Skip to main content

Er selvbetjent

Byggevare proffløsning åpen 24 timer i døgnet

Digitroll har siden 2008 sammen med flere aktører i bransjen utviklet et verktøy som både byggevarebutikker og byggevareproffkunder ser stor nytte av hver dag!

Nettbutikk for byggevare integrert med PIM og ERP

 

Byggevarenettbutikk
Med byggevarenettbutikk fra Digitroll kan dine proffkunder enkelt logge seg inn og raskt få tilgang til sine oppdaterte avtaler. Dine proffkunder kan daglig sjekke oppdatert varestatus, bestillinger, priser og rabatter. Med ​denne fleksibiliteten kan dine proffkunder ​til enhver tid ha full oversikt og tilgang til den informasjonen de trenger.

Prosjektoversikt
Dette er en av funksjonene byggmesterne setter mest pris på. Alltid ha full tilgang til hvilke varer som er tatt ut på prosjekter. Via byggevarewebben kan han logge seg inn og velge aktuelt prosjekt. Enten varene er bestilt via byggevarenettbutikken, i butikk, pr. telefon eller ​hva så har han da full oversikt over hvilke varer som er tatt ut, og det i sanntid. Han kan sitte hjemme på kvelden og ha full oversikt, og hvis han vil ​løpende fakturere sin kunde.

Dokumentasjon
Digitroll har integrert byggevareløsningen mot Nobb og Byggdoc. Proffkunder kan på 3 klikk i ​nettløsningen finne nødvendig dokumentasjon pr prosjekt.

Denne integrerte løsningen innebærer at proffkunden kun trenger passordet til nettbutikken for å hente Nobb- og Byggdoc dokumentasjonen. Må altså ikke huske på flere passord, logge seg inn i flere løsninger. Digitrolls Byggevarenettbutikkløsning har og gjør alt.

Proffkunden velger selv hvordan dokumentasjonen skal hentes frem.

Spare tid med bestillinger
Med enkle tastetrykk kan proffkunden gjenbruke tidligere bestillinger for å spare tid. Det er enkelt å kopiere en tidligere ordre til en ny ordre og da selvfølgelig med muligheter til å redigere før ordren legges i handlekurv. Vi kaller det også for Plankjøp.

Plankjop-byggevare-nettbutikk-utviklet-digitroll

 

Tilbudsbygger for proffkunden
I Digitroll byggevareproffløsningen kan proffkunden bruke tidligere ordre til å gi tilbud til sine kunder. Igjen- det er fokusert på brukervennlighet og proffkunden sparer mye tid. I tillegg ser det proft ut!

En av våre kunder sier dette om vår nettbutikk:
Det var viktig at nettbutikken ikke bare ble «enda et system». Til syvende og sist vil en nettbutikk som sparer oss for tid og penger selvsagt også komme kundene til gode. Da kan vi konsentrere oss om å gi kundene service og kvalitet som de forventer.