Skip to main content

Sanntids prisoppslag gir alltid riktige priser til kundene dine

Nettbutikk integrert med Dynamics Business Central

Sanntids prisoppslag gir alltid riktige priser til kundene dine

B2B- eller B2C nettbutikk integrert med Dynamics BC

"Alt i ett"

Kan leveres som standard løsning for B2B eller B2C, eller kan skreddersys

Alle varedata

Synkes enkelt opp fra Business Central (BC) til nettbutikken

"Headless"

BC- integrert nettbutikk som Headless?

Sanntids- prisoppslag

Live- prisoppslag til nettbutikk fra BC gir alltid riktig kundepris

Hovedfordeler med Digitroll Business Central integrert nettbutikk

Dette er markedets mest fleksible og moderne nettbutikk- integrasjon mot BC.

Digitroll har utviklet B2C og B2B- nettbutikker til kunder med Dynamics-  integrasjon helt siden 2001. Tilbake til den gang Navision til dagens skyløsning Business Central.

Våre kunder er alt fra de som selger kulelagre, fiskesluker, motordeler, interiørprodukter, verktøy, dekk, byggevarer, sportsutstyr osv..

Gikk du glipp av webinaret om BC- integrert nettbutikk? Registrer deg og få tilsendt opptak av BC- webinaret. 

Kontakt oss gjerne på tlf. 55273040 for mer info om netthandel integrert med BC.

Din sikkerhet

Digitroll har valgt å basere våre kunders nettbutikker på Microsofts profesjonelle miljøer og rammeverk. Det gjør vi fordi Microsofts plattform har svært høy sikkerhet.

Riktige priser og beholdning til dine kunder

BC- nettbutikken bruker moderne teknologi for å automatisk hente B2B- kundepriser i sanntid, det vi kaller "live prisoppslag". 

BC- eksperter for deg

Vi har samarbeidet med landets største NAV og nå BC- eksperter i over 20 år. Det sikrer kvalitet på teknisk løsning og kompetanse på din  forretningsmodell.

Microsoft rammeverk

Nettbutikken er åpen kildekode basert på Microsoft ASP.NET- rammeverket.

Automatisert

Spar tid og penger med effektiv drift av nettbutikken som automatisk oppdateres fra BC med riktige priser, beholdning, kunde- og varedata. 

Headless nettbutikk

"BC- nettbutikken" kan leves som en "ut-av-boksen"- tradisjonell nettbutikkløsning eller vi kan tilby deg en Headless nettbutikk.

Fordeler med Digitroll Business Central integrert nettbutikk

Digitroll har utviklet nettbutikker med Dynamics integrasjon siden 2001. Fra den gang det het Navision til dagens skyløsning Business Central (BC). Nettbutikker er utviklet til bedrifter som selger kulelagre, fiskesluker, motordeler, interiørprodukter, verktøy, dekk, byggevarer, sportsutstyr osv..

Hos Digitroll er du sikret en moderne og effektiv nettbutikk integrert med Business Central.

Sikkerhet

Digitroll har valgt å basere våre kunders nettbutikker på Microsofts profesjonelle miljøer og rammeverk. Det gjør vi fordi Microsofts plattform har svært høy sikkerhet.

Riktige priser og beholdning

Business Central nettbutikken bruker moderne teknologi for å automatisk hente B2B- kundepriser i sanntid, det vi kaller "live prisoppslag". 

BC- eksperter

Vi har samarbeidet med landets største NAV og nå BC- eksperter i over 20 år. Det sikrer kvalitet på teknisk løsning og kompetanse på din  forretningsmodell.

Microsoft rammeverk

Nettbutikken er åpen kildekode basert på Microsoft ASP.NET- rammeverket.

Automatisert

Effektiv drift av nettbutikken som automatisk oppdateres fra BC med riktige priser, beholdning, kunde- og varedata. 

Fleksibel

"BC- nettbutikken" kan leves som en "ut-av-boksen"- løsning eller våre dataingeniører kan skreddersy funksjonalitet til ditt behov.

Videopresentasjon av BC- integrert nettbutikk

Vi tilbyr deg som kunde over 20- år med kompetanse på nettbutikker integrert med Navision, Dynamics NAV og nå Business Central. I videoen til venstre beskriver vi tanken bak integrasjonen, de fleksible mulighetene som finnes i det som er en standard integrasjon mellom BC og Digitroll nettbutikk. 

