Skip to main content

Nettbutikk integrert med PCK

Gjør det enkelt, la kassen i butikken oppdatere nettbutikken. Intet mindre. Alltid riktig pris og beholdning i nettbutikken

Riktige priser

Lik pris i butikk og på nett. Kassen din oppdaterer nettbutikken med riktige priser

Riktig beholdning

Du er trygg på at beholdning i nettbutikken er korrekt

La systemet gjøre jobben

Alle varedata synkes automatisk opp fra kassen til nettbutikken

Knytt sammen alt og frigjør tid

Knyt sammen nettbutikk og fysisk butikk

PCKasse nettbutikk - øk salget med riktige data

Er du opptatt av omsetning og sikre IT- løsninger. Dokumentasjon på at din nettbutikk virker, og ikke svikter når det gjelder som mest? Det er ingen trolldom. Det er bare det vi driver med hver dag. Hardt IT- arbeid. Digitroll sørger for effektive nettbutikker integrert med kassesystemet PCK. Tåler mye, her er noen tall og muligheter.

par joggesko blir solgt hver dag i en Digitroll PCK integrert nettbutikk

!

vareoppdateringer gjort mot alle PCKasse integrerte Digitroll nettbutikker

+

Varevisninger i året i alle våre PCK- nettbutikker

+

integrasjoner og plugins i vår Digitroll PCK nettbutikk nopCommerce

Nettbutikker og PCKasse

PCKasse er et butikkdata- og kassasystemet vi i Digitroll møter ofte hos kunder i retailbransjen, som f.eks. sport, friluftsutstyr, klær, interiør m.flere. Det er en allsidig og kraftig kasseløsning som gjennom Digitrolls nettbutikkintegrasjon egner seg godt til netthandel.

PCK har spredte forhandlere i hele Norge som er din rådgiver og ekspert på butikkdatasystemer.  Autotrekk for Klarna Checkout, splitting av ordre, bilder, alle varedata, riktig beholdning, Digitrolls PCK- nettbutikk frigjør tid.

Hovedfordelene med Digitroll PCK integrert nettbutikk

Digitroll har levert nettbutikker med PCK- integrasjon i over 10 år. Til kunder som selger møbler, interiørprodukter, sportsutstyr og klær.

Integrasjonen mellom Digitroll nettbutikk og PCK er en driftssikker og avansert løsning for den som vil treffe kundene der de er, på nett. En nettbutikk integrert med PCK fra Digitroll er fleksibel, den er laget for at du kan være trygg på beholdningsdata og øke salget på nett. 

Best av alt, den kan tilpasses ditt behov

Kan leveres "ut-av-boksen", kan skreddersys og tilpasses etter hvert som nettsalget ditt øker. 

Fullintegrert PCK

Benytter alle muligheter til PCKs integrasjons API. Vi tilpasser i tillegg funksjoner for EDI, betaling og frakt. Styr nettbutikken fra PCK.

Klikk og hent

Leveres med løsning for klikk og hent, visning av beholdning hvis du har flere butikker og evt. splitting av ordre. Denne PCK- nettbutikken har det meste. 

Vipps, Klarna og Nets

PCK- nettbutikken kan leveres med Nets Easy, Klarna Checkout, Svea, eller Vipps betalingsløsning. Hvilken betalingsløsning foretrekker du?

Over 1500 moduler

Vi leverer som regel PCK- nettbutikkene med ca. 10 moduler som dekker det meste gjennom en standard pakke inkl. designmal, men i alt kan du velge mellom over 1500 ulike moduler nå eller når du trenger dem.

Åpen kildekode

Teknologisk er nettbutikken basert på det profesjonelle Microsoft .NET- rammeverket. Åpen kildekode, og brukes av over 60 000 nettbutikker rundt om i verden. Ikke trolldom, bare sikker teknologi.

Brukås Sport med rekordsalg på nett

Noen har hevdet at netthandel er negativt for distriktene. Vår påstand er tvert i mot det motsatte, netthandel kan redde distriktene. PCK nettbutikk- kunden Brukås Sport i Bø i Telemark er et eksempel på det. Nettomsetningen er nå større enn omsetningen i den fysiske butikken. Vi ser er at de av våre sportskunder som har investert i sin nettsatsing over de siste årene nå virkelig får avkastning for sin merkevarebygging på nett. Les mer.

Nettbutikk som vokser med butikken din?

