Skip to main content

Få tilsendt webinaret

Evidi og Digitroll inviterer til webinar om netthandel integrert med Business Central (BC)

Webinar om nettbutikk integrert med Dynamics BC

Webinaret  ble avholdt 14. mars 2023, registrer deg for å få tilsendt opptak av webinaret.

Fyll ut registreringsskjema og få tilsendt opptak av webinaret om netthandel og BC.

Hold nettbutikken din oppdatert med vare- og kundedata - delta på vårt live- webinar og få innblikk i hvordan vårt samarbeid gir deg en effektiv integrasjonsløsning.

Evidi og Digitroll har gjort det enklere å utvikle og drifte nettbutikk integrert med ERP- systemet Dynamics BC, og vi inviterer til webinar onsdag 14. mars for å vise hvilke muligheter som nå finnes hvis du planlegger å utvikle ny B2C- eller B2B- nettbutikk med BC- integrasjon.

Dataingeniører og aller nyeste Microsoft teknologi er en god match når vare, kunde og ordredata effektivt sørger for en kraftfull problemfri netthandel.

Stikkord er sikkerhet, brukervennlighet, fleksibilitet og sanntids- prisoppslag. Og kundeverdier. I webinaret viser vi flere større nettbutikkleveranser vi har gjort de siste 2 årene. 

Evidi besitter en helhetlig ekspertise på rådgivning, endringsledelse, utvikling, implementering og vedlikehold av kritiske IT-løsninger, herunder fysisk- og skybasert infrastruktur, kritiske forretningsapplikasjoner som ERP, CRM, data- og integrasjonsplattformer så vel som datamodellering og analyse. Dette gjør Evidi til Norges mest komplette tilbyder av produkter og tjenester med Microsoft teknologi i sentrum.

Digitroll er rene nettbutikk- eksperter og utviklet første B2B- nettbutikk integrert med den gang Navision allerede i 2001. Gjennom over 20 år har vi samarbeidet med Evidi (tidligere Ergovision, Pilaro og Skillcore) og utviklet netthandel med integrasjoner mot diverse Dynamics NAV og nå BC versjoner.

Paneldeltakere

Einar Godø
CTO / Utviklingssjef
Patrick Dahl
Daglig leder/ Siv.øk NHH
James Dean
Prosjektleder, Evidi
Knut Petter Olsen
Senior utvikler, Evidi
Back to top