Skip to main content

Skalerbar nettbutikkløsning

Nettbutikk integrert med Front Systems

Samarbeids- partner

Det handler om å skape kundeverdier

Beholdning

Vi gir deg trygghet for riktig beholdning i butikk og nettbutikk

Alle varedata

Synkes enkelt opp fra kassen til nettbutikken

Klikk & hent

Bruk nettbutikken som kundeinnkaster

Digitroll Front integrert nettbutikk

Trenger du ny nettbutikk for klær, sko, sportsartikler - som er i synk med Front- kassen i din fysiske butikk mht priser, beholdning og vareinformasjon? Retailekspertene og dataingeniørene i Digitroll lager en nettbutikk som gir deg full kontroll på alle tall og data, og som vi kler opp på en  måte som kundene dine vil like. 

Digitrolls utviklere har utdannelse som dataingeniører fra norske høyskoler. Fordi trygghet og sikkerhet er viktig for oss. 

Det er passert

millioner

ordrer gjort i en Digitroll nettbutikk

+

integrasjoner og plugins kan berike nettbutikken din inn i evigheten

Sende nettsalget til en klesforretning på Østlandet fra 0 til 

millioner

på få år

Suser i sivet med eventyrlig suksess med sin Digitroll nettbutikk

Det er ikke mange nettbutikker som startet på null for noen år siden og i dag omsetter for flere titalls millioner. Det å treffe følelsene og behovet til kundene med sin kontekst er helt unikt.

Og det handler om å utvikle en Front- synk som virker.

Digitroll som samarbeidspartner er både løpende og levende opptatt av å forbedre den tekniske løsningen, og gjøre den ​brukervennlig for kundene. 

Gir kundene det de vil ha

Omsetningen skjøt i være da nettbutikk kom på plass

Suser i sivet med eventyrlig suksess med sin Digitroll nettbutikk

Det er ikke mange nettbutikker som startet på null for noen år siden og i dag omsetter for flere titalls millioner. Digitroll som samarbeidspartner er både løpende og levende opptatt av å forbedre den tekniske løsningen, integrasjonen mot Front Systems, og gjøre den ​brukervennlig for kundene. 

Gir kundene det de vil ha

Digitrolls Front systems integrerte nettbutikk er den du kan utvide og møte nye markeder med.

Digitrolls Front integrerte nettbutikk er bygget på det profesjonelle teknologiske rammeverk Microsoft .NET. Som våre dataingeniører er eksperter på. Det betyr at du er trygg mht sikkerhet, fleksibilitet og videreutvikling.  

Det er en avansert nettbutikkløsning som du som kunde kan være trygg på, vokser inn i, og den håndterer å f.eks. både være en B2C- og B2B- nettbutikk.

Nettsuksessen Suser i Sivet bruker en Front integrert nettbutikk fra Digitroll.

Digitrolls Front systems integrerte nettbutikk er den du kan utvide og møte nye markeder med.

Digitrolls Front integrerte nettbutikk er bygget på det profesjonelle teknologiske rammeverk Microsoft .NET. Som våre dataingeniører er eksperter på. Det betyr at du er trygg mht datasikkerhet, fleksibilitet og videreutvikling.  

Det er en avansert nettbutikkløsning som du som kunde vokser inn i, og den håndterer å f.eks. både være en B2C- og B2B- nettbutikk.

Les om hvorfor vi liker Front Systems.

Nettsuksessen Suser i Sivet har i mange år brukt en Digitroll Front integrert nettbutikk.

Som ​nettbutikkeksperter gir vi også prosessrådgiving i hvordan du kan bytte ut eksisterende nettbutikk med en ny og mer moderne nettbutikkløsning fra Digitroll.

Vi tar gjerne et møte om nettbutikk

Vi tar gjerne et møte om nettbutikk

Er Digitroll rett nettbutikk- partner?

Digitroll har utviklet selgende B2C- nettbutikker med butikkdata- integrasjoner i over 20 år. Vi er nettbutikk- eksperter. Spør oss gjerne om størrelser, farger, kategorier, datastruktur, synkronisering av beholdning, kampanjepriser, fraktløsning, Helt hjem, mest solgte, alternativer, klikk & hent, vise beholdning,  AI- teknologi, returer, inspirasjon, kunderating, Klarna osv.

Hva er viktigst for deg som driver en kles- eller sportsutstyrsbutikk når du skal velge samarbeidspartner og satse på netthandel?

Digitroll gir deg tryggheten og en rådgiver du kan diskutere med, en partner med nettstrategi- kompetanse og ressurser til å utvide nettløsningen din i årene som kommer.

Vårt mål er at din bedrift skal lykkes på nett med en teknologisk sikker nettbutikk uten feil, og sørge for effektivisering av vare- og ordreflyt mellom Front- kassen og nettbutikken.

Hva kan vi gjøre bedre for våre kunder

Front Systems og Digitroll i solen på Fløyen

Siden 2015 har Front Systems- kunder brukt Digitroll e-handelsløsninger integrert med Fronts kassesystem. 