Kontakt oss i Digitroll på tlf. 55273040 eller 900 78 050 for mer informasjon om B2C- eller B2B- netthandel og BC- integrert nettbutikk.

Eller send oss gjerne en e-post.

Komplett skalerbar løsning for netthandel

Den BC- integrerte nettbutikken er en skalerbar nettbutikk hvor du kan kjøre flere B2B- og B2C butikker fra samme plattform. Den kan håndtere valutaer, flere språk, AI- personifisering og søk osv. Har standard markedsplass- funksjoner, selgerweb og utvidete B2B- funksjoner som f.eks. gjenbestilling av tidligere faktura. Den er stappfull. 

Book et møte med oss eller ring oss på 900 78 050.

Standard nettbutikkløsning ut av boksen eller skreddersydd til ditt behov. Kontakt oss!

Kontakt oss på tlf. 900 78 050 for mer informasjon om nopCommerce netthandel ferdig integrert med Business Central

– Digitroll er raske, effektive og forstår vår forretningsmodell. De har også kunnskapsrike utviklere som er blant de mest faglig dyktige i landet.

CEO Kai Gulbrandsen Princess Gruppen

Vi anbefaler alle Digitroll netthandel. Etter at vi fikk B2B- nettbutikk så står nettandelen vår for over 60% av omsetningen vår.

Claus Hatlem, daglig leder grossisten Marinor AS

Digitroll er en seriøs aktør. Hyggelig samarbeidspartner med kreative løsninger og god support. Anbefales.

Richard Thomassen, Assisterende daglig leder / Assistant General Manager Dental Depot

Nordic Outdoor med B2B- nettbutikk integrert med BC

Sports- og friluftsutstyrsgrossisten Nordic Outdoor håndterer mesteparten av sitt salg gjennom en B2B- nettbutikk utviklet av Digitroll. B2B- nettbutikken er fullintegrert med ERP- systemet Dynamics Business Central. Nordic Outdoors kunder ser sine avtalte priser i sanntid, håndterer løpende innkjøp, gjør alle forhåndsordre og har til enhver tid full oversikt over all tidligere (faktura)historikk i løsningen. B2B- nettbutikken er blitt et svært viktig verktøy for friluftsgrossisten. 

Kontakt oss i Digitroll på tlf. 55273040 eller 900 78 050 for mer informasjon om netthandel og BC- integrert nettbutikk. Eller send oss gjerne en e-post.

Velprøvd BC- integrasjon

Digitroll har over 20 års erfaring med å lage trygge, effektive og brukervennlige nettbutikker. Og bonusen? Våre kunder opplever økte inntekter ved å bruke Digitrolls nettløsninger. Men ikke minst: De får trygge IT-løsninger som fungerer optimalt.

!

sanntids prisoppslag gjort i en Digitroll Dynamics nettbutikk

+

ordrer gjort i en Dynamics nettbutikk fra Digitroll

+

Timer med programmering for kunder

+

integrasjoner og plugins å utvide med. Nettbutikken du vokser med.

Sanntids- prisoppslag mot BC

Er du som oss? Fokusert på tall og sikre IT- løsninger? Dokumentasjon på at integrasjonen mot ditt ERP- system er moderne og virker, og at det gir kundeverdier til dine kunder? 

Kan du basere din nettbutikk på en nattlig flatfiloppdatering av priser, eller ønsker du 24/7 automatisk sanntids oppslag på kundepriser direkte mot Business Central (BC)? 

Med sanntids- eller live oppslag på pris og beholdning ønsker vi å gjøre din nettbutikk moderne, trygg og avhengighetsskapende for kundene dine.  

Ta gjerne kontakt med Patrick Dahl eller Einar Godø på tlf. 900 78 050 for nærmere presentasjon av nettbutikk integrert med din Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Netthandel og datagrunnlag

Kundeverdi for deg og dine kunder er å dra nytte av dine eksisterende kunde- og varedata i Business Central eller et annet ERP- system.

Digital handel handler om å gi kundene dine sømløs tilgang til all informasjon du har om kunden og varer:

Kundedata:
Kundens tidligere fakturaer (også pre- nettbutikk), priser, rabatter, kontaktpersoner, leveringsadresser etc.

