Skip to main content

Visma integrert nettbutikk med live- prisoppslag

Slapp av, med ny nettbutikk fra Digitroll så virker alt for kundene dine

Gi nytt liv til kundeopplevelser på nett

Nettbutikk integrert med Visma som alltid gir riktige priser

Gi dine kunder riktige priser med live- prisoppslag

Aldri feile priser til kundene dine

Styr nettbutikken fra Visma

Full kontroll -

alltid oppdatert

Øk inntektene dine med

automatisk oppdatering av

Visma integrert nettbutikk

Kundefordelen med Digitrolls nettbutikk integrert med Visma er at du styrer alle varedata direkte fra Visma. Kundepriser, beholdning, varebeskrivelser, evt. attributter osv. Alt som står på varekortet.

Driver du B2B så vil nettbutikken også hente kundepriser i sanntid fra Visma, på den måten sikrer du at kundene dine alltid ser og får korrekt avtalt pris når de gjør sine kjøp. Alt oppdateres automatisk behind the scenes. Din oppgave - som du gjør for kundene dine - er å ha kvalitet på alle grunndata. 

Helt siden 2007 har Digitroll utviklet nettbutikker integrert med Visma ERP- systemer. Fra B2C- nettbutikker til de mer avanserte B2B- løsningene med sanntids- prisoppslag. Eksempel på kunde som utnytter grunndata i Visma for integrasjon mot netthandel er Norbond.

%

fornøyde kunder

!

sanntids prisoppslag gjort i en Visma e-handel

+

Timer med programmering for kunder

+

integrasjoner og plugins

Standard Visma nettbutikkløsning ut av boksen eller skreddersydd til ditt behov.

Kontakt oss på tlf. 55273040 for mer informasjon om åpen kildekode Digitroll netthandel integrert med Visma Global

Eneste Visma Global integrerte nettbutikkløsning med live prisoppslag

Digitrolls nettbutikker integrert med Visma kan benyttes som brukes av både B2C- og B2B- nettbutikker, eller som kombinasjoner av begge. En kunde med et Visma ERP- system kan være trygg på at masterdata/kunde-/varedata i ERP- systemet problemfritt synkes til nettbutikken. Enten det er de enkle B2C- nettbutikkene til de avanserte B2B- nettbutikkene som håndterer live- prisoppslag direkte mot Visma.

Kontakt oss på tlf. 900 78 050 for en prat om netthandel og Visma. 

Nettbutikk- integrasjoner mot Visma Global, Visma Business og Visma.net

Nettbutikk er viktig uansett hvilket Visma ERP- system du har, derfor har vi utviklet standard nettbutikk- integrasjoner mot alle Visma- ERP- systemer. Visma.net, Visma Business og Visma Global. Digitrolls integrasjonsmetodikk med live prisoppslag er lik for alle de Visma integrerte nettbutikkløsningene. 

Visma.net nettbutikk

Mulighet for B2C - og B2B- nettbutikk med sanntids- prisoppslag mot Visma.net. Alltid riktige priser til kundene dine. 

Visma Global

I følge kjennere den mest moderne nettbutikk- integrasjonen som finnes mot Visma Global. Sanntids- prisoppslag med mye mer.

Visma Business

Nettbutikk integrert mot Visma Business levert 1. gang med Vitari allerede i 2007. En Visma nettbutikk- integrasjon som er en trygg investering for både B2C- og B2B- netthandel.

Safa med B2B- og B2C- nettbutikk med Visma- integrasjon

Den 90 år gamle ullvarefabrikken i Samnanger selger nå ullvarer til privatpersoner og forhandlere gjennom en Digitroll utviklet Visma nettbutikk. Helintegrert med Visma Global. Les mer om hvordan Safa varmer nordmenn på nett.

Snakk om B2B- boost!

Boyesen & Munthe er en jernvaregrossist som ønsket å digitalisere hele kjøpsprosessen til kundene sine, forhandlerne. Ny B2B-nettbutikk som vi har integrert med ERP-systemet Visma Global førte allerede første måned til 40 prosent økning av nettbutikk- bestillinger. Les mer. 

Digitroll som langsiktig samarbeidspartner

Vi har fremdeles kunder som kjøpte nettløsning fra oss høsten 1999. Vi bryr oss om kundene våre og bygger langsiktige kundeverdier. Kontakt oss gjerne på tlf. 900 78 050.

Vi økte omsetningen med 40 prosent den første måneden med ny B2B-nettbutikk fra Digitroll. Vi er godt fornøyd med starten. Nå er det mye opp til oss å beholde flyten, og sørge for at våre kunder får all den informasjonen og brukervennligheten de trenger.

Knut Mila, markedssjef Boyesen & Munthe

"Amazing template! All-in-one, clean code, beautiful design, and really not hard to work with.Highly recommended for any kind on website."

