Skip to main content

Vi forstår deg, så du slipper å forstå oss.

Fokuser på din forretning, det du kan best, og la oss lage nettsidene dine

Umbraco CMS kan integreres med

andre løsninger som

Ingen stress.

Er ÅPEN kildekode

Kombinerer friheten å kunne lage hva som helst med enkeltheten i bruk.

Et verktøy å stole på

Brukervennlig

Verktøyet som gjør at du slipper å frykte internett.

Ting som teller

Vi leverte vår første nettløsning til en glad kunde i 1999. Vi mener også at Digitroll utviklet Norges første standard publiseringsløsning. Happy days. Vi er fremdeles lastet med teknologi, og med kjærlighet til brukervennlige nettløsninger. I 2023 utvikler vi nettsider bygget på Umbraco til våre kunder. Noen tall for Umbraco

%

Fornøyde kunder. Det forstår vi lett.

!

Umbraco- løsninger installert i verden. Du er i godt selskap

+

Digitroll timer med programmering for kunder siden 1999

+

Umbraco partnere worldwide. Som bidrar.

Framo, verdens største pumpeleverandør valgte Digitroll

Framo er en av verdens største og ledende pumpeleverandør til ​maritim,- og landindustrien. De ringte Digitroll da ny nettside skulle lages. – Vi har vært kunde siden 2012, og er meget fornøyd med vår webpartner, sier kommunikasjonssjef Geir Helgesen.

Digitroll som langsiktig samarbeidspartner

Vi har fremdeles kunder som kjøpte nettløsning fra oss høsten 1999. Vi bryr oss om kundene våre og bygger langsiktige kundeverdier. Kontakt oss gjerne på tlf. 900 78 050.

Vi selger deg verktøyet som gjør at du slipper å frykte internett.

Hvorfor velge Digitroll som leverandør av nettsider

Fordi vi kan webmarkedsføring, teknologi og webkommunikasjon. Og, fordi publiseringsløsningen vi tilbyr er fantastisk. Alt for at du skal lykkes på nett. Som del av Media Bergen konsernet kan vi også tilby byråtjenester fra våre 250+ andre kolleger.

Fleksibelt

Vi i Digitroll kan fritt bøye oss for vår egen fantasi og kunders ønsker mht oppbygging av nettsider. Fordi Umbraco publiseringsløsningen er et leketøy for friheten på web.

Microsoft plattform

Umbraco er en åpen kildekode webløsning basert på det tekniske rammeverket Microsoft ASP.Net. Trygghet for ting som virker. Og mindre bekymringer for sikkerhet.

Kreativitet for din merkevare

Vårt team av webeksperter med høy kompetanse på skreddersydde nettløsninger, merkevarebygging på nett og digital markedsføring.

Del av Media Bergen

Digitroll er del av et byråfelleskap innen fagområdene design, digital markedsføring, story, PR, event, markedsanalyse og web teknologi. Vi har ca. 300 kolleger i søsterselskaper i Bergen, Oslo, Stavanger, Stockholm og København. 

Sitat Mark Twain

De to viktigste dagene i livet ditt er den dagen du ble født og den dagen du finner ut hvorfor

Sitat Mark Twain

De to viktigste dagene i livet ditt er den dagen du ble født og den dagen du finner ut hvorfor

Det er veldig tilfredsstillende å ha så dedikerte og dyktige prosjektmedarbeidere og profesjonelle eksterne leverandører på system og design hos Digitroll

Rune Vaage, administrasjonssjef Noklus

Vi har hatt enormt god erfaring med Digitroll som nettleverandør

Geir Helgesen, markeds og kommunikasjonssjef i Framo AS

Bygger'n skal de neste årene være tilgjengelig i alle digitale flater, og vi skal være gode på alle plattformer. Nå gjør vi den største nettsatsingen noensinne. Vi har sett at dette var på høy tid. Vi skal være attraktive i alle kanaler, og det blir vi nå.

