Skip to main content

Sanntids prisoppslag gir alltid riktige priser til kundene dine

B2B- eller B2C nettbutikk fullt integrert med Dynamics BC

Sanntids prisoppslag gir alltid riktige priser til kundene dine

B2B- eller B2C nettbutikk fullt integrert med Dynamics BC

Standard

Standard integrasjon mellom Dynamics BC og Digitroll nettbutikk

Alle varedata

Synkes enkelt opp fra Business Central (BC) til nettbutikken

Historikk

Via "Min side" kan kunder hente faktura- og ordrehistorikk

Sanntids- prisoppslag

Live- prisoppslag fra nettbutikk direkte i BC gir alltid riktig kundepris

Hovedfordeler Digitroll Business Central integrert nettbutikk

Digitroll har utviklet B2C og B2B- nettbutikker med Dynamics NAV - integrasjon siden 2001. Fra den gang det het Navision, via NAV 2009 R2,... NAV 2018 til dagens skyløsning Business Central. Til kunder som selger kulelagre, fiskesluker, motordeler, interiørprodukter, verktøy, dekk, byggevarer og sportsutstyr osv.. Hos oss er du sikret en god nettbutikk integrert med Business Central. 

Bygger på nopCommerce

Den største fordelen er at vår nettbutikk med Dynamics BC 365 Business Central integrasjon er basert på nopCommerce e-handelsprogramvare. En nettbutikk som er bygget på Microsofts .NET- rammeverk. Og åpen kildekode.

Riktige priser og beholdning

BC- nettbutikken bruker moderne teknologi for å automatisk hente B2B- kundepriser i sanntid, det vi kaller "live prisoppslag". 

BC- eksperter

Vi har samarbeidet med landets største NAV og nå BC- eksperter i over 20 år. Det sikrer kvalitet på teknisk løsning og kompetanse på forretningsmodeller.

Nordic Outdoor med B2B- nettbutikk

Sports- og friluftsutstyrsgrossisten Nordic Outdoor har B2B- nettbutikk utviklet av Digitroll. B2B- nettbutikken er fullintegrert med ERP- systemet Dynamics Business Central, populært kalt "BC". Sanntids- prisoppslag sikrer at Nordic Outdoors kunder alltid får riktige priser når de handler inn varer. 

Kontakt oss i Digitroll på tlf. 55273040 eller tlf. 900 78 050 for mer informasjon om B2C- eller B2B- netthandel og BC- integrert nettbutikk. Eller send oss gjerne en e-post.

Komplett skalerbar løsning for netthandel

Den BC- integrerte nettbutikken er en skalerbar nettbutikk hvor du kan kjøre flere B2B- og B2C butikker fra samme plattform. Den kan håndtere valutaer, flere språk, AI- personifisering og søk osv. Har standard markedsplass- funksjoner og utvidete B2B- funksjoner som f.eks. gjenbestilling av tidligere faktura. Den er stappfull. 

Book et møte med oss.

Standard nettbutikkløsning ut av boksen eller skreddersydd til ditt behov. Kontakt oss!

Kontakt oss på tlf. 900 78 050 for mer informasjon om nopCommerce netthandel ferdig integrert med Business Central

Business Central nettbutikk, en vekstdriver

Tusenvis av timer med programmering, flere 100- talls webprosjekter, Dynamics NAV og nå også BC- kunder i mange ulike bransjer. Vi skaper kundeverdier ved å forstå våre kunders forretningsmodell. Vi gir din bedrift trygghet gjennom en avansert og brukervennlig nettbutikk integrert med Business Central. 

!

sanntids prisoppslag gjort i en Digitroll Dynamics nettbutikk

+

ordrer gjort i en Dynamics nettbutikk fra Digitroll

+

Timer med programmering for kunder

+

integrasjoner og plugins å utvide med. Nettbutikken du vokser med.

Solid, solid, solid. Trygghet.

Gjort det noen ganger før. Hundretusener av nettbutikkordrer er sendt fra en Digitroll nettbutikk til Dynamics NAV og nå nye Dynamics 365 Business Central opp igjennom årene.

Spesialsøm eller standard - på bakken eller i skyen

Mange av våre B2B- og B2C nettbutikk- kunder ønsker en standard nettbutikkløsning, men flere og flere ønsker også spesialutviklet forretningsfunksjonalitet mot Business Central (BC).

Varedatagrunnlaget betyr det meste

Din egeninnsats ved etableringen av BC- integrert nettbutikk er å ha system i kunde- og varedataene. Og deretter klikke på knappen ''last opp varedata...''

Siste versjon av BC- nettbutikkintegrasjonen bruker også automatisk sanntids oppslag på pris og beholdning. Rabattert pris til B2C- eller bedriftskunden som logger seg inn i nettbutikken blir hentet i sanntid med web service.

Digitrolls Business Central nettbutikk er utviklet i samarbeid med Microsoft ERP- partneren Pilaro.

Ta gjerne kontakt med Patrick Dahl eller Einar Godø på tlf. 55 27 30 40 for nærmere presentasjon av nettbutikk integrert med din Microsoft Dynamics NAV eller Dynamics 365 Business Central.

– Digitroll er raske, effektive og forstår vår forretningsmodell. De har også kunnskapsrike utviklere som er blant de mest faglig dyktige i landet.

CEO Kai Gulbrandsen Princess Gruppen

Vi anbefaler alle Digitroll netthandel. Etter at vi fikk B2B- nettbutikk så står nettandelen vår for over 60%.

Claus Hatlem, daglig leder grossisten Marinor AS

Digitroll er en seriøs aktør. Hyggelig samarbeidspartner med kreative løsninger og god support. Anbefales.

Richard Thomassen, Assisterende daglig leder / Assistant General Manager Dental Depot