Skip to main content

B2B- nettbutikk til VVS grossisten Korsbakken

Grossistnettbutikk fullintegrert med kundens ERP- system

Ut-av-boksen

B2B- nettbutikk

Har alle de viktigste funksjonene en grossist trenger som standard

B2B- nettbutikken gir forhandlerne

sanntids pris ved pålogging.

Gir trygghet for at alle priser alltid er oppdatert.

Nettløsningen brukes også som inspirasjon

til alle som planlegger nytt bad

B2B- nettbutikk og Korsbakken

Digital fornyelse for VVS grossisten Korsbakken som konkurrerer i et stadig mer konsentrert konkurransemarked.

Korsbakkens B2B- grossistløsning er i utgangspunktet en standard  B2B- nopCommerce nettbutikk med Visma Global ERP- integrasjon. Men Digitroll har aldri laget to like nettbutikker, og Korsbakkens løsning ble intet unntak.

Korsbakkens B2B- nettbutikk er blitt en nettløsning som ikke bare "pusher" varer ut til forhandlerne, den fungerer også som en pull- løsning ut mot forbrukere. Den har fått utviklet en del skreddersøm både foran og behind the scenes. 

Nettbutikken ble levert på tid og pris:

Sjekk ut B2B- nettbutikken selv på www.korsbakken.no 

Kontakt oss på tlf. 55273040 for mer informasjon om nopCommerce netthandel

Effektiv oppdatering av vare- og kundedata gjennom integrasjon

Alltid riktige priser til forhandlerne når de logger seg på nettbutikken. Live- prisoppslag, god vareinformasjon og inspirasjon til forbruker. B2B- nettbutikker er ikke hva de engang var. 

B2B- nettbutikk

Nettbutikken er i utgangspunktet en B2B- nettbutikk til forhandlerne.

Effektivitet

Alle varedata kommer via integrasjon mot Visma Global.

Kundedata

inkl. alle kundepriser/rabatter synkes i sanntid fra Visma til nettbutikken ved pålogging.

Kunde- tilfredshet

En sikker og effektiv nettbutikk med sanntids- prisoppslag skaper langvarig kunde- lojalitet

Effektiv oppdatering av vare- og kundedata gjennom integrasjon

Alltid riktige priser til forhandlerne når de logger seg på nettbutikken. Live- prisoppslag, god vareinformasjon og inspirasjon til forbruker. B2B- nettbutikker er ikke hva de engang var. 

%

fornøyde kunder

!

sanntids prisoppslag gjort i en Visma e-handel

+

Timer med programmering for kunder

+

integrasjoner og plugins er laget til nettbutikken

Korsbakkens henvendelse til Digitroll

Kundehenvendelsen den gang i 2018 handlet mest om behovet for å endelig få en god integrasjon mot deres ERP- system Visma Global. Digitrolls Visma- integrasjon er kjent som den som gir "live- prisoppslag" i Visma slik at den påloggende forhandleren alltid får vist korrekt pris i nettbutikken.

Men Korsbakken var og er opptatt av design. Det er bare å kikke på de flotte designproduktene de selger. Så selv om nettbutikken i funksjonalitet er en B2B- løsning så er den også rettet mot privatkunden som en slags "pull- løsning". Sluttkunder bruker nettbutikken som inspirasjon til sitt bad.

Digitroll som langsiktig samarbeidspartner for Korsbakken Trading

VVS- grossisten Korsbakken Trading har valgt Digitroll som samarbeidspartner for B2B- nettbutikk for grossistvirksomheten.  Vi bryr oss om kundene våre og bygger langsiktige kundeverdier. Kontakt oss gjerne på tlf. 900 78 050.

Sitat Mark Twain

De to viktigste dagene i livet ditt er den dagen du ble født og den dagen du finner ut hvorfor

Hvorfor velge Digitroll som samarbeidspartner på B2B Visma e-handel

Hva er det du ønsker med en B2B- nettbutikk? Digitroll er god på å digitalisere forretningsmodeller og se hvor kundeverdier skapes. 

Vi går for standard.... og skreddersøm

Mest sannsynlig så vil vår standard "ut-av-boksen" - nettbutikk dekke 80% eller mer av ditt behov, men vi står ikke tilbake for å skreddersy funksjonalitet for å dekke dine behov. Om du ikke trenger det nå, så vit at vi kan lage alt inn i fremtiden. 

Sikkerhet

nopCommerce er en åpen kildekode webløsning basert på det tekniske rammeverket til Microsoft ASP.Net. Det profesjonelle tekniske rammeverket for programmering. Står over andre rammeverk i forhold til sikkerhet. Fordi sikkerhet er viktig for oss og deg som kunde.

Visma integrasjons- eksperter

Vårt team av webeksperter med Norges høyeste kompetanse på integrasjoner mellom netthandel og ERP- systemer, i særlig grad Visma- ERP- systemer. Våre webutviklere er alle utdannet dataingeniører med fokus på effektiv, sikker IT- drift. 

Del av Nordens største byrågruppe - Media Bergen

Digitroll er del av et byråfelleskap innen fagområdene design, forretningsutvikling, analyse, digital markedsføring, story, PR, event, markedsanalyse og web teknologi. Vi har ca. 200 kolleger i søsterselskaper i Bergen, Oslo, Stavanger, Stockholm og København. 

Viktigheten av en god ERP- integrasjon

Korsbakkens B2B- nettbutikk bruker en Visma Global- synk som Digitroll har utviklet sammen med Visma- ekspertene i Isonor AS. Sammen med Isonor har Digitroll levert Visma integrerte nettbutikker landet rundt de siste 15 årene. 

Videopresentasjon av nettbutikk- integrasjonen Visma Global og Digitroll

For noen år siden laget vi en videopresentasjon av nettbutikkintegrasjonen mellom Visma Global og nopCommerce nettbutikk. Fremdeles bedre enn konkurrentenes. Ny oppdatert versjon kommer senere i 2021. 

 

Korsbakkens nettbutikk bruker nopCommerce

Høy kvalitet, driftssikker og rik på funksjonalitet som kundene dine vil like. Det er nopCommerce. Passer til Korsbakken og alle andre.

Basert på nyeste teknologi

nopCommerce bruker den mest moderne teknologien for at alle funksjoner ikke bare fungerer perfekt, men også for at nettbutikken er lett å bruke for deg

Integrert mot POS og ERP

Vi har utviklet ferdige integrasjoner mot de fleste butikkdata og ERP- systemer

Rik på funksjoner

Standard løsning rik på funksjoner med egen markedsplass hvis du vil toppe nettsatsingen