Skip to main content

Integrasjon som forenkler drift av nettbutikk

24SevenOffice nettbutikk

Bruk eksisterende varedata du allerede har i 24SevenOffice for å vedlikeholde nettbutikken

Spar tid

Vedlikehold varer, priser og lager i nettbutikken fra 24SevenOffice

Ordrer

Nettbutikken gir deg full kontroll over ordrebehandlingen

"Ut-av-boksen"

Nettbutikken er komplett med moduler som gjør det enkelt for deg

Sømløs integrering: din nettbutikk og 24SevenOffice

Med nettbutikk fra Digitroll og forretningssystem fra 24SevenOffice så vedlikeholder du mesteparten av nettbutikken i det daglige arbeidet i ERP- systemet. 

I den raske utviklingen av retail- og netthandelsbransjen blir det stadig viktigere for nettbutikkeiere å ha et solid system som gir dem muligheten til å administrere sine virksomheter på en effektiv og strømlinjeformet måte. Her hos Digitroll jobber vi kontinuerlig med å tilby innovative løsninger som kan hjelpe våre kunder med å optimalisere sine nettbutikker. En av de mest spennende nyhetene vi kom med i 2023 var å tilby er integrasjonen mellom 24SevenOffice og Digitroll netthandel.

 

En harmonisk tilnærming til forretningsdrift

24SevenOffice er en plattform for forretnings- og ERP-løsninger som gir bedrifter muligheten til å håndtere alt fra regnskap og økonomi til prosjektstyring og kundehåndtering. Dette verktøyet har blitt en god ressurs for bedrifter som ønsker å sentralisere og optimalisere sine interne prosesser.

Ved å integrere 24SevenOffice med din Digitroll nettbutikk, får du tilgang til en harmonisk tilnærming til forretningsdrift. Dette betyr at du kan administrere alle aspekter av din netthandel og interne prosesser fra ett enkelt grensesnitt. La oss utforske noen av fordelene denne sømløse integrasjonen gir både nettbutikkeiere og kunder.

Kontakt oss for tilbud på nettbutikk integrert med 24SevenOffice→

 

Fordeler for nettbutikkeiere:

  1. Tidsbesparelse: Integreringen lar deg administrere produkter, priser, lager og bestillinger direkte fra 24SevenOffice. Dette fjerner behovet for manuelle oppdateringer i nettbutikken, noe som sparer tid og reduserer feil.

  2. Oppdatert produktinformasjon: Med synkronisering mellom 24SevenOffice og nettbutikken din, vil produktinformasjonen alltid være nøyaktig og oppdatert. Dette eliminerer risikoen for feilaktige priser eller produkter som er utsolgt.

  3. Lagerstyring: Du trenger ikke å bekymre deg over å selge ting i nettbutikken du ikke har lenger. Lagerbeholdningen i nettbutikken oppdateres automatisk basert på lagerstatusen i 24SevenOffice.

  4. Effektiv ordrebehandling:
    Integreringen lar deg behandle nettbutikkordrer direkte i ERP-systemet ditt. Dette gir deg full kontroll og reduserer behovet for dobbel manuell ordrebehandling og gir raskere levering til kundene dine.

 

Fordeler for kundene dine:

  1. Nøyaktig produktinformasjon: Kunder kan stole på at produktinformasjonen er oppdatert og nøyaktig, noe som gir en bedre kjøpsopplevelse.

  2. Raskere bestillingsprosess: Den automatiserte ordrebehandlingen betyr at kundene kan motta bestillingene sine raskere, noe som fører til økt kundetilfredshet.

  3. Større produktutvalg: Nettbutikkeiere kan enkelt legge til nye produkter i nettbutikken, noe som gir kundene et bredere utvalg av varer å velge mellom.

  4. Korrekte priser: Prisoppslag sikrer at kundene alltid får riktig pris for produktene de kjøper.

I en tid der effektivitet og kundeopplevelse er avgjørende for suksess, gir integrasjonen mellom 24SevenOffice og Digitroll nettbutikk deg verktøyene du trenger for å lykkes. Ved å redusere manuelt arbeid, forbedre nøyaktigheten og akselerere ordrebehandlingen, kan du tilby en sømløs og tiltalende kjøpsopplevelse for kundene dine samtidig som du øker produktiviteten i din egen virksomhet. 

Les mer om nettbutikk til detaljhandelen her.

Synkronisering av varedate- og ordrer mellom 24SevenOffice og nettbutikken

I 24SevenOffice kan man selv merke hvilke varer som skal overføres.

Integrasjonen gir deg muligheten til å synkronisere varegrupper og kategorier, slik at du kan organisere produktene dine på en strukturert måte i nettbutikken. Dette hjelper kundene med å finne det de leter etter raskere.

Du kan synkronisere lagerstatusen for hvert produkt, noe som gir nøyaktig informasjon om tilgjengeligheten av varer til kundene dine.

Integrasjonen lar deg synkronisere kundeinformasjon, inkludert kontaktinformasjon og tidligere kjøpshistorikk. Dette gir deg muligheten til å tilby en personlig kundeopplevelse.

Ordre lastes ned jevnlig via servicen med tilhørende status.

Alle kundepriser inkl. rabatter synkes fra 24SevenOffice til nettbutikken.

Ønsker du en ny nettbutikk integrert med 24SevenOffice?

Kontakt oss på tlf. 900 78 050 for mer informasjon og tilbud på nettbutikk integrert med 24SevenOffice.

Kontakt oss på tlf. +47 55 27 30 40

Back to top