Skip to main content

Hvem sa at det ikke var mulig med nettsuksess i distriktet?

Brukås sport med Digitroll netthandel

Brukås Sport i Bø i Telemark har for lengst omfavnet netthandel som en viktig del av sin forretning. Nettbutikken har ikke bare drevet kunder inn til den fysiske butikken, men den har fungert som salgskanal til kunder i det ganske land.

Netthandelsandelen er i dag langt høyere enn salget i Brukås' fysiske butikk i Bø i Telemark. Hvem sa at distriktene dør ut pga netthandel? 

Vi i Digitroll tiltrekkes av flinke butikkdrivere, enten det er på gulvet eller i skyen, men det er alltid motiverende å samarbeide med de som kan begge deler.

For at en sportsforretning i Bø i Telemark skal lykkes så bra med sin forretning så må de ha gode verktøy. Og samarbeidspartnere. Som del av Stadion- kjeden bruker Brukås kassesystemet PCKasse. Det er gjennom PC-Kasse nettbutikken blir vedlikeholdt.

Hvis du har godt datagrunnlag i PCKasse så livnæres nettbutikken med kontinuerlige oppdateringer fra kassesystemet. Brukås er kanskje spesielt dyktige i å ha gode data på varekortene i PCkasse, for de bruker overraskende liten tid i admin verktøyet til nopCommerce- nettbutikken som vi har levert. Det er i PCK de arbeider, og da er PCK- integrasjonen mye av nøkkelen.

Etter å ha brukt en Magento- nettbutikk i noen få år så valgte Brukås vinteren 2018 å oppgradere sin nettbutikksatsing til nopCommerce. nopCommerce er bygget på .NET- rammeverket og er verdens største åpen kildekodeløsning i .NET- økosystemet. Ta gjerne kontakt med oss på tlf. 55273040 hvis du har PCKasse og ønsker ny og bedre nettbutikk.