John Sullivan

Vi kan Visma og netthandel

Digitroll tilbyr ekspertise på Visma nettbutikk integrert med Visma ERP- systemer. Sammen med Visma eksperter har vi siden 2007 skrudd og mekket på Visma nettbutikkintegrasjonen for å utvikle den optimale metoden å nå våre kunders mål. En nettbutikk som er helintegrert med Visma som vedlikeholder "seg selv". 

Visma nettbutikken er bygget på Digitroll eCommerce. Digitroll eCommerce er en avansert åpen kildekode nettbutikkløsning som er gratis, brukervennlig, ut av boksen men også perfekt for skreddersøm. Basert på Microsofts ASP.NET 6.0 rammeverk gjør den også til en av de sikreste nettbutikkløsningene på markedet. 

Sitat Mark Twain

De to viktigste dagene i livet ditt er den dagen du ble født og den dagen du finner ut hvorfor

Hovedfordeler med Digitrolls Visma nettbutikk

Høy kvalitet, driftssikker, fantastisk integrasjon mot Visma og rik på funksjonalitet. Alt det kundene vil ha. Det er den avanserte nettbutikkløsningen nopCommerce. Bruker Microsofts .Net- rammeverk.

Basert på nyeste teknologi

Visma eHandel fra Digitroll bruker den mest moderne Microsoft teknologien for at alle funksjoner ikke bare skal fungere perfekt, men også for at nettbutikken er lett å bruke for deg

Mest moderne integrasjon i Norge

Ferdig standard integrasjon mot Visma som passer både til B2B- og B2C- nettbutikker. Les mer om integrasjoner.

Rik på funksjoner

Standard løsning rik på funksjoner utviklet av 1000vis av .NET- utviklere verden rundt. 

Hvorfor velge Digitroll som samarbeidspartner på Visma netthandel

Fordi Digitroll kan forretningsmodeller, detaljhandelen og B2B- markedets behov på nett. Vi er kun opptatt av dine kundeverdier, og vi tilbyr en nettbutikkløsning som er fantastisk rik på muligheter. Vi har levert nettbutikk integrert med Visma siden 2008, vi tar gjerne utfordringen.

Sanntids pris-oppslag

En Digitroll B2B- nettbutikk har integrasjon mot ditt ERP- system som virker. Digitrolls Visma integrerte nettbutikk leveres selvsagt med sanntids (live) prisoppslag. Det sikrer at dine B2B- kunder alltid får riktige rabatterte priser når de handler hos deg.

Standard eller skreddersøm

Vi kan levere rene standard nettbutikkløsninger, eller skreddersy den åpen kildekodeløsningen nopCommerce til ditt behov. Eller best av alt, vi kombinerer standard med skreddersøm. For å få det beste av alt.  

Microsoft rammeverk

Vi ønsker ikke å bruke tiden vår (din!) på å daglig oppdatere sikkerhetshull i en php- nettbutikk. Vår anbefaling er derfor det industrielle profesjonelle Microsoft .NET- rammeverket som teknologisk plattform for din neste nettløsning. Trygghet for ting som virker.

Del av Media Bergen

Digitroll er del av et byråfelleskap innen fagområdene design, digital markedsføring, story, PR, event, markedsanalyse og web teknologi. Vi har ca. 300 kolleger i søsterselskaper i Bergen, Oslo, Stavanger, Stockholm og København. 

Du kan slappe av

Vi leverer verktøyet slik at du slipper å frykte netthandel. Vi har en stor supportavdeling og egne kundeoppfølgingsansvarlige med fokus på å forstå din forretning.  

Strekker oss langt

Vi sier sjelden "nei det kan vi ikke levere". Vårt mål er å alltid forbedre din bedrifts B2B- nettbutikk. Vi driver kundeutvikling og en Digitroll- kunde kan alltid få laget utvidelser til sin løsning.

Videopresentasjon av nettbutikkintegrasjonen Visma Global og Digitroll

Vi har laget en videopresentasjon av nettbutikkintegrasjonen mellom Visma Global og nopCommerce nettbutikk. Den er et par år gammel, ny oppdatert versjon kommer senere i 2021. 

 

Noen Visma nettbutikk- referanser

Fra Tromsø til Arendal, fra Hemsedal til Elverum. Vi har kunder over hele landet som bruker en Digitroll netthandelsløsning nopCommerce integrert med Visma Global.

Safa

Over 90 år gammel ullvarefabrikk som øker salget med Digitroll og Visma integrert nettbutikk. 

Duri Fagprofil

Del av IBG- konsernet som fra før har 3 Visma nettbutikker fra Digitroll, nå ny B2B- nettbutikk for byggevarebutikken Duri.

Frimann Berner

B2B-nettbutikk for salg av verkstedmateriell til bl.a. bilverksteder. Suksess med sanntids prisvisning for bilverksteder m.flere.