Skip to main content

Skalerbar nettbutikkløsning

Nettbutikk integrert med Front Systems

Skaper av suksesser

Så hva er det som stopper deg

Beholdning

Ha det enkelt med riktig beholdning i butikk og nettbutikk

Alle varedata

Synkes enkelt opp fra kassen til nettbutikken

Klikk & hent

Bruk nettbutikken som kundeinnkaster

Digitrolls Front systems integrerte nettbutikk er den du kan utvide og møte nye markeder med.

nopCommerce Front integrerte nettbutikk er bygget på det profesjonelle teknologiske rammeverk Microsoft .NET. Det betyr at den er tryggest mht sikkerhet, fleksibilitet og videreutvikling.  

Det er en avansert nettbutikkløsning som du som kunde vokser inn i, og den håndterer å f.eks. både være en B2C- og B2B- nettbutikk.

Les om hvorfor vi liker Front Systems.

Nettsuksessen Suser i Sivet bruker en Front integrert nettbutikk fra Digitroll.

Som ​nettbutikkeksperter gir vi også prosessrådgiving i hvordan du kan bytte ut eksisterende nettbutikk med en ny og mer moderne nettbutikkløsning fra Digitroll.

 

Suser i sivet med eventyrlig suksess med sin B2C- nettbutikk

Det er ikke mange nettbutikker som startet på null for noen år siden og i dag omsetter for flere titalls millioner. Det å treffe følelsene og behovet til kundene med sin kontekst er helt unikt. Digitroll som samarbeidspartner er både løpende og levende opptatt av å forbedre den tekniske løsningen, og gjøre den ​brukervennlig for kundene. 

Gir kundene det de vil ha

Omsetningen skjøt i være da nettbutikk kom på plass

Digitroll Front integrert nettbutikk

Blir gøy for deg hvis du velger Digitroll som samarbeidspartner og leverandør til din nettbutikk integrert med Front Systems. Avansert butikk, godt ivaretatt av nettbutikkekspertene hos Digitroll. 

Tilby relaterte kommunikasjonstjenester  ved at vi er en del Norges største byrågruppe med 

+ kolleger

Det er passert

millioner

ordrer gjort i en Digitroll nettbutikk

+

integrasjoner og plugins kan berike nettbutikken din inn i evigheten

Sende nettsalget til en klesforretning på Østlandet fra 0 til 

millioner

på få år

Hva kan vi gjøre bedre for våre kunder

Front Systems og Digitroll i solen på Fløyen

Siden 2015 har Front Systems- kunder brukt Digitroll e-handelsløsninger integrert med Fronts kassesystem. 

Driver du klesbutikk så er det på nett du skal være, da anbefales Fronts skreddersydde (!) løsning til bransjen sammen med det Digitroll kan tilby deg som vår kunde.

Les mer på vår digiblogg.

Bilde viser en mysende gjeng - her fra venstre Marius og Lars fra Front,  flankert av Robin og Einar fra Digitroll en flott soldag i verdens vakreste by.

Detaljhandelen sliter

Men ikke fordi nordmenn kjøper mindre!

Digitroll Front integrert nettbutikk, nettbutikk som funker sammen med fysisk butikk.

Laget av noen som kan netthandel og virkelig bryr seg om din forretning

Skalerbar nettbutikk integrert med Front Systems

Digitroll Front integrert nettbutikk, nettbutikk som funker sammen med fysisk butikk.

Detaljhandel, klær og Front Systems, passer perfekt til Digitroll B2C- nettbutikk

Digitroll har levert nettbutikker med butikkdata- integrasjoner i over 20 år. Den første nettbutikken i mars 2000 var til en streatware butikk, siden er det blitt flere, ganske mange flere. Vår nettbutikk integrert med Front har med seg all vår 22 år lange kompetanse på teknologi og hvordan du skal drive nettbutikk i lag med din fysiske butikk. 

Bygger på nopCommerce

Den største fordelen er at den Front Systems integrerte nettbutikken bygger på nopCommerce. Sammen slipper vi daglig å bekymre oss over sikkerhetsproblemer. 

Fullintegrert med Front

Benytter alle muligheter til Fronts integrasjons API. Du styrer alle varedata inkl. bilder, pris og beholdning direkte fra kassen. Vi tilpasser i tillegg funksjoner for EDI, betaling og frakt.

Klikk og hent

Leveres med løsning for klikk og hent, visning av beholdning hvis du har flere butikker og evt. splitting av ordre. Ref. nettbutikk levert til Suser i sivet.

Nettbutikkprogramvaren er viktig, men viktigst er Digitroll som samarbeidspartner

Forskjellen mellom innhold og kontekst

Hva er din kontekst, hva er du eller kan du bli som engasjerer kundene dine, hva tilbyr du som er nytt, hvordan presenterer du historier omkring varene du selger. Vi lar deg utvikle din egen kontekst på nett som skiller seg fra dine konkurrenter. 

Kontakt oss i Digitroll på tlf. 55273040 eller tlf. 900 78 0502 for mer informasjon om B2C- netthandel og Front Systems integrert nettbutikk. Eller send oss gjerne en e-post.

Nå ut til kundene via "Live shopping"

Hva med å tenke nytt? Med Live shopping så får du det beste av kombinasjonen personlig kundeservice, produktkompetanse og netthandel. Her kan du bygge enda bedre kundelojalitet og øke  salgskonverteringen. Demonstrer produkter og reduser antall returer. Kontakt oss for å koble på Live shopping til din Front Systems integrerte nettbutikk.

Klær og Front, her er et par referanser

Vi liker standard nettbutikkløsninger ut av boksen, det får du med nopCommerce, men vi skreddersyr også nettbutikker og lytter til kundens behov. 

Suser i sivet

Fra null til 50 mill på noen få år. Nettsuksess av de sjeldne. Godt hjulpet av folkene hos Digitroll..og den nettbutikkløsningen vi lever for.

Hermine

Hermine Lillesand har vært Digitroll- kunde lenge, først med en anne nettbutikk og annet kassesystem, de siste par årene med nopCommerce og Front systems kasseintegrasjon. Og det både ser og går bra for dem på nett. 

- Omsetningen skjøt voldsomt i været etter at vi fikk en velfungerende nettbutikk!

Administrasjonssjef i Suser i Sivet, Tore Grødem.

I 2015 utviklet vi nettbutikk med Digitroll. Den har vi vært veldig fornøyd med hele veien.

Daglig leder og gründer Sive Helen Grødem hos Suser i sivet

Det er ikke mange nettbutikker som startet på null for noen år siden og i dag omsetter for flere titalls millioner. Det å treffe følelsene og behovet til kundene med sin kontekst er helt unikt. Digitroll som samarbeidspartner er både løpende og levende opptatt av å forbedre den tekniske løsningen, og gjøre den ​brukervennlig for kundene.