Skip to main content

Nettbutikk integrert med PIM- løsningen FEED

Integrasjonen mellom en nettbutikk og FEED PIM-løsningen gir muligheten til å synkronisere viktig produktinformasjon og innhold mellom PIM-systemet og nettbutikken

En nettbutikk integrert med en Product Information Management (PIM)-løsning som FEED fra Integrasjonssystemer er en kraftfull løsning som gir bedrifter muligheten til å effektivt administrere produktene sine og produktinformasjonen på en sammenhengende måte. 

Hva er FEED fra Integrasjonssystemer:

FEED er en PIM-løsning (Product Information Management) som er utviklet for å hjelpe bedrifter med å organisere, sentralisere og distribuere produktinformasjonen sin. Den tillater nettbutikkeieren å bygge og vedlikeholde en unik produktkatalog som kan synkroniseres med nettbutikken deres og andre salgskanaler.

Data som kan synkroniseres fra PIM til nettbutikken:

 1. Produktinformasjon:
  PIM-løsningen gjør det mulig å opprette, redigere og administrere produktinformasjonen på én sentral plattform. Dette inkluderer produktbeskrivelser, bilder, priser, spesifikasjoner, tilgjengelighet og mye mer.

 2. Produktbilder:
  Når nye produktbilder legges til i PIM, kan de automatisk oppdateres i nettbutikken, noe som sikrer at produktene alltid vises med de nyeste og mest attraktive bildene.

 3. Prisstruktur:
  Priser og rabatter kan administreres og oppdateres sentralt i PIM. Dette er spesielt nyttig hvis det er komplekse prissettingsregler basert på faktorer som mengderabatter, kampanjer eller valutaomregning.

  Det vanlige for Digitrolls nettbutikk- kunder er imidlertid at priser og især kundepriser hentes i sanntid fra ditt ERP- system, f.eks. Dynamics Business Central eller et Visma system.

 4. Produktkategorier og attributter:
  PIM-løsningen FEED kan hjelpe med å opprette og vedlikeholde produktkategorier og attributter, noe som gjør det enklere for sluttkunden å finne de produktene de leter etter.

 5. Språk og oversettelser:
  For bedrifter som opererer på internasjonale markeder, kan PIM hjelpe med å administrere oversettelser av produktinformasjon, noe som gjør det lettere å ekspandere globalt.

 

Fordeler for nettbutikkeieren:

Et brukervennlig verktøy for å berike vareinformasjonen som kunden ser og leser og tar beslutning på. De millisekundene der en beslutning ofte skjer er når vareinformasjonen er fyldig og konverterer et besøk til et kjøp

 1. Effektiv produktstyring:
  FEED PIM reduserer den tiden og ressursene som kreves for å administrere produktinformasjon, og frigjør tid og ressurser til andre viktige oppgaver.

 2. Konsistent produktinformasjon:
  Sikrer at produktinformasjonen er enhetlig på tvers av alle salgskanaler, og unngår feil og inkonsistens.

 3. Raskere tid til markedet:
  PIM gjør det mulig å lansere nye produkter eller oppdatert informasjon raskere, noe som gir en konkurransefordel.

 

En nettbutikk integrert med en PIM-løsning som FEED fra Integrasjonssystemer gir muligheten til å levere en mer sammenhengende, pålitelig og effektiv kjøpsopplevelse for kundene dine samtidig som den reduserer arbeidsbyrden og forbedrer driftseffektiviteten. Dette kan bidra til å øke konverteringsrater, styrke kundelojaliteten og gi en konkurransefordel på markedet.

Lyst å vite mer?

Lyst å vite mer hva en Digitroll nettbutikk integrert med en PIM kan gjøre for din butikk. Kontakt meg gjerne.

Patrick Dahl
Patrick Dahl
Daglig leder/ Siv.øk NHH

Siste nytt

25.03.2024

Bygg sterkere kunderelasjoner i B2B-markedet gjennom "Min Side"-opplevelsen

Min side - funksjoner som forbedrer B2B-nettbutikken

21.02.2024

Produktbeskrivelse AI til nettbutikker

Vi introduserer Digi Product Description AI. Modulen som hjelper å skrive varetekster.

15.02.2024

Raskere utsjekk for B2B- kunder

Raskere utsjekk gir bedre brukeropplevelser for dine B2B- kunder. 

Kontakt oss

Er du som oss i Digitroll? Opptatt av tall og sikre IT-løsninger? Trygghet på at nettsider og din nettbutikk virker, da tar vi gjerne et møte om forbedring av din nettsatsing. 

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne hvis du har et prosjekt i tankene.

Back to top