Skip to main content

Standard eller kundetilpasset nettbutikkløsning

Den originale Uni nettbutikken

Norges første Uni nettbutikk

Vi tror også første nettbutikk i Norge integrert med et fakturasystem

nopCommerce fra Digitroll

Én plattform for din nettbutikksatsing

Levert til Uni- kunder siden mars 2000

Mange moduler

Ut-av-boksen nettbutikk som kan utvides ved behov

Uni oppdaterer nettbutikken

Nettbutikk synket til Uni

nopCommerce fra Digitroll

Én plattform for din nettbutikksatsing

Levert til Uni- kunder siden mars 2000

Markedsplass for plugins

Mange moduler

Utvid nettbutikken når du vil

Uni- integrert nettbutikk

For deg som har Uni Økonomi V3 og vil koble nettbutikken din mot Uni slik at du kan forenkle vedlikeholdet av nettbutikken.

Digitroll lagde den aller første nettbutikken integrert med Uni allerede våren 2000. Da V3 ble lansert i 2003 var vår integrasjon en standard del av Uni Økonomi. Det er den fremdeles.

timer

spart i effektivitet for våre kunder 

!

totale oppdateringer mellom Uni og en Digitroll nettbutikk

+

millioner kroner omsatt i Uni- nettbutikker fra Digitroll

+

integrasjoner og plugins i nopCom for Uni

Kontakt oss på tlf. 55273040 for mer informasjon om Uni- ehandel fra Digitroll

Hvorfor velge Digitroll som leverandør av Uni nettbutikk

Fordi vi forstår forretningsmodeller, kan detaljhandelen og B2B- markedets behov på nett.

Vi er kun opptatt av dine kundeverdier, og vi tilbyr en Uni Micro integrert nettbutikkløsning som er fantastisk rik på muligheter.

Fleksibel

Digitroll har en stor supportavdeling som sammen med Digitroll Utvikling lager det du som kunde vil ha. Du kan velge mellom over 1500 plugins på markedsplassen eller vi skreddersyr funksjonalitet etter ditt krav. 

Høy sikkerhet

Uni e- handel er bygget på en åpen kildekode nettbutikkløsning som er basert på det tekniske rammeverket Microsoft ASP.Net. Dvs. en industriell profesjonell plattform- teknologi. Foretrukket av våre dataingeniører.

Dataingeniører

Vårt team av webeksperter er utdannet dataingeniører og har med høy kompetanse på skreddersydde nettløsninger, merkevarebygging på nett og digital markedsføring.

Del av Media Bergen

Digitroll er del av et byråfelleskap innen fagområdene design, digital markedsføring, story, PR, event, markedsanalyse og web teknologi. Vi har ca. 300 kolleger i søsterselskaper i Bergen, Oslo, Stavanger, Stockholm og København. 

Et skilt-partnerskap

Lator skiltfabrikk leverer det meste av skilt over hele Norge. ­– Vi er godt fornøyd med vår nettpartner Digitroll som vi har hatt et skilt-partnerskap med siden 2011, smiler daglig leder hos Lator, Arild Renè Gill.

Og i alle disse årene har nesten all omsetning til selskapet kommet gjennom en nettbutikk integrert med Uni Økonomi V3. 

Les mer om skilt- partnerskapet her.

Digitroll som langsiktig samarbeidspartner

Vi har fremdeles kunder som kjøpte nettløsning fra oss høsten 1999. Vi bryr oss om kundene våre og bygger langsiktige kundeverdier. Kontakt oss gjerne på tlf. 900 78 050.

Den originale Uni nettbutikken

Våren 2000 leverte vi vår første nettbutikk integrert med Uni Økonomi. I 2003 ble den utvidet til å være integrert i selve Uni økonomi.

I all hovedsak er det den samme integrasjonen som Uni Micro selv bruker i dag. I løpet av årene løp har vi levert hundrevis av nettbutikker levert med Uni Økonomi. Det er betryggende for våre kunder, og vi er blitt eksperter på integrasjonen.

Dette kan vi.

Integrasjonen mellom Uni økonomisystemet og Digitroll nettbutikkløsningen er standard funksjonalitet i Uni, og målsetningen er at du skal kunne oppdatere alt innholdet i nettbutikken din med noen få museklikk.

Kontakt vår Uni e-handelsekspert Patrick Dahl på tlf. 975 99 994 hvis du ønsker mer informasjon om netthandelsmuligheter med Uni Micro.

Noen Uni Økonomi V3 nettbutikk- referanser

Fra Bergen til Østre Aker, fra Foldal til Lindesnes. Vi har kunder over hele landet som bruker en Digitroll netthandelsløsning integrert med Uni Økonomi.

Parkett.no

Spesialbutikk for parkett, med Digitroll nettbutikk integrert med Uni hele veien. 

Foldal Stempel

Nettsuksess for skiltbutikken rett utenfor Volda, Uni- integrert nettbutikk fra Digitroll på snart 10ende året.

Hvordan finner kundene nettbutikken din

Digitroll nettbutikk integrert med Uni er et godt utgangspunkt for å selge på nett. Og husk, kunden har alltid nett. Men, netthandelsløsningen din må bli funnet. Respons analyse lager netthandelundersøkelse for Digitroll hvert år. Klikk her for enda mer dybde i tallene fra 2020. 

Kontakt info