Du er her:

Safa nettbutikk med Visma integrasjon

Safa nettbutikk fra Digitroll med Visma Global integrasjon

I mange tiår har Safa varmet norske føtter med ullsokker. Inntil for noen uker siden skjedde alt salget ​gjennom detaljistledd. I 2019 har bedriften tatt steget ut i privatmarkedet med sin B2C- nettbutikk fra Digitroll. Ikke uten refleksjoner - les tidligere nyhetsartikkel og se videointervju om deres nettsatsing på privatmarkedet.

Nettbutikk integrert med Visma Global

Vi i Digitroll liker nettbutikkløsninger som effektiviserer salget. Selvsagt er Safas nettbutikkløsning helintegrert med deres ERP- system. Alle vare- og kundedata blir vedlikeholdt i Visma Global og deretter automatisk synkronisert til nettbutikken.

Ett og samme lager for detaljister og B2C nettbutikk- kunder

Når detaljistene og privatkundene deler det samme lageret fordrer det korrekte lagertall i nettbutikken. Det får den hele tiden fra Visma Global. Lagerbeholdning, priser, alle andre varedata på varekortet synkes automatisk fra Visma til nettbutikken.

Effektiv ordrebehandling

Effektivt mottak av nettbutikkordre direkte i Visma Global gjør at bedriften som har sendt varer ut til kunder i over 88 år nå også synes det er enkelt med netthandel. Nettbutikkintegrasjonen mot Visma Global hevdes å være den beste i markedet, er levert til et 50 talls bedrifter som både B2B nettbutikk- integrasjon og B2C nettbutikk. Visma B2B nettbutikkintegrasjonen benytter sanntids prisoppslag mot Visma med web services, slik at en kunde som logger seg inn alltid vil få sine riktige rabatterte priser.

Effektiv betalingsløsning

Safas nettbutikk benytter den helt nye og moderne betalingsløsningen Dibs Easy fra Nets. Denne betalingsløsningen tilbyr kortbetaling, faktura og Vipps. 

nopCommerce nettbutikkprogramvare

Selvsagt er det nopCommerce nettbutikkprogramvare som er ​basis for Safas nye nettsatsing. nopCommerce er bygget på det profesjonelle industrielle ​tekniske rammeverket Microsoft AS.Net Core. Må ikke forveksles med løsninger bygget på php. 

nopCommerce er åpen kildekode og gratis. 

Sikre deg varme føtter til vinteren? Sjekk utvalget av varmende ullprodukter hos Safa.no.

Sikre deg en nettbutikk mot Visma Global som fungerer? Kontakt Digitroll på epost eller ring oss på 900 78 050.