Skip to main content

Nyhet! DigiTiles sidebygger for nettbutikk

DigiTiles sidebygger

Med vår revolusjonerende WYSIWYG-sidebygger for nettbutikk kan du designe forsiden, landingssider, kampanjesider og mer, akkurat slik du ønsker – rett på skjermen. Ingen kode nødvendig, bare kreativitet. Bygg enestående sider som tiltrekker, engasjerer og konverterer besøkende til kunder. Se video under.

Vi introduserer DigiTiles:

WYSIWYG drag and drop sidebygger for nettbutikk

Design av sider i en nettbutikk har aldri vært enklere, engasjerende eller mer visuelt imponerende, takket være DigiTiles fra Digitroll. Med DigiTiles blir du en visuell historieforteller uten behov for teknisk ekspertise.

DigiTiles deg muligheten til å bygge innhold rett på skjermen, uten behov for teknisk ekspertise. Du har full kontroll og legger inn innholdstyper som tekster, bilder, bannere, produktoppføringer, videoer, Google maps og mye mer, med bare noen få klikk.

Med vår unike teknologi, er hver side delt inn i et rutenett - kalt "tiles". Du kan enkelt dra og slippe ulike typer innhold inn i hver rute (tile), justere størrelsen, «drag and drop» innholdstyper for å endre plasseringen og til og med legge til tekst direkte på bilder og bannere. Det intuitive grensesnittet gir deg friheten til å forme sidene akkurat slik du ønsker, alt på en og samme skjerm.

Skriv og rediger tekstinnhold

Legg inn tekst på bilder, bannere, flytt teksten dit du vil, legg inn egne tekstblokker på siden m.m.

Bannere

DigiTiles' bannerfunksjon gir frihet til å tilpasse en side med dynamiske bannere. Juster størrelse, plassering og legg til tekst og knapper for en engasjerende opplevelse.

Video- tile

Opplev dynamikken med DigiTiles' video-tile-funksjon. Integrer videoer sømløst i nettstedet ditt for å fange oppmerksomheten til besøkende.

Lenke/knapp

Få mest mulig ut av din visuelle innhold med DigiTiles. Legg til knapper på bannere eller bilder for å lede besøkende til dine varer eller kampanjesider.

Bilder

Visuelt innhold med DigiTiles' bilde-tile. Dra produktbildet til ønsket plassering, klikk i hjørnet og gjør det større, legg til tekst og lenke.

Kart

En ny innholdstype er Google- kartreferanse. For deg som også har fysisk butikk(er) og som satser på omnikanal.

Produkter

Med DigiTiles kan du enkelt legge til "Produkt-tiles" på siden din. Som karusell eller enkeltprodukter. Disse inkluderer pris og kjøpsknapp. 

Kategorier

Med DigiTiles kan du skape dynamiske kategori-menyelementer. Design hvordan kategoriene skal vises på nettbutikken din, og plasser dem hvor som helst på sidene dine for en sømløs opplevelse.

Bildegalleri

Med DigiTiles kan du enkelt legge til et bildegalleri i nettbutikken din. Dra og slipp bilder til rutenettet og skap et visuelt imponerende galleri. 

Hvordan er DigiTiles bygget opp?

DigiTiles deler forsiden i nettbutikken inn i et dynamisk rutenett. I admin-panelet kan du dra og slippe ulike innholdstyper til ønsket rute. Flytt inn videoer, Google Maps, bilder, bannere, tekstblokker, produkter og mer, akkurat der du vil ha dem. Med enkel dra-og-slipp-funksjonalitet styrer du utseendet på siden med full kontroll og fleksibilitet. Bygg en side som ser ut akkurat slik du ønsker – raskt og enkelt!

Skap ditt unike malbibliotek med DigiTiles!

Bygg  forsiden og andre sider i nettbutikken med bannere, bilder, tekstblokker, video, produkter og kart – og lagre dem som egne sidemaler. Bruk, kopier og tilpass malene enkelt til andre sider i nettbutikken din.

Mobile first sidebygger

  • Med et responsivt design tilpasser DigiTiles seg sømløst til alle typer mobile enheter, slik at du kan designe og administrere nettbutikken din uansett hvor du er.
  • Med fokus på brukervennlighet har DigiTiles et intuitivt mobilgrensesnitt som gjør det enkelt å opprette og redigere sider direkte fra telefonen eller nettbrettet ditt.
  • Flott visuell appell: Uansett om du bruker en smarttelefon eller et nettbrett, vil DigiTiles sikre at nettbutikken din ser fantastisk ut på alle skjermstørrelser.
  • Ved å tilby et mobilvennlig design, gjør DigiTiles det enkelt for kundene å få tilgang til nettbutikken din når som helst og hvor som helst. 

