Skip to main content

Nettsider for maritim industri

Websider for shipping industrien

Vi har en solid forståelse for maritim industris forretningsmodell og hvordan ditt selskap skaper kundeverdi på nett på nett. Med denne kunnskapen kan vi skreddersy en nettbasert løsning som imøtekommer dine krav.

Vår tilnærming til merkevarebygging for maritim bransje er strategisk tilpasset ditt selskaps forretningsmål og verdier.

Forståelsen av målgruppen din er avgjørende.Din nettside kan betjene en mangfoldig gruppe interessenter, inkludert shippingfagfolk, maritime entusiaster, potensielle kunder og investorer.

For å sikre en engasjerende og effektiv online tilstedeværelse tilpasser vi både innhold og design for å møte de spesifikke behovene og interessene til hvert målgruppe-segment.

Vite mer? Kontakt oss →

Vi loser deg hele veien til en ny, maritim nettside

Din pålitelige partner for profesjonelle nettsider til maritim industri. Vi tilbyr skreddersydde løsninger for å fremheve din virksomhet online. Utforsk våre maritime nettsideløsninger nå!

Vurderer du å fornye bedriftens maritime nettsider? Ta kontakt →

Vi loser deg hele veien til en ny, maritim nettside

Din pålitelige partner for profesjonelle nettsider til maritim industri. Vi tilbyr skreddersydde løsninger for å fremheve din virksomhet online. Utforsk våre maritime nettsideløsninger nå!

Vår strategiske tilnærming til merkevarebygging innen den maritime bransjen er nøye tilpasset dine forretningsmål og verdier. Forståelsen av din målgruppe er av avgjørende betydning. 

Med potensielle interessenter som shippingfagfolk,  potensielle kunder, nye ansatte og investorer, tilpasser vi både innhold og design for å sikre en engasjerende og effektiv online tilstedeværelse.

Fornye bedriftens nettsider? Ta kontakt →

Viktige elementer en nettside for shippingbransjen bør ha 

Vi loser deg gjennom digitale skjær og får deg i havn.

Karriere-
En karrieremodul for å presentere jobbmulighetene i selskapet og bransjen.

Bærekraft-
Egen seksjon (innholdstype) med vekt på selskapets fokus på bærekraft.

Investorside-
Inkluderer en innholds- type for presentasjon av økonomiske nøkkeltall, integrert med Oslo Børs, pressemeldinger, osv.

Flåten-
Presentasjon av alle fartøyene (flåtemodul) i flåten med alle tekniske detaljer som er av interesse for kundene.

Merkevarebygging på nett-
I dagens digitale tidsalder kan et rederi utnytte kraften til internett for å styrke sin merkevare- tilstedeværelse og omdømme.

Seabird har nettsider fra Digitroll

IT-sikkerhet er viktig for oss-
Maritim industri er en bransjen som er opptatt av sikkerhet. Da er det godt å vite om et webbyrå som deler den samme bekymringen - og som har 24 års erfaring med å skape sikre, effektive og brukervennlige nettsteder.

Se under eller kontakt oss på tlf. 900 78 050.

Digitrolls ekspert på maritim bransje

Trenger du en rådgiver og samarbeidspartner i utvikling av digitale løsninger?

-Digitroll er eksperter på maritim bransje og vet hvilket type innhold dine kunder og andre brukere av nettsidene har behov for. Med 17 års erfaring innen softwareutvikling til maritim industri kjenner jeg bransjen godt, og jeg vet hvilke kundeverdier en webløsning skal gi til dine kunder.

Helge Skorve, COO Digitroll AS.
 +47 922 90 977

Ulike elementer en nettside for maritim shipping inneholder:

Vi kan hjelpe din bedrift å få en moderne konkurransedyktig webløsning som treffer bransjen. 

Mobilvennlig

I dagens digitale verden er det viktig at nettsidene fungerer sømløst på alle skjermflater, inkludert mobiltelefoner og nettbrett. 

Fleksibilitet

Nettsideløsningen for shipping kan bli levert som en "ut-av-boksen" nettløsning eller skreddersys til din virksomhets behov.

3D og animasjon

Sammen med animasjons- ekspertene i Nagelld kan vi levere teknisk visualisering, animasjon og kommunikasjon. Vi kan levere alt fra 3D animasjon til VR og interaktive løsninger.

Webdesign

Vi utvikler et webdesign skreddersydd til maritim industri.

Investorer

Maritime shipping løsningen har innebygget funksjonalitet for å presentere nøkkeltall med integrasjon fra Oslo børs m.m.

Ditt eget team

Som Digitroll- kunde får du et dedikert team på 3 konsulenter som kan alt om din maritime nettløsning og følger deg gjennom hele kundeforholdet.

Webbyrået med IT-ingeniørene

Trygghet for at ting virker

Vi gjetter du er som oss hos Digitroll? Opptatt av tall og sikre IT-løsninger. Trygghet for at ting alltid virker. Dokumentasjon som bekrefter at nettsidene dine fungerer og ikke svikter når det virkelig gjelder.

Vi er spesialister på den maritime bransjen

Digitroll er webbyrået for den maritime industrien. Våre rådgivere og webutviklere hjelper deg med å bygge ditt varemerke på nett med flotte nettsider og digital modenhet.

Solid erfaring

Gjennom over 20- års erfaring i utvikling av webløsninger for den maritime næringen og med medarbeidere med lang erfaring innen maritim bransje, vet vi hvordan bygge nettløsninger til din bedrift.

Kontakt oss

Vurderer du nye nettsider eller har du et spennende digitaliseringsprosjekt? Kontakt oss for en digital kopp kaffe eller et møte om ny nettløsning. 

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne hvis du har et prosjekt i tankene.

Back to top