Nettbutikkintegrasjon mot ERP- eller kassesystem

Dobbeltarbeid er alltid unødvendig. Derfor tenker vi først og fremst varedatagrunnlag og integrasjon som første bud når vi tenker ehandel. Våre løsninger integrerer derfor mot faktura- ERP og kassesystemer. På den måten vil våre løsninger gjøre arbeidet ditt enklere og mer oversiktlig. Riktige priser til kundene dine, riktig beholding, minst mulige feil. 

Visma ehandel

Digitroll leverer standard eller skreddersydde nettbutikker integrert med Visma Business og  Visma Global. Visma B2B nettbutikk med live prisoppslag eller B2C nettbutikk med alt du trenger. 

Les mer >

Dynamics NAV nettbutikk


NAV nettbutikk med sanntids prisoppdatering. Fra B2C nettbutikkintegrasjon til Princess til B2B NAV nettbutikk til Marinor. 

Les mer >

Uni nettbutikk


Den første integrerte nettbutikken mot Uni Micro ble levert allerede våren 2000. Hos oss får du ikke bare den mest velprøvde ehandelsintegrasjonen men vår 20- årige kompetanse om ehandel i tillegg. 

Les mer >

Front Systems nettbutikk


En av våre Front- kunder selger like mye på nett som alle de andre nettbutikkene fra alle nettbutikk-leverandørene som er integrert mot Front til sammen.

Les mer >

PCKasse nettbutikk


Kunder med PCKasse kan etablere Digitroll- nettbutikk med full ehandelsintegrasjon. Digitroll har PCK- kunder fra Tromsø til Arendal som bruker ​en standard nettbutikk med ehandelssync mot PCKasse.

Les mer >

Best ​Value nettbutikk


Best Value kassesystem integrert med nettbutikk fra Digitroll.  Med nettbutikk fra Digitroll får du full håndtering av varedata i nettbutikken direkte fra Best Value kassen.

Les mer >

Visma Retail


Digitroll nettbutikk er også integrert med kassesystemet ​CS-Web (fra tidligere Visma Retail).  Suksessfulle Skonnord bruker f.eks. en kombinasjon av CS- og Digitroll.

Les mer >

20 års B2B kompetanse


Enten du har Visma Business, Visma Global, Microsoft Dynamics NAV eller AX, med Digitroll får du en samarbeidspartner som har gjort det før.

Les mer > 

Varedatagrunnlag i nettbutikk


Nettbutikk handler litt om design og type ehandelsprogramvare, men i det daglige handler det om harde fakta, nemlig varedatagrunnlag. Det første vi spør kunder som kontakter oss om etablering av ny nettbutikk er «hvilket ERP- eller butikkdatasystem bruker du?» . For våre kunder handler det om berikelse av varedatagrunnlaget du vedlikeholder på varekortet i ditt ERP- system. 
Les mer >

Safa nettbutikk med Visma integrasjon

Safa nettbutikk fra Digitroll med Visma Global integrasjon

I mange tiår har Safa varmet norske føtter med ullsokker. Inntil for noen uker siden skjedde alt salget ​gjennom detaljistledd. I 2019 har bedriften tatt steget ut i privatmarkedet med sin B2C- nettbutikk fra Digitroll. Ikke uten refleksjoner - les tidligere nyhetsartikkel og se videointervju om deres nettsatsing på privatmarkedet.

Nettbutikk integrert med Visma Global

Vi i Digitroll liker nettbutikkløsninger som effektiviserer salget. Selvsagt er Safas nettbutikkløsning helintegrert med deres ERP- system. Alle vare- og kundedata blir vedlikeholdt i Visma Global og deretter automatisk synkronisert til nettbutikken.

Ett og samme lager for detaljister og B2C nettbutikk- kunder

Når detaljistene og privatkundene deler det samme lageret fordrer det korrekte lagertall i nettbutikken. Det får den hele tiden fra Visma Global. Lagerbeholdning, priser, alle andre varedata på varekortet synkes automatisk fra Visma til nettbutikken.

Effektiv ordrebehandling

Effektivt mottak av nettbutikkordre direkte i Visma Global gjør at bedriften som har sendt varer ut til kunder i over 88 år nå også synes det er enkelt med netthandel. Nettbutikkintegrasjonen mot Visma Global hevdes å være den beste i markedet, er levert til et 50 talls bedrifter som både B2B nettbutikk- integrasjon og B2C nettbutikk. Visma B2B nettbutikkintegrasjonen benytter sanntids prisoppslag mot Visma med web services, slik at en kunde som logger seg inn alltid vil få sine riktige rabatterte priser.

Effektiv betalingsløsning

Safas nettbutikk benytter den helt nye og moderne betalingsløsningen Dibs Easy fra Nets. Denne betalingsløsningen tilbyr kortbetaling, faktura og Vipps. 

nopCommerce nettbutikkprogramvare

Selvsagt er det nopCommerce nettbutikkprogramvare som er ​basis for Safas nye nettsatsing. nopCommerce er bygget på det profesjonelle industrielle ​tekniske rammeverket Microsoft AS.Net Core. Må ikke forveksles med løsninger bygget på php. 

nopCommerce er åpen kildekode og gratis. 

Sikre deg varme føtter til vinteren? Sjekk utvalget av varmende ullprodukter hos Safa.no.

Sikre deg en nettbutikk mot Visma Global som fungerer? Kontakt Digitroll på epost eller ring oss på 900 78 050.