Skip to main content

Effektiv Visma Business NXT nettbutikk

Nettbutikk integrert med Visma Business NXT

B2B- eller B2C- nettbutikk integrert med det nye ERP- systemet Visma Business NXT

Vi kan levere nettbutikk med integrasjon mot Visma Business NXT

Nylig lanserte Visma et nytt ERP- system kalt Visma Business NXT. Nå kan vi tilby kunder nettbutikk integrert med det nye Visma Business NXT ERP- systemet.

Fordelene med alle de nye ERP- systemene "i skyen" i forhold til netthandel er at de gir større fleksibilitet i integrasjonen takket være APIer. Noe de to andre integrasjonene mot Visma.net og Business Central er eksempler på.

Integrasjonen mot Visma Business NXT er utviklet mot den profesjonelle .NET- baserte nettbutikkplattformen nopCommerce. 

Webinaropptak av Visma - integrert nettbutikk

Kundene har alltid nett, som vi pleier å si. Har ikke din bedrift en god nettbutikk som kundene stoler på, så er det sikkert en konkurrent som har det.

Hos Digitroll er du trygg på at nettbutikken og Visma fungerer er tett koblet sammen. I tillegg til at du kan vedlikeholde alle vare- og kundedata i nettbutikken gjennom det daglige arbeidet i Visma vil du ha en moderne nettbutikk med all den fleksibiliteten den kan gi for å utvikle nettbutikken slik du vil ha den. 

Kontakt oss i Digitroll på tlf. 55273040 eller 900 78 050 for mer informasjon om B2C- eller B2B- netthandel og Visma- integrert nettbutikk.

Klikk på bildet til høyre eller se video av webinaret her.

Hva blir synkronisert mellom Visma Business NXT og nettbutikken fra Digitroll

I videoen over og video nr. 2 som det er lenket til i teksten beskriver i nokså nøye detalj hvordan nettbutikk- integrasjonen mellom Visma og nettbutikken fungerer. 

Alle tilknyttede kundedata håndteres i integrasjonen. All kontaktinfo/kontaktdata/ kontakter- og alle priser/rabattmatrise knyttet mot kunden. 

Priser (rabatter) knyttet opp mot en kunde eller kundegruppe håndteres.

Defineres i Visma om en vare skal synkes til nettbutikken.

Alle felt på varekort kan synkroniseres til nettbutikken. 

Se videopresentasjon med beskrivelse. 

Hvis nettbutikken din skal være en B2C- nettbutikk overføres veiledende- eller rabatterte kampanjepriser ved endring/behov. 

Hvis nettbutikken skal være en B2B- og du har lagt inn ulike typer rabatter vil en kunde som logger seg inn i nettbutikken se sine avtalte rabatterte priser. 

Se del 1 videopresentasjon av Visma nettbutikkintegrasjonen.

Lagerbeholdning overføres med definerte (avtalte) intervaller.

Kundeordrer synkes/overføres til Visma NXT.

"Min- side" funksjon som lar en pålogget kunde opprette egne innkjøpslister. Dette kan f.eks. være lister på forbruksmateriell. 

Med sanntids oppdatering vil du kunne søke opp en tidligere faktura (hentes i sanntid fra Visma) og plassere alle varene i fakturaen i handlekurven for re- bestilling. Gjør særlig bestilling av standardvarer og forbruksmateriell mer effektivt. 

Les mer om "Mi side" funksjoner. 

Ønsker du en ny Visma integrert nettbutikk med Digitroll?

Digitroll hjelper deg med å bygge din merkevare på nett med gode nettsider og nettbutikk. Dette er hva vi mener betyr noe når man skal drive digital handel mellom bedrifter.

Kontakt oss på tlf. +47 55 27 30 40

Back to top