Skip to main content

Er også integrert mot Visma Business, Visma Global og Dynamics NAV

Nettbutikk for byggevare med PIM eller NOBB- integrasjon​

NOBB- integrasjon

Byggevare- nettbutikken kan integreres med NOBB

Bluestone PIM integrasjon

Har ferdig integrasjon mot PIM- løsningen fra Bluestone

FEED PIM

Byggevare- nettbutikken kan også integreres med FEED fra Isys

ERP- integrasjon

Full integrasjon mot en rekke ERP- systemer

Hvorfor velge en byggevare nettbutikk fra Digitroll?

Nettbutikk for byggevare med PIM, NOBB og ERP- integrasjoner ferdig laget. Kombinert standard B2B- byggevarenettbutikk for proffene og B2C- nettbutikk ​mot forbruker. 

Er en ombygget nopcommerce

Den største fordelen er at byggevare- nettbutikken bygger på nopCommerce e-handelsprogramvare.

Live- prisoppslag

Direkte live prisoppslag fra nettbutikk til ERP- system - kundene får alltid riktig rabattert pris.

Prosjektdata

Byggmesteren har full tilgang til alle prosjektdata - alle varer som er kjøpt inn til et prosjekt. Gir kunden din full kontroll over hva som er hentet ut fra byggevarelageret. 

Duri Fagprofil med Digitroll byggevarenettbutikk styrt av PIM og ERP

Duri Fagprofil AS selger profiler, verktøy og tilbehør til byggmestere gjennom to fysiske proffutsalg på Alnabru og Billingstad, og nå byggevare nettbutikk www.duri.no

Til Duri har Digitroll levert en B2B- byggevarenettbutikk som fores med varedata fra Bluestone PIM og kundepriser og lagerstatus fra Visma Global

Hva kan en Digitroll byggevare- nettbutikk gjøre for din forretning?

Ren B2B- byggevarenettbutikk til proffene eller en kombiløsning med B2B- og B2C- nettbutikk. Proffene logger seg inn og får se sine rabatterte priser i sanntid, har full oversikt over varer tatt ut på prosjekt etc. Full oversikt over fakturahistorikk, kan igjenbestille varer fra faktura og mye mer. 

 

Byggevare proffløsning

Selvbetjent byggevarenettbutikk som alltid er åpen, 24/7. Les mer.

Til værs

Øke B2B nettsalget til en byggevarebutikk med 

%

de siste 12 månedene.

Bransjeløsning

Med sine standard funksjoner er Digitroll byggevarenettbutikken er ren bransjeløsning for byggevare

Nettbutikk for byggevare - utvilsomt den enkleste å få på luften

Av alle bransjer Digitroll har jobbet med siden 1999, så er en byggevarebutikk den som er enklest og raskest å få på nett.

Hvis du som byggevarebutikk har orden i kundepriser i ditt ERP- system og selger byggevarer som er registrert i NOBB, så får du en selvbetjent nettbutikk. Hvis du vil.

Standard nettbutikkløsning ut av boksen eller skreddersydd til ditt behov. Kontakt oss!

Kontakt oss for mer informasjon om nettbutikk for byggevare

En selvbetjent byggevarenettbutikk

Tiden flyr når man har mye å gjøre. Videoen til høyre er fra et byggevarenettbutikk webinar vi hadde i 2016. En del har skjedd mht  design siden da, men i hovedtrekk gjelder de samme tingene vi demonstrerte i webinaret.

Hvilke spesialfunksjoner en proff- byggevarekunde vil bruke for å skaffe og beholde sine proffkunder. Nettløsningen gir proffen tilgang til sine priser, prosjektoversikt, kan lage tilbud med påslag, hente historikk på prosjekt og faktura, integrert også med ByggDok.

Byggevarenettløsningen var den gang som i dag helintegrert med bl.a. Visma Global og NOBB. Dette gjør at nettverktøyet er enkel å vedlikeholde. Har du orden i prisene dine i Visma, så kan vi levere en byggevarenettbutikk koblet opp mot NOBB til en meget fordelaktig pris. 

Nettbutikk for byggevare med ERP- og NOBB- integrasjon​

Standard B2B- byggevarenettbutikk for proffene med sanntids prisoppslag for riktige priser og B2C- nettbutikk ​mot forbruker.

 • Første og fremdeles eneste nettbutikkløsning som har sanntids prisoppslag på alle kundepriser ​mot ERP- systemene Visma Global, Dynamics NAV og Microsoft Dynamics 365 Business Central.
 • Live (sanntids) prisoppslag sikrer at f.eks. ERP- systemene Visma Global, NAV- eller Business Central ved hver forespørsel regner ut kundens faktiske pris etter rabatt og viser det i nettbutikken.
 • Byggevarenettbutikken har også integrasjon mot det nyeste NOBB- api'et, som nå sikrer sanntids oppslag på dokument, bilde, varedata m.m.
 • Byggevarenettbutikken har også standard integrasjon mot Bluestone PIM
 • Enten du selger byggevarer som parkett, mer avanserte produkter som dører og vinduer, så har vi laget byggevarenettbutikkløsninger til alle.
 • Digitroll har også kompetanse og kundereferanser på ERP- integrasjoner mot bransjeløsninger for byggevare til Visma Business, herunder f.eks. leveransen til H.C. Thaugland som har sanntids dokumentoppslag mot NOBB (det forrige NOBB- api'et)

Byggevareløsning til proffen handler om å la proffen få tilgang til informasjonen sin. ​Som f.eks.

 • priser,
 • fakturahistorikk,
 • liste ut varer som er hentet ut på prosjekt,
 • lage fakturaunderlag,
 • tilbud m.m.

 

Visma Global
Integrasjon mot Visma Global og deres bransjeløsning IsoBygg er utviklet i samarbeid med Visma ekspertene i Isonor IT AS.

 

​Dynamics NAV
Nettbutikkintegrasjon mot ​Dynamics NAV er utviklet  med Microsoft- partneren Pilaro AS, og Visma Business med vår partner Vitari AS.

Er du interessert i å ta neste steg og sikre din digitale investering? Kontakt Digitroll på tlf. 900 78 050 eller epost for en uforpliktende demonstrasjon av vårt ​nettbutikk-konsept for byggevare.