Skip to main content

Digitroll Maritime Fleet Module - nettsider for maritim industri

Presenter omfattende tekniske spesifikasjoner for hvert skip, inkludert størrelse, kapasitet, fart og annen relevant informasjon

Optimal presentasjon av rederiflåten

Digitrolls nettløsning for maritim industri leverer en innovativ modul for å effektivt presentere og promotere et rederis flåte. Vår "Maritime Fleet Module" er designet for å gi et helhetlig og engasjerende innblikk i hvert skip, og skaper en imponerende digital opplevelse for rederiets kunder og interessenter.

Levende grafikk og bilder:Fremhev hvert skip i flåten med levende grafikk og høykvalitetsbilder. Denne funksjonen gir besøkende muligheten til å visuelt utforske hvert skip og få et inntrykk av kvaliteten og designet.
Kombinere 3D og animasjoner som del av informasjonen om skipene i flåten? Mange gode grunner til at dette kan være en god økonomi. Les mer om 3D- muligheter. Detaljerte spesifikasjoner:Presenter omfattende tekniske spesifikasjoner for hvert skip, inkludert størrelse, kapasitet, fart og annen relevant informasjon. Dette gir potensielle kunder muligheten til å evaluere og sammenligne skipene på en enkel og oversiktlig måte.

Hvordan vise flåten i en nettløsning for shipping

Interaktiv flåtekart:Inkorporer et interaktivt kart som viser plasseringen av hvert skip i sanntid. Dette gir en dynamisk visning av rederiets globale tilstedeværelse og gir brukere muligheten til å utforske flåten geografisk.

Historikk og vedlikehold:Gi innsikt i historikken til hvert skip, inkludert tidligere reiseruter og utførte vedlikeholdsprosedyrer. Dette bygger tillit og viser engasjementet for skipenes pålitelighet.

Kontaktinformasjon og henvendelsesmuligheter:Integrer tydelig kontaktinformasjon og oppfordre besøkende til å ta kontakt for ytterligere informasjon eller henvendelser. Dette skaper en sømløs overgang fra online interesse til potensiell forretningssamarbeid.

Med Digitrolls Maritime Fleet Module blir presentasjonen av rederiets flåte en enkel og engasjerende opplevelse. Denne modulen er skreddersydd for å styrke digital tilstedeværelse og understreke profesjonaliteten til ethvert rederi innen maritim industri.

Nettsider for maritim industri

 

Nettsider for maritim industri eller leverandørindustrien, noen nyttige lenker:

Siste nytt

25.03.2024

Bygg sterkere kunderelasjoner i B2B-markedet gjennom "Min Side"-opplevelsen

Min side - funksjoner som forbedrer B2B-nettbutikken

21.02.2024

Produktbeskrivelse AI til nettbutikker

Vi introduserer Digi Product Description AI. Modulen som hjelper å skrive varetekster.

15.02.2024

Raskere utsjekk for B2B- kunder

Raskere utsjekk gir bedre brukeropplevelser for dine B2B- kunder. 

Lyst å vite mer?

Lyst å vite mer om nettsider for maritim industri? Kontakt vår maritime ekspert med 17 års erfaring fra maritim bransje.

Kontakt oss

Er du som oss i Digitroll? Opptatt av tall og sikre IT-løsninger? Trygghet på at nettsider og din nettbutikk virker, da tar vi gjerne et møte om forbedring av din nettsatsing. 

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne hvis du har et prosjekt i tankene.

Back to top