Driver du klesbutikk så er det på nett du skal være, da anbefales Fronts skreddersydde løsning til bransjen sammen med det Digitroll kan tilby deg som vår kunde.

Les mer på vår digiblogg.

Bilde viser en mysende gjeng - her fra venstre Marius og Lars fra Front,  flankert av Robin og Einar fra Digitroll en flott soldag i verdens vakreste by.

Detaljhandelen sliter

Men ikke fordi nordmenn kjøper mindre!

Digitroll Front integrert nettbutikk, nettbutikk som funker sammen med fysisk butikk.

Detaljhandel, klær og Front Systems, passer perfekt til Digitroll B2C- nettbutikk

Den første nettbutikken Digitroll leverte var i mars 2000 til en streetware-butikk. Det gikk i Billabong jakker, snøbrett og sko. Siden er det blitt ganske mange flere nettbutikker.

Vår nettbutikk integrert med Front har med seg all vår over 20 år lange kompetanse på hvordan du skal drive nettbutikk i lag med din fysiske butikk. 

Utviklet av ekte dataingeniører

Den største fordelen er at Digitrolls Front integrerte nettbutikken bygger på Microsofts tekniske rammeverk. Du slipper å bekymre deg over feile lagertall og sikkerhetsproblemer. 

Fullintegrert med Front

Benytter alle muligheter til Fronts integrasjons API. Du styrer alle varedata inkl. bilder, pris og beholdning direkte fra kassen. Vi tilpasser i tillegg funksjoner for EDI, retur, betaling og frakt.

Klikk og hent

Leveres med løsning for klikk og hent, visning av beholdning hvis du har flere butikker og mye annet. Ref. nettbutikk utviklet til Suser i sivet.

Klær passer perfekt til Digitroll nettbutikker

Digitroll har levert nettbutikker med butikkdata- integrasjoner i over 20 år. Den første nettbutikken i mars 2000 var til en snøbrett-butikk, siden er det blitt flere, ganske mange flere. Vår nettbutikk integrert med Front har med seg all vår over 20 år lange kompetanse på hvordan du skal drive nettbutikk i lag med din fysiske butikk. 

Bygget av ekte dataingeniører

Den største fordelen er at den Front Systems integrerte nettbutikken bygger på Microsofts tekniske rammeverk. Du slipper å bekymre deg over feile lagertall og sikkerhetsproblemer. 

Fullintegrert med Front

Benytter alle muligheter til Fronts integrasjons API. Du styrer alle varedata inkl. bilder, pris og beholdning direkte fra kassen. 

Klikk og hent

Leveres med løsning for klikk og hent, visning av beholdning hvis du har flere butikker og flere standard mersalgsmoduler.

Nettbutikkprogramvaren er viktig, men viktigst er Digitroll som kompetanse- og samarbeidspartner

Forskjellen mellom innhold og kontekst

Hva er din kontekst, hva er du eller kan du bli som engasjerer kundene dine, hva tilbyr du som er nytt, hvordan presenterer du historier omkring varene du selger. Vi lar deg utvikle din egen kontekst på nett som skiller seg fra dine konkurrenter. 

Kontakt oss i Digitroll på tlf. 55273040 eller tlf. 900 78 0502 for mer informasjon om B2C- netthandel og Front Systems integrert nettbutikk. Eller send oss gjerne en e-post.

Nå ut til kundene via "Live shopping"

Med Live shopping så får du det beste av kombinasjonen personlig kundeservice, produktkompetanse og netthandel. Her kan du bygge enda bedre kundelojalitet og øke  salgskonverteringen. Demonstrer produkter og reduser antall returer. Kontakt oss for å koble på Live shopping til din Front Systems integrerte nettbutikk.

Klær og Front, her er et par referanser

Vi liker standard nettbutikkløsninger ut av boksen, det får du med nopCommerce, men vi skreddersyr også nettbutikker og lytter til dine behov. GANTs nettbutkk er eksempel på hva Digitroll kan utvikle for deg som kunde. 

Suser i sivet

Fra null til 50 mill på noen få år. Nettsuksess av de sjeldne. Godt hjulpet av folkene hos Digitroll..og den nettbutikkløsningen vi lever for.

Hermine

Hermine Lillesand har vært Digitroll- kunde lenge, først med en anne nettbutikk og annet kassesystem, de siste par årene med nopCommerce og Front systems kasseintegrasjon. Og det både ser og går bra for dem på nett. 

- Omsetningen skjøt voldsomt i været etter at vi fikk en velfungerende nettbutikk!

Administrasjonssjef i Suser i Sivet, Tore Grødem.

I 2015 utviklet vi nettbutikk med Digitroll. Den har vi vært veldig fornøyd med hele veien.

Daglig leder og gründer Sive Helen Grødem hos Suser i sivet

Det er ikke mange nettbutikker som startet på null for noen år siden og i dag omsetter for flere titalls millioner. Det å treffe følelsene og behovet til kundene med sin kontekst er helt unikt. Digitroll som samarbeidspartner er både løpende og levende opptatt av å forbedre den tekniske løsningen, og gjøre den ​brukervennlig for kundene.

Kontakt info