Skip to main content

Ingenting kan stoppe deg

Best Value integrert nettbutikk

Brukes av bla. nettsuksessen Olympiasport, som daglig selger 150 par sko...

Brukes av nettsuksesser

Vi har referansene. Kundene som lykkes.

Beholdning

Unngå ekstrakostnader med riktig beholdning i butikk og nettbutikk

Alle varedata

Synkes enkelt opp fra kassen til nettbutikken

Klikk & hent

Bruk også nettbutikken som kundeinnkaster

Netthandel gjort rett!

Netthandel gjort lett. Bruker du BestValue kassasystem så kan du få noe gøy, nemlig en Digitroll nettbutikk integrert. En avansert nettbutikkløsning som er lett å bruke, fullt integrert med varedataene i kassesystemet ditt. 

Sende nettsalget til en sportsbutikk opp fra 0 til 

over millioner,

og det øker fortsatt

Øke salget til en gullsmed med  

%

det siste året

Sende nettsalget til en klesforretning på Østlandet fra 0 til 

millioner

på 2 år

Har du Best Value og vurderer netthandel, da har vi ferdig løsning til din butikk

Digitroll har levert nettbutikker med butikkdata- integrasjoner i over 20 år. En god del av de med Best Value integrasjon, flere nettsuksesser er blant dem.

Bygger på nopCommerce

Den største fordelen er at den Best Value nettbutikken bygger på nopCommerce e-handelsprogramvare. En trygg havn for nettbutikker.

Fullintegrert med Best Value

Her har Digitroll i samarbeid med Best Value laget hele integrasjonen. Du styrer alle varedata inkl. pris og beholdning direkte fra kassen. Vi tilpasser i tillegg funksjoner for AI, EDI, betaling og frakt.

Klikk og hent

Kan leveres med løsning for klikk og hent, visning av beholdning hvis du har flere butikker og evt. splitting av ordre. 

Olympia Sport har doblet omsetningen hvert år siden 2015

Digitroll-kunde Olympia Sport har doblet omsetningen årlig siden de fikk nettbutikk i 2015.

– Det har vært hardt arbeid, men Digitroll har bidratt til at vi har en velfungerende nettbutikk, sier daglig leder Truls Aabol.

Olympia Sport har fysisk butikk i Tønsberg, og nettbutikk levert fra Digitroll.

– Digitroll har levert en god nettbutikk til oss, og er flinke til å følge oss opp. Der vil jeg rette en stor takk til kundeansvarlig i Digitroll, Arnstein Raunehaug, og hans dyktige kolleger som er løsningsorienterte og gode til å se våre behov.

Nettbutikkprogramvaren er viktig, men viktigst er Digitroll som samarbeidspartner

Forskjellen mellom innhold og kontekst

Hva er din kontekst, hva er du eller kan du bli som engasjerer kundene dine, hva tilbyr du som er nytt, hvordan presenterer du historier omkring varene du selger. Vi lar deg utvikle din egen kontekst på nett som skiller seg fra dine konkurrenter. 

Kontakt oss i Digitroll på tlf. 55273040 eller tlf. 900 78 0502 for mer informasjon om nettbutikkløsninger. Eller send oss en e-post.

Nettbutikker integrert med Best Value

Vi liker standard nettbutikkløsninger ut av boksen, det får du med nopCommerce, men vi skreddersyr også nettbutikker og lytter til kundens behov. 

Olympia Sport

Fra null til mange mill på noen få år. Dobling eller tripling av omsetningen hvert år. Dyktige medarbeidere i god kombinasjon med Digitrolls kundeservice.  

Holdbart

Dagligvarer på nett har økt kraftig det siste året. Foruten Cov19 så nevnes tidsklemmen  ofte som årsak, men mangfold i kundens valgmuligheter bør være en sterk motivasjon. 

Best Value nettbutikkintegrasjon

Digitroll er Best Values samarbeidspartner mht netthandel. Med nettbutikk fra Digitroll får du full håndtering av alle varedata direkte fra kassen. Nettbutikkintegrasjonen gjør at du enkelt kan oppdatere alle varene dine i nettbutikken fra Best Value og laste ned kundeordrer gjort i nettbutikken direkte til ditt Best Value ​butikkdatasystem.

I en Digitroll Best Value nettbutikk vises samme beholdning, priser og produktinformasjon i butikken som i nettbutikken.

I dag velger du selvfølgelig en omnikanalstrategi med nettfysisk butikk hvor nettbutikken også fungerer som kundeinnkaster til den fysiske butikken din.

Standard nettbutikkløsning ut av boksen eller skreddersydd til ditt behov. Kontakt oss!

Kontakt oss for mer informasjon om netthandel ferdig integrert med kassen Best Value

Nå ut til kundene via "Live shopping"

Med Live shopping så får du det beste av personlig kundeservice og netthandel. Her kan du bygger tettere kundelojalitet og øke  salgskonverteringen. Demonstrer produkter og reduser antall returer. Kontakt oss for å koble på Live shopping til din nettbutikk.

Digitroll-kunde redder 4000 tonn mat årlig

Flott oppslag med Digitroll-kunde Holdbart i DN i november 2019. Selskapet redder mat som nesten er utgått på dato, for så å selge det videre på nett og i fysisk butikk. Nå er de også blitt en Gasselle-bedrift. Les mer.