Skip to main content

Vi hjelper bedrifter å kommunisere

Noklus med nettløsning fra Digitroll

Noklus - Norsk kvalitetsforbedring av laboratorieundersøkelser med Umbraco webløsning

Umbraco webløsning til Noklus

Da Noklus lanserte nye Umbraco nettsider ble det blomster på døren til Digitroll. En stor blomsterbukett for veldig godt arbeid og en fin nettside-leveranse.

Noklus gjør en viktig samfunnsoppgave. Selskapet arrangerer kurs, veileder, kvalitetsforbedrer og utfører forskning innen laboratorievirksomhet i Norge.

Da pandemien slo ned over oss ble med ett de nye nettsidene til Noklus veldig mye mer viktig. Digitrolls lille skjerv er at vi skal gjøre det lettere for dem å fortelle alle om hva de driver med.

De nye nettsidene til Noklus ble utviklet i Umbraco publiseringsløsning.

Dette sier Noklus kommunikasjonsrådgiver Linda Ophaug om valget av Digitroll som samarbeidspartner.

-Vi har nylig inngått avtale med Digitroll for etablering av en ny, mer brukervennlig hjemmeside. Digitroll pekte seg ut blant tilbyderne fordi de svarte veldig konkret på det vi ba om. De har sterk teknisk kompetanse og gode referanser på utvikling av hjemmesider.

Vi opplever at Digitroll er meget profesjonelle, og har samtidig en uformell og hyggelig måte å opptre overfor kunden på. Vi gratulerer Digitroll med 20-årsjubileet og gleder oss til fortsatt samarbeid.»

Vi gleder oss over tilliten

– Det er veldig tilfredsstillende å ha så dedikerte og dyktige prosjektmedarbeidere internt og profesjonelle eksterne leverandører på system og design hos Digitroll, sier Rune Vaage, administrasjonssjef hos Noklus.

Daglig leder hos Digitroll, Patrick Dahl er ydmyk og glad for at kunden har satt pris på Umbraco-webløsningen fra Digitroll. Les mer om nettsider laget med Umbraco her.

– Noklus har vært en fryd å jobbe med. De er flinke og hyggelige folk tvers igjennom. Vi er veldig glad for at de likte Umbraco-nettsiden vi har laget for dem. Og det var utrolig hyggelig å få en stor blomsterbukett som takk for innsatsen.

Ta gjerne kontakt med Patrick Dahl på tlf. 975 99 994 hvis du er på jakt etter en ny samarbeidspartner på webutvikling.