Skip to main content

Er du opptatt av sikre IT- løsninger og enkelt vedlikehold?

PCK nettbutikk

Gjør det enkelt, la kassen i butikken oppdatere nettbutikken. Alltid riktig pris og beholdning i nettbutikken

Priser og beholdning

Lik pris og beholdning på nett og i din fysiske butikk.

Systemet gjør jobben

Hvis du har orden i PCK så har du orden i nettbutikken.

Klikk&Hent

Gi kundene mulighet for klikk og hent.

Hovedfordelene med en Digitroll PCK- integrert nettbutikk

Er du opptatt av å forene din fysiske butikk og en nettbutikk. Speile alle varedata du har i PCK ut på nettet med riktige priser, varedata og beholdning. Det er ingen trolldom. Det er dette vi driver med hver dag. Utvikle og være rådgiver for kunder med PCK integrert med vår nettbutikk. 

Microsoft rammeverk

PCK- nettbutikken er en åpen kildekode  nopCommerce  nettbutikk bygget på sikker og anerkjent teknologi.

Styre 95% av nettbutikken fra PCK?

Hvis du velger AI- tilleggsmoduler fra Hello Retail eller Clerk så kan det fort bli 100%.

Vipps, Klarna og Nets

PCK- nettbutikken kan bygges ut med flere typer valg for frakt og betaling.

→ Kontakt oss på tlf. 900 78 050

Eksempler på hva som synkroniseres mellom nettbutikk og din PCK- installasjon

Overføres ved endring i PCK. Kan trigge overføring av alle varer manuelt i PCK.

Ved overføring av varer fra PCK vil det bli opprettet et individuelt produkt for hver farge/størrelse-kombinasjon, og et hovedprodukt (morvare) som samler alle farge/størrelse-kombinasjoner. Eksempel: en støvel i PCK kan ha flere farger, og hver farge kan ha flere størrelser. Sync vil da lage et produkt med navn på støvel (f.eks Viking regnstøvel), og produkter for hver støvel-type (f.eks grønn str. 40, blå str. 39, blå str. 40 osv.).

Overføres ved endring i PCK Kan trigge overføring av alle grupper manuelt i PCK.

Varegrupper er inkludert i vareoverføring. Integrasjonen oppretter varegrupper etter hvert som det kommer inn nye varegrupper på produkter. PCK støtter 3 hierarkinivå av kategorier. F.eks kan man definere et hierarki som Klær -> Jakker -> Denimjakker. PCK støtter ikke hierarki med 4 eller fler nivå, f.eks Klær -> Jakker -> Ytterjakker -> Denimjakker.

Det er mulig å deaktivere overføring av grupper og definere disse i nettbutikkens admin i stedet, da må varer knyttes til gruppene manuelt via nettbutikkens admin.

Overføres ved endring lager i PCK, f.eks. når en vare blir solgt over disk telles beholdning for varen automatisk ned i nettbutikken.

Kan også trigge manuell overføring av alle lagerstatuser under "Webshop oppsett". 

Overføres automatisk samtidig med annen varedata.

Lastes ned til PCK ved klikk på "Oppfrisk" under "Aktive webordre" i PCK.

Overføringsfrekvens

Overføring av varer skjer automatisk basert på endringer i varekortet i PCK. Man kan også trigge manuell overføring av alle varer under "Webshop oppsett". Siden endring av varedata trigger sekvensiell overføring til sync, mellomlagres produkter før de overføres gruppevis til nettbutikken. Hvis antall oppdaterte overstiger 500 (mor- og barnevarer), vil overføring skje umiddelbart.

Rabatter øverføres på individuelle varer. Se beskrivelse av varer og feltmapping

Gjør nettbutikken enda bedre med DigiTiles sidebygger

Vil du gjøre nettbutikken din mer brukervennlig og visuelt tiltalende? Med DigiTiles kan du enkelt designe og administrere nettbutikken din uten teknisk ekspertise. Dra og slipp bannere, bilder, produkter og mer – se resultatene i sanntid! Jobb direkte på skjermen. 

DigiTiles gir deg brukervennlig drag-and-drop funksjonalitet, fleksibel layout tilpasset dine behov, og muligheten til å legge til rikholdig innhold som tekst, bannere, bilder, videoer og produkter. Alt dette med sømløs integrasjon til din eksisterende nettbutikk.

Forenkle din nettbutikkadministrasjon og gi kundene dine en bedre opplevelse med DigiTiles. Kontakt oss for en demo i dag!

Les mer →

Hvordan du vedlikeholder nettbutikken i PCK

Videoen til høyre er noen år gammel, men i prinsippet så er det lik struktur og ikke minst resultat av PCK- nettbutikkintegrasjonen i dag. 

Ønsker du en ny nettbutikk integrert med PCK?

Digitroll hjelper deg med å bygge din merkevare på nett med gode nettsider og nettbutikk. Dette er hva vi mener betyr noe når man skal drive digital handel mellom bedrifter.

Kontakt oss på tlf. +47 55 27 30 40

Back to top