Skip to main content

Nettbutikk integrert med VisionPoint

Bruke eksisterende varedata du allerede har i ditt VisionPoint kassesystem for å vedlikeholde nettbutikken

Lager og priser

Lik pris og lager på nett og i din fysiske butikk.

ElfoVision gjør jobben

La alle "harde varedata" bli vedlikeholdt av VisionPoint

Klikk&Hent

Gi kundene mulighet for klikk og hent.

Full bass med ny nettbutikk til 4Sound

Musikk er bra for helsen sies det. Og for å lage musikk så trengs musikkinstrumenter. Og en Digitroll nettbutikk. Kjeden 4Sound er Norges største kjede som selger akustisk eller digital lyd til profesjonelle og glade amatører. 4Sound har nettbutikk fra nettbutikkekspertene i Digitroll. De digitale trollmenn. 4Sounds nettbutikk er bygget på åpen kildekodeløsningen nopCommerce.

Hvorfor velge en Digitroll nettbutikk integrert med VisionPoint?

Hvis du allerede benytter VisionPoint som butikkdatasystem i din butikk(er) eller vurderer å skifte til VisionPoint så lønner det seg å vedlikeholde nettbutikken "igjennom" VisionPoint.

Driftsikkerhet

VisionPoint  nettbutikken er en åpen kildekode  nopCommerce  nettbutikk bygget på Microsoft teknologi.

Samarbeid

Vi er alltid på utkikk etter langsiktig samarbeid med kunder som ønsker å forbedre sin digitale handleopplevelse.

Vipps, Klarna, Postnord, Bring? 

Nettbutikken kan bygges ut med over 1500 ulike typer ekstramoduler - vi gir råd om hvilke du trenger.

Webinarinnspilling nettbutikkintegrasjon VisionPoint

For et par år tilbake noen år siden hadde VisionPoint og Digitroll et webinar hvor vi demonstrerte nettbutikkintegrasjonen mellom VisionPOINT og nopCommerce nettbutikken.

Tiden flyr, men den er fremdeles like gjeldende. Digitroll i samarbeid med butikksystemleverandøren Elfo har utviklet integrasjon mellom VisionPOINT og en standard e- handelsløsning fra nettbutikkekspertene i Bergen.

Overføring av vare- og ordredata mellom VisionPoint og nettbutikken

I kommunikasjonen mellom nettbutikk og VisionPoint er det nettbutikken som hele tiden henter informasjon. Det blir hentet

  • Produkter
    • Varianter
  • Varegrupper
  • Lagerstatus
  • Overført ordrer tilbake til VisionPoint

Integrasjonen henter data fra VisionPoint sine systemer ved intervaller som blir fastbestemt under installasjon av sync / nettbutikk. 

Nettbutikken henter alle varer som er markert som webvarer i VisionPoint sine systemer. Basert på de produktene som er aktivert i VisionPoint blir det opprettet produkter i nettbutikken med tilsvarende informasjon som de har i VisionPoint. Informasjon som blir overført kan en se en oversikt over i tabell nederst i avsnittet (be om å få se denne oversikten) .

I lag med varene som blir overført blir det også overført varegrupper fra VisionPoint, hvor alle varer får en tilknytning til de varegruppene som de tilhører i VisionPoint.

Varegruppene som er opprettet i VisionPoint blir opprettet i nettbutikken, med tilsvarende struktur på varegruppene som det er lagt opp til i VisionPoint. Med en hovedvaregruppe, en mellomgruppe, og undergrupper. Det er ikke noen muligheter for overføring av varegruppe bilder eller lignende. Det er strukturen for varegruppene og navnet på varegruppene som blir overført.

Det blir brukt et eget endepunkt for overføring av lagerbeholdningen til et produkt. Som med produkter skjer denne overføringen på intervaller som blir bestemt ved installasjon av sync / nettbutikk

Kundeordrer lastes til VisionPoint

Ønsker du en ny nettbutikk integrert med VisionPoint?

Digitroll hjelper deg med å bygge din merkevare på nett med gode nettsider og nettbutikk. Dette er hva vi mener betyr noe når man skal drive digital handel mellom bedrifter.

Kontakt oss på tlf. +47 55 27 30 40

Back to top