Bygg alle typer sider i nettbutikken rett på skjermen

Med DigiTiles kan du utforske din kreative side mens du designer innholdsrike sider direkte på skjermen. Men det er ikke et krav at du må være kreativ. Vår intuitive desktop publishing-teknologi gir deg full kontroll, slik at du kan legge til tekster, bilder, videoer, produkter og mye mer med bare noen få klikk.

Forsiden

Full frihet. Bannere, video, bilder, produkter, tekstinnhold osv. Publiser, kopier en Tile fra listen, gjenbruk, rediger og legg til nye innholdstyper. Hvor viktig er forsiden?

Kampanje- sider

Lage en kampanje? Klikk og dra innholdstyper inn på siden og legg til bilder, video, tekster, kjøpsknapp osv. 

 

Om bedriften?

Ingen ekstra publiseringsløsning (CMS) er nødvendig. Med DigiTiles kan du enkelt opprette sider som "Om oss", "Ansatte", "Bærekraft", og mer, direkte i plattformen.

DigiTiles sidebygger er et kraftig verktøy for Digitroll netthandel som gjør det enkelt å bygge forside og andre sider i nettbutikken gjennom et intuitivt administrasjonspanel. Med DigiTiles kan du raskt og enkelt lage en attraktiv og funksjonell nettside ved å dra og slippe forskjellige innholdstyper på et rutenett (tiles).

Tradisjonelt sett bygges innhold til en side, for eksempel en landingsside (kampanje), ved å benytte diverse plugins som hver håndterer en bestemt innholdstype, som en plugin for bannere. Deretter må innholdet plasseres (for eksempel et banner) i en widget zone. Dette betyr at du har separate plugins for hver enkelt innholdskomponent, mens du i DigiTiles har et oversiktlig panel hvor du enkelt velger innholdstype og drar det inn i ønsket område på siden.

Med DigiTiles kan du enkelt legge til elementer som nyhets- eller kampanjebannere, tekst og knapp/lenke i banneret, tekstblokker, videoer, bilder og selvsagt produkter. Hver innholdstype kan tilpasses i størrelse, og du kan flytte dem rundt på siden for å oppnå ønsket utseende og layout. Rutenettet tilpasser seg etter skjermflaten, med et 12-ruters nett for store skjermer, 8 ruter for mellomstore skjermer og 6 ruter for små skjermer. Ruter kan slås sammen både horisontalt og vertikalt for å gi større fleksibilitet i designet.

Du kan også gjøre elementene større eller mindre og endre plasseringen ved å klikke og dra. Tekster kan du skrive direkte på bilder, bannere eller tekstblokker.

Med DigiTiles kan du lage alle typer sider i en nettbutikk, som egne sider for bærekraft, betingelser, ansattoversikt, om selskapet, landingssider med bannere, tekstinnhold, videoer, produkter osv. Alt gjøres lekende lett med klikk og slipp. Det intuitive grensesnittet lar deg skrive og redigere innhold direkte på sidene, noe som gjør prosessen enkel og effektiv. Dette gir deg full kontroll over design og innhold, og gjør det mulig å skape en unik og engasjerende nettbutikk uten behov for teknisk kunnskap. DigiTiles sidebygger er dermed et ideelt verktøy for de som ønsker en fleksibel og brukervennlig løsning for å administrere og tilpasse sin netthandel.

Kontakt oss

Vurderer du nye nettsider eller har du et spennende digitaliseringsprosjekt? Kontakt oss for en digital kopp kaffe eller et møte om ny nettløsning. 

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne hvis du har et prosjekt i tankene.

Kontakt oss - få tilsendt DigiTiles presentasjon

Kontakt oss i dag for å lære hvordan DigiTiles kan transformere din nettsatsing. Oppdag hvor enkelt det er å bygge og administrere nettbutikken din med vår intuitive dra-og-slipp-grensesnitt. Spar tid, få full kontroll, og skap en fantastisk nettside uten stress.

Kontakt oss

Registrer deg for å få tilsendt DigiTiles presentasjon/brosjyre

Kontakt oss også på tlf. 55273040 hvis du ønsker demo av DigiTiles

Back to top