Varedata:
Kategori, varenr, navn, enhet, pris, beholdning, lang beskrivelse, evt. attributter etc.

En forutsetning for effektiv etablering av nettbutikk er at du har kontroll og struktur på de dataene kundene dine vil ønske å ha tilgang til. 

Datagrunnlaget er basis for hvor effektivt du kan drifte en nettbutikk, at du slipper å dobbeltføre data i begge systemene, men kan la BC være hovedkilden for alle data til nettbutikken.

BC netthandel og datagrunnlag

Effektiv digitalisering handler om å integrere B2B- eller B2C- nettbutikken med dine eksisterende kunde- og varedata i Business Central (eller annet system hvis du har det).

Vare- og kundedata kaller dataingeniørene hos Digitroll "harde data" eller grunndata som du har i ditt ERP- system. Vi tror det er en fordel å sømløst synkronisere slike data til nettbutikken. Da slipper du dobbeltarbeid og høyner kvaliteten på kommunikasjonen din mot kundene dine. 

Digital handel handler om å gi kundene dine sømløs tilgang - være kundens samarbeidspartner - og gi tilgang til all informasjon du har om kunden og varer:

Kundedata:
Alle kundens fakturaer (også pre- nettbutikk), priser, rabatter, kontaktpersoner, leveringsadresser etc.

Varedata:
Kategori, varenr, navn, enhet, pris, beholdning, lang beskrivelse, datablader, evt. attributter etc.

B2B- grossistløsning til Lorentzen

Lorentzen & Lorentzen AS har gjennom 145 år vært Norges ledende leverandør av tekstil og utstyr til maritim søm. Nå har selskapet knyttet seg enda nærmere kundene sine med sin B2B- nettbutikk integrert med deres ERP- system Business Central (BC)

Forhandlere og bedriftskunder har nå et stort vareutvalg alltid tilgjengelig på nett, kan se sine egne rabatterte priser i sanntid, søke opp en tidligere faktura og selvsagt plassere nye bestillinger i nettbutikken som synkes til BC. 

Kontakt oss i Digitroll på tlf. 900 78 050 for mer informasjon om B2C- eller B2B- netthandel og BC- integrert nettbutikk. Eller send oss en e-post.

B2B- grossistløsning til Lorentzen

Lorentzen & Lorentzen AS har gjennom 145 år vært Norges ledende leverandør av tekstil og utstyr til maritim søm. Nå har selskapet knyttet seg enda nærmere kundene sine med sin B2B- nettbutikk integrert med deres ERP- system Business Central (BC). 

Forhandlere og bedriftskunder har nå hele vareutvalget tilgjengelig på nett, kan se sine egne rabatterte priser i sanntid, søke opp en tidligere faktura og selvsagt plassere nye bestillinger i nettbutikken som synkes til BC. 

Kontakt oss i Digitroll på tlf. 900 78 050 for mer informasjon om B2C- eller B2B- netthandel og BC- integrert nettbutikk. Eller send oss en e-post.

Solid, solid, solid. Trygghet.

Gjort det noen ganger før. Hundretusener av nettbutikkordrer er sendt fra en Digitroll nettbutikk til Dynamics NAV og nå nye Dynamics 365 Business Central opp igjennom årene.

Spesialsøm eller standard - på bakken eller i skyen

Mange av våre B2B- og B2C nettbutikk- kunder ønsker en standard nettbutikkløsning, men flere og flere ønsker også spesialutviklet forretningsfunksjonalitet mot Business Central (BC).

Varedatagrunnlaget betyr det meste

Din egeninnsats ved etableringen av BC- integrert nettbutikk er å ha system i kunde- og varedataene. Og deretter klikke på knappen ''last opp varedata...''

Siste versjon av BC- nettbutikkintegrasjonen bruker også automatisk sanntids oppslag på pris og beholdning. Rabattert pris til B2C- eller bedriftskunden som logger seg inn i nettbutikken blir hentet i sanntid med web service.

Digitrolls Business Central nettbutikk er utviklet i samarbeid med Microsoft ERP- partneren Pilaro.

Ta gjerne kontakt med Patrick Dahl eller Einar Godø på tlf. 55 27 30 40 for nærmere presentasjon av nettbutikk integrert med din Microsoft Dynamics NAV eller Dynamics Business Central.

Kontakt info