Skip to main content

La kunde dine registrere seg enkelt

Med Vipps Logg inn slipper du å taste inn informasjonen for å registrere deg.

Vipps hurtigkasse

Vipps betalingsløsning med eller uten hurtigkasse

Vipps Checkout

Nå også i en Digitroll nettbutikk

Øk inntektene dine med

automatisk oppdatering av

Vipps betaling i nettbutikk

Digitroll kan levere Vipps på nett, Vipps Hurtigkasse, Vipps Checkout og logg inn med Vipps til alle nopCommerce nettbutikker.

Gjør det lettere for kundene dine å handle i din nettbutikk enn hos konkurrentene, hvis ikke så vil du oppleve at kundene kjøper fra dem og ikke fra deg. 

Vipps på nett

Vipps betalingsmulighet i nettbutikk. 

Vipps Hurtigkasse

Øk konverteringen og la kundene betalere raskere med Vipps Hurtigkasse.

Logg inn med Vipps

La kundene logge seg inn i nettbutikken din med fingeren.

Vipps Checkout

Ny Vipps Checkout kommer snart til Digitroll nettbutikker.

Vipps eCOM

Vipps eCOM er en betalingsmodul som kan benyttes som et frittstående betalingsvalg i standard utsjekk i nettbutikken nopCommerce på lik linje med f.eks. Netaxept. Denne Vipps plugin har også støtte for å være supplement til Klarna Checkout slik at det vil være mulig å aktivere Vipps som "External payment" integrert i Klarna Checkout.

Nets Easy betalingsløsningen som vi også tilbyr til nopCommerce har Vipps som betalingsopsjon i Easy checkout.

Kontakt oss for Vipps på nett i din nye nettbutikk. 

Vipps plugin fra Digitroll har støtte for Capture, Refund, Partial refund og Void via admin i nopCommerce. 

Null brukernavn, null passord

Registrer og logg inn med Vipps i nettbutikk

Vipps er mest kjent som betaling, men Vipps er i dag mye mer. I Digitrolls nettbutikkløsninger tilbyr vi nå f.eks. Vipps som metode for registrering og pålogging. Adjø med lang registrering og å huske på brukernavn og passord. 

Med Vipps Logg inn slipper kundene dine å taste inn informasjonen for å registrere seg. I stedet deler kunden enkelt informasjonen hun har i Vipps-profilen sin.

Kunderegistrering i en nettbutikk med Vipps er altså en ny friksjonsfri måte å få kunder til å registrere seg på. Etter at en kunde har registrert seg kommer gullet ved at senere pålogging til nettbutikken (kunden skal jo handle mer) gjøres med ett klikk.  Det er sikkert den enkleste innloggingen i verden.

Siden 2019 har analyseselskapet Respons analyse laget årlige netthandelsrapporter for Digitroll og våre kunder. Hvert år svarer de fleste av oss at vi søker trygghet når vi velger å handle i en nettbutikk. Vipps ikoner og betalingsløsning med logg inn muligheter er med på å gjøre kundene trygge på din nettbutikk.  

 

Vipps står for over 30% av betalingene

Digitroll leverte en av de første Vipps på nett betalingsløsningene til en nettbutikk. Kunden het og heter fremdeles Princess Gruppen og per oktober 2021 så står Vipps for over 30% av betalingene i nettbutikken.

Digitroll som netthandel-ekspert kan legge til rette for Vipps i din nettbutikk. Er du opptatt av å gi god service til dine nettkunder, bør du har flere betalingsløsninger. Vipps er en av dem du bør ha på plass. 

Vipps Hurtigkasse

Vipps Hurtigkasse lar kundene dine kjøpe og betale en vare direkte fra singelvarevisningen, derav hurtig. Men Vipps Hurtigkasse kan plasseres flere steder. I nyhetsbrev, på produktside (det vi kaller singelvarevisning), direkte i handlekurven eller direkte i checkout.  

Vi vet at dess lengre tid det tar kunden å registrere et kjøp dess større sannsynlighet er det for at kunden avbryter handelen. Med Vipps Hurtigkasse kan kunden sikre seg å kjøpe varen raskt og nettbutikken sikre seg konverteringen, det økte salget. 

Vipps på nett, hurtigkasse, registrering, logg inn og nye Vipps Checkout

Kontakt oss på tlf. 55273040 for mer informasjon om nopCommerce nettbutikk med Vipps

Digitroll som langsiktig samarbeidspartner

Vi har fremdeles kunder som kjøpte nettløsning fra oss høsten 1999. Vi bryr oss om kundene våre og bygger langsiktige kundeverdier. Kontakt oss gjerne på tlf. 900 78 050.