Skip to main content

Hvordan kan NOBB effektivisere vedlikeholdet av en byggevarenettbutikk

Vi inviterer til webinar om NOBB og netthandel

Live webinar

Nettbutikk integrert med NOBB

9. april 2024 kl. 09:00 - 09:45

Påmelding til webinaret

Oppdag hvor effektivt en nettbutikk for byggevarer kan oppdateres fra NOBB! Bli med på vårt webinar om NOBB og netthandel med markedssjef Bjørn Lindebrekke fra Byggtjeneste og vår egen nettbutikk- og integrasjonsekspert Einar Godø.

Er du en del av byggebransjen og ønsker å lære mer om hvordan du kan sikre at dine byggevarer alltid er oppdatert i nettbutikken? Da bør du delta på vårt spennende webinar i samarbeid med Norsk Byggtjeneste!

Tema for webinaret:
Vi vil utforske viktigheten av digitale miljødata på varer både nå og i fremtiden, og hvordan NOBB kan være en uvurderlig ressurs for å sikre at dine byggevarer er oppdatert og nøyaktig representert i nettbutikken din. Vi vil også gå i dybden på databredden i NOBB, inkludert egenskaper, dokumentasjon, bilder og mye mer.

For oss i Digitroll som er opptatt av effektiv vedlikehold av varedata i en nettbutikk er kombinasjonen av NOBB- og ERP- integrasjon et perfekt forretningssystem med automatisering og selvbetjening som to nøkkelord.  

Påmelding: registrer deg nå for å sikre deg din plass på webinaret!

Ta en digital morgenkaffe med oss og lær litt mer om hvordan NOBB kan bidra til å forbedre nettbutikkopplevelsen for dine kunder og sikre nøyaktig og oppdatert informasjon om dine byggevarer.

Vi ser frem til et interessant webinar.

Mer om Digitroll netthandel og NOBB→

Paneldeltakere

Einar Godø
CTO / Utviklingssjef
Patrick Dahl
Daglig leder/ Siv.øk NHH
Bjørn Lindebrekke
Markedssjef NOBB
Back to top