Skip to main content

Et skilt-partnerskap

Lator skiltfabrikk leverer det meste av skilt over hele Norge. ­– Vi er godt fornøyd med vår nettpartner Digitroll som vi har hatt et skilt-partnerskap med siden 2011, smiler daglig leder hos Lator, Arild Renè Gill.

Lator skiltfabrikk holder til i Os kommune utenfor Bergen. Og her har de laget små og store skilt i ulike format siden 1950-tallet. Ikke minst er de blitt landskjent for å trykke opp kopier av autentiske veteranbilskilt.

Nesten 90 prosent av alle kundene finner veien til lator.no når de skal bestille, forteller daglig leder, Arild Renè Gill.

Partnerskap med Digitroll

– Vi har vært fornøyde kunder av Digitroll siden 2011. Da fikk vi vår første nettbutikk fra Digitroll. Siden den gang har vi bygget ut og fått nye funksjoner etter hvert. Nå jobber vi med ytterligere forfriskninger og modernisering av nettsiden vår. Vår nettbutikk er vår hovedkontakt med kundene våre. Vi har ikke en fysisk butikk, sier Gill.

Lett å administrere nettbutikken selv

Et av hovedkravene til Lator Skiltfabrikk til Digitroll, er at nettbutikken skal være lett å forholde seg til hverdagen.

– Vi er gode til å lage skilt i ulike størrelser. Alt det avanserte med nettbutikk tar Digitroll seg av. Men i hverdagen er det godt å se at Digitrolls nettbutikkløsning er lett for oss å styre selv. Vi kan lett endre priser, legge inn varer, innhold og styre kampanjer selv. Da får vi en lønnsom nettbutikk som kunder og vi er tilfredse med, sier Gill.

Han legger til:

– Vi kan trygt anbefale Digitroll som webpartner. De er proffe på nettbutikk- og nettsideløsninger. I tillegg er de en fin gjeng med hyggelige og kundeorienterte ansatte, sier han.