Skip to main content

Se webinaret om hybride salg i opptak

Webinar om omnikanal B2B- netthandel

Se webinaret i opptak

Hva er omnikanal B2B- netthandel -
fremtiden til B2B- salg er hybrid


Webinaret ble avholdt 16.januar 2024 

Klikk her for å se B2B- omnikanal- webinaret i opptak

B2B- netthandel har hatt stor vekst de siste årene, godt hjulpet av pandemien og den digitale modenheten til innkjøpere og beslutningstakere.

I dag er det B2B- omnikanal som gjelder. Tradisjonell B2B- salg (ansikt-til-ansikt), remote (telefon, videomøter) og selvbetjening (B2B- netthandel, portaler, mobil APP) er alle en viktig kombinert del av en smidig kundeopplevelse.

Kundene bruker forskjellige salgskanaler i de ulike fasene av kundereisen.

I gjennomsnitt skjer 30% av all B2B- handel i dag gjennom netthandel, men i bedrifter hvor "millennials" er innkjøpere er andelen hele 70%.

Vi i Digitroll pleier å spørre våre kunder hvem de tror blir beslutningstakere for bedriftens produkter og tjenester om 5 år. Mest sannsynlig er millennials allerede beslutningstakere, om 5 år er det den enda "verre" generasjon Z som står for beslutningene. De som er født med smarttelefonen i hånden. B2B- omnikanal kommer bare til å bli viktigere og viktigere.

Agenda B2B- webinar:

  • Hybride salg og B2B- omnikanal. Hvordan er kundereisen og kravene fra B2B- kunder i dag.
  • Hva B2B- kundene forventer av kundeverdier
  • Krav til B2B- nettbutikk (funksjoner)
  • Krav til grunndata og integrasjon mellom ERP- system og B2B- nettbutikken

Vi ser frem til et interessant webinar.

ECIT er Visma eksperter som benytter sin bransjekompetanse fra krevende byggevare- og næringsmiddelkunder til å berike avanserte nettbutikkintegrasjoner for Visma ERP- systemer.

Digitroll er rene nettbutikk- eksperter og utviklet første  nettbutikk integrert med den gang Rubicon allerede i 2001. Gjennom over 15 år har vi samarbeidet med Isonor og utviklet netthandel med integrasjoner mot diverse Visma ERP- systemer.

Paneldeltakere

Einar Godø
CTO / Utviklingssjef
Patrick Dahl
Daglig leder/ Siv.øk NHH
Arnstein Raunehaug
Key Account Manager
Back to top