Skip to main content

Nye kassasystemer etableres i Norge

Nettbutikkløsning integrert med Yabie

Bruk eksisterende varedata du allerede har i Yabie kassen for å vedlikeholde nettbutikken

Dynamisk kassasystem

Nettbutikkintegrasjon sikrer like data i butikk og på nett

Beholdning og pris

Omnikanal med like priser på nett og i fysisk butikk.

Klikk&hent

Ferdig løsning for klikk&hent.

Velge en komplett nettbutikk fra Digitroll integrert med Yabie/Yabie Enterprise

Med nettbutikk fra Digitroll og kassesystemet Yabie vil du vedlikeholde nettbutikken i det daglige arbeidet med Yabie kassasystemetLes mer om nettbutikk til detaljhandelen her.

Driftssikkerhet

Uansett om du velger vår løsning fra Shopify eller nopCommerce er du sikret en trygg løsning.

Frakt, betaling, AI osv.

Klarna, Vipps, Nets, Bring, PIM, Postnord, Clerk, HelloRetail, Lipscore, Nshift, Logistra... hos oss får du alt du trenger.

Utvidelses-muligheter

Nettbutikken kan bygges ut med hundrevis av ulike typer ekstramoduler - vi gir råd om hvilke du trenger.

Nettbutikkintegrasjon mellom Yabie kassasystem og en Digitroll nettbutikk gir virksomheten din en betydelig fordel når det gjelder effektivitet, nøyaktighet og brukervennlighet. Dette samspillet mellom kassasystemet og nettbutikken din kan hjelpe deg med å administrere virksomheten din på en mer sømløs måte, samtidig som du gir kundene dine en bedre kjøpsopplevelse.

Yabie kassasystem er kjent for sin pålitelighet og funksjonalitet i detaljhandelsbransjen. Det hjelper deg med å administrere salg, lagerstyring, og rapportering, blant annet. Men i dagens digitale tidsalder, er det også viktig å ha en sterk tilstedeværelse på nett. Dette er der nettbutikkintegrasjon kommer inn. Ved å integrere Yabie kassasystem med nettbutikken din, oppnår du flere fordeler:

 1. Lagerstyring:
  Integrasjonen sikrer at lagerbeholdningen i nettbutikken oppdateres basert på salg som skjer i butikken og omvendt. Dette forhindrer over- eller undersalg og gir deg bedre kontroll over lagerbeholdningen.

 2. Nøyaktig salgsrapportering:
  Du kan enkelt generere salgsrapporter som inkluderer både nettbutikksalg og fysiske butikksalg. Dette gir deg bedre innsikt i virksomhetens totale ytelse.

 3. Effektiv ordreregistrering:
  Kundebestillinger fra nettbutikken kan automatisk importeres i kassasystemet, noe som sparer tid og reduserer risikoen for feilregistrering.

 4. Enhetlig kundeopplevelse:
  Kundene dine kan nyte en sømløs opplevelse, uavhengig av om de handler på nett eller i butikken. Produktpriser og tilgjengelighet vil være de samme, uansett plattform.

 5. Enklere administrasjon:
  Du trenger ikke å administrere separate lagersystemer for butikk og nettbutikk, noe som gir deg mer tid til å fokusere på andre aspekter av virksomheten.

 6. Økt salg og rekkevidde:
  Nettbutikkintegrasjonen til Digitroll åpner opp for et større marked, da du kan nå kunder over hele landet, eller til og med internasjonalt.

 7. Markedsføringsmuligheter:
  Du kan enklere kjøre kampanjer, tilby rabatter, og administrere lojalitetsprogrammer på tvers av plattformer, noe som gir deg bedre muligheter for å markedsføre virksomheten din.

Kontakt Digitroll for å oppnå en vellykket nettbutikkintegrasjon mellom Yabie kassasystem og nettbutikkløsning.

Når integrasjonen er på plass, vil du oppleve en mer effektiv og lønnsom drift, samtidig som du gir kundene en sømløs og fornøyelig handelsopplevelse, uansett om de handler online eller i butikken.

Lyst å vite mer?

Kontakt vår nettbutikk- ekspert for en digital kopp kaffe.

Patrick Dahl
Patrick Dahl
Daglig leder/ Siv.øk NHH

Integrasjonen mellom nettbutikk og Yabie gir følgende muligheter

Du kan selv styre hvilke varer du vil skal vises i nettbutikken fra Yabie.

Vi tilpasser for synkronisering av lagerbeholdning fra én eller flere butikker til nettbutikken

Ordre lastes ned jevnlig via servicen (vanligvis intervall 15-20 minutter), og dukker automatisk opp under web-ordre i yabie, klar for behandling.

Ønsker du en ny nettbutikk integrert med BestValue?

Kontakt oss på tlf. 900 78 050 for mer informasjon og tilbud på nettbutikk integrert med kassen BestValue.

Kontakt oss på tlf. +47 55 27 30 40

Back to top