Skip to main content

Vi inviterer til et webinar som vil gjøre nettbutikken din bedre

Vi inviterer til webinar om omnikanal B2B- netthandel

Live webinar

"Hva er omnikanal B2B- netthandel"


16.januar 2024 kl. 09:00 - 09:45

Påmelding til B2B- omnikanal- webinaret

B2B- netthandel har hatt stor vekst de siste årene, godt hjulpet av pandemien og den digitale modenheten til innkjøpere og beslutningstakere.

I dag er det B2B- omnikanal som gjelder. Tradisjonell handel (ansikt-til-ansikt), remote (telefon, videomøter) og selvbetjening (B2B- netthandel, portaler, mobil APP) er alle en viktig kombinert del av en kundeopplevelse. Kundene bruker forskjellige salgskanaler i de ulike fasene av kundereisen.

I gjennomsnitt skjer 30% av all B2B- handel i dag gjennom netthandel.

Vi i Digitroll pleier å spørre våre kunder hvem de tror blir beslutningstakere for bedriftens produkter og tjenester om 5 år. Mest sannsynlig er millennials allerede beslutningstakere, om 5 år er det den enda "verre" generasjon Z som står for beslutningene. De som er født med smarttelefonen i hånden. B2B- omnikanal kommer bare til å bli viktigere og viktigere.

Agenda B2B- webinar:

  • Hybride salg og B2B- omnikanal. Hvordan er kundereisen og kravene fra B2B- kunder i dag.
  • Hva B2B- kundene forventer av kundeverdier
  • Krav til B2B- nettbutikk (funksjoner)
  • Krav til grunndata og integrasjon mellom ERP- system og B2B- nettbutikken

ECIT er Visma eksperter som benytter sin bransjekompetanse fra krevende byggevare- og næringsmiddelkunder til å berike avanserte nettbutikkintegrasjoner for Visma ERP- systemer.

Digitroll er rene nettbutikk- eksperter og utviklet første  nettbutikk integrert med den gang Rubicon allerede i 2001. Gjennom over 15 år har vi samarbeidet med Isonor og utviklet netthandel med integrasjoner mot diverse Visma ERP- systemer.

Paneldeltakere

Einar Godø
CTO / Utviklingssjef
Arnstein Raunehaug
Key Account Manager
Back to top