Kontakt oss gjerne for et møte eller digital kopp kaffe.

Nå ut til kundene via "Live shopping"

Med Live shopping så får du det beste av personlig kundeservice og netthandel. Her kan du bygger tettere kundelojalitet og øke  salgskonverteringen. Demonstrer produkter og reduser antall returer. Kontakt oss for å koble på Live shopping til din PCK- integrerte nettbutikk.

Frigjør tid - la PCK og nettbutikken gjøre jobben

Som retail- eksperter er vi opptatt av å øke salget på nett for deg, som dataingeniører er vi opptatt av å automatisere arbeidsprosesser. Skal man møte morgendagens krav må flest mulig arbeidsoppgaver automatiseres.

Den tiden (pengene) du frigjør med Digitrolls PCK- netthandelsløsning anbefaler vi at du bruker på å berike varepresentasjonen i nettbutikken, og øke innsatsen på digital markedsføring. 

Noen PCK nettbutikk referanser

Fra Tromsø til Arendal, fra Hemsedal til Elverum. Vi har kunder over hele landet som bruker en Digitroll nettbutikkløsning nopCommerce integrert med PCK.

Brukås Sport

Nettsuksess de siste årene for Stadion- sport kjedemedlemmet Brukås Sport i Bø i Telemark (og Vestfold), 

Jakt og Friluft

Jakt og Friluft i Arendal har vært Digitroll kunde siden 2010. Først med Lynx eHandel, nå de siste årene med en PCK- integrert nopCommerce nettbutikk. 

byFemina

Klesbutikken byFemina i Ørsta setter sitt personlige preg på sin nettbutikk for moteklær. Den også integrert med PCKasse for enkel vedlikehold. 

Videopresentasjon av nettbutikkintegrasjonen mot PCK

Kunder med butikkdatasystemet PCKasse kan problemfritt etablere Digitroll- nettbutikk med full nettbutikkintegrasjon. Digitroll nettbutikken som er integrert med PCK er i bruk av kunder over hele Norge.

Fra de som gjør det stort på sportsutstyr til de som selger moteklær. Kundene er mange. Utfordringene nokså like. Se video under eller klikk her. B2C- Nettbutikkløsningen som benyttes integrert med PCK er den samme som alle Digitrolls andre kunder bruker. Enten den omsetter for 500 eller 2 millioner i året. PCK- nettbutikken fra Digitroll er ikke en nettbutikk du vokser ut av , det er en B2C- nettbutikkløsning du vokser inn i etter hvert som du oppdager mer og mer av dens store utvalg av standard funksjoner.

P​CK -nettbutikkens integrasjon er utviklet av Digitroll etter anbefalt standard fra PCK.

P​CKasse synkronisering mot en Digitroll levert nettbutikk:

  • Modulen aktiveres enkelt med å legge inn nettadresse, brukernavn og passord i PCKs eget vindu for innstillinger
  • Synkroniserer alle varene som er flagget med publisering til nettbutikk (avkryssingsboks på hver vare)
  • Mulighet for lagerstatus, både totalt for flere butikker eller splittet per avdeling
  • Varianthåndtering for størrelse og farge, med separat lagerbeholdning per variant
  • Synkronisering er optimalisert slik at den bare sender endringene for data i hver kasse (hashing). På denne måten kan en kjøre oppdateringsrutinene oftere slik at nettbutikken viser mer riktig lagerstatus i «sann tid»
  • Ordrer lastes ned til en av avdelingene, og ordrene inneholder informasjon om hvor varene ligger. Dette differensieres med brukernavnet i oppsett på server
  • Når en ordre endrer status på PC Kasse, oppdateres også nettbutikken

Digitroll har flere PCK- kunder fra Tromsø til Arendal som i dag bruker en Digitroll levert nettbutikk med e-handelssync mot PCKasse.

Les mer om detaljene i integrasjonen på vår blogg.

Arbeids- og kostnadsbesparelsen med ett vedlikeholdspunkt for både butikk- og nettbutikk er en av flere fordeler du får ved å velge Digitroll som leverandør.

Kontakt oss gjerne på tlf. 900 78 050 for mer informasjon og tilbud.

Standard nettbutikkløsning ut av boksen eller skreddersydd til ditt behov. Kontakt oss!

Kontakt oss for mer informasjon om nopCom netthandel ferdig integrert med POS- systemet PCKasse

Kontakt info