Tore Røsvoll, digital- og markedsføringssjef i Bygger`n.

Vi digger Umbraco

Umbraco er en gratis, åpen kildekode publiseringsløsning som er perfekt for skreddersydde og ​moderne nettsider. Og det til en brøkdel av prisen til proprietære systemer.

Det er nemlig et fantastisk publiseringsverktøy (CMS) for å lage nettsider. Det er en perfekt CMS for å presenter en merkevare, en bedrift eller offentlig organisasjon. 

Brukergrensesnittet er en drøm for innholdsredaktører, og Microsoft .Net rammeverket gir nettløsningen ren kraft.

Umbraco går under navnet den "vennlige CMS- løsningen". Fordi den er intuitiv og gir deg kontroll over innholdet ditt

"Den vennlige publiseringsløsningen"

Det er det den kalles for. Umbraco CMS. Hvis brukervennlighet er det å være vennlig så er den veldig vennlig. Du trenger kanskje 1 times opplæring så har du forstått logikken og strukturen i verktøyet. Så blir det bare gøyere og gøyere. Vi ville heller kalt den gøye publiseringsløsningen.

Vi utvikler webdesign som er spennende og inspirerende

Vi kan levere nettsider med ferdigmal fra f.eks. uskinned, men vi har også en del søsken og venner som er designeksperter. Som kan kommunikasjon. Vi bygger designteamet for deg, eller vi tar den raske veien med designmaler.

Apriil Design

Vi er heldige. Apriil er spesialister på kommunikasjon og webdesign.  Kreative hoder innen grafisk design, identitet, innovasjon og tjenestedesign. Fra Skyss til Hiba Hus.

Se apriil.no

Oktan Oslo og Foll Reklamebyrå

Enda flere unike søstre, som har designere som ikke bare lager webdesignet, men håndterer hele din kreative lekeplass fra merkevarebyggingsprosesser og kampanjer.

Se Oktanoslo.no og follreklame.no

Designmaler til nettsider

Vi har god erfaring med designmaler fra Uskinned som også har mange ferdigutviklede komponenter til Umbraco. Vi bruker ofte en blanding, et unikt design fra f.eks. Apriil med innslag av Uskinned og funksjonskomponenter. 

Se Uskinned.com

Gjør plass til frihet

Gleden av å løse kundens ønsker og gjøre ham til en fornøyd kunde. Det er derfor vi jobber i Digitroll!

Noen nettsidereferanser

Fra COMWeb til Spirit, fra Snowfox til Sitefinity, fra Wordpress til Episerver. Vi kan det der med nettløsninger. De siste årene er det Umbraco for alle pengene.

Framo

Verdens største leverandør av skipspumper har siden 2012 sverget til Digitroll som samarbeidspartner på nettsider. Sikkert ikke uten grunn.

Bygger'n

Hele EA Smith konsernet med Bygger'n, Hiba Hus, Smith Stål m.m har nettløsninger fra Digitroll.

Vestdavit

Vestdavit skaper trygghet til sjøs. Vi i Digitroll sørger for fleksibilitet og trygghet i webløsningen til selskapet. 

Blomster og jubel etter lansering av ny Noklus-nettside

Februar, 2020. Nylig lanserte Noklus sine nye nettsider laget av Digitroll. I den anledningen fikk Digitrolls bukett bestående av utvikler, prosjektleder og daglig leder, en stor blomsterbukett av Noklus, for veldig godt arbeid og en fin nettside-leveranse. 

Prosjektleder hos Digitroll, Anja Øren Wanvik er ydmyk og glad for at kunden har satt pris på Umbraco-webløsningen fra Digitroll.

– Noklus har vært en fryd å jobbe med. De er flinke og hyggelige folk tvers igjennom. Vi er veldig glad for at de likte Umbraco-nettsiden vi har laget for dem. Og det var utrolig hyggelig å få en stor blomsterbukett som takk for innsatsen. Digitroll har jobbet med et team på fire personer sammen med Noklus.