Du er her:

B2B Visma nettbutikk til Berner med live prisoppslag

Berner med Visma nettbutikk Digitroll

Frimann-Berner AS er en del av det tyske Berner- konsernet som selger forbruksvarer, verktøy og løsninger til bil- og anleggsbransjen. 

Digitroll ble kontaktet av Berner i ​​februar 2018 og allerede 3 måneder senere ​publiserte vi deres nye B2B nettbutikk integrert med ERP- systemet Visma Global.

Bare ​for noen måneder før fikk Berner utviklet en Visma- integrert nettbutikk fra en annen leverandør, denne ​ble erstattet med Digitrolls Visma ehandelsløsning med sanntids prisoppslag slik at bilverkstedet faktisk får se sin ​faktiske oppdaterte pris på alle varer.  

I bunn for B2B- nettbutikken til berner.no har vi levert en nopCommerce ehandelsprogramvare, den er tilpasset vår B2B integrasjon mot Visma Global. En pålogget kunde får nå se sine sanntids rabatterte priser hele uken lang. 

I tillegg til nopCommerce har vi levert en rekke egenutviklede plugg- inns til B2B nettbutikken. Fra Clerk.io integrasjon til sikker betalingsløsning. Nettbutikken er laget slik at enkelte kunder får sin egen kortbetalingsløsning når de er pålogget. De fleste andre handler på god gammeldags B2B- måte hvor man handler på kreditt. 

Kontakt gjerne oss i Digitroll på tlf. 900 78 050 eller send mail til Patrick Dahl hvis du ønsker mer informasjon om Digitroll og nettbutikk integrert med Visma Global. Se også presentasjonsvideo av Visma e-handelsintegrasjonen under.