Skip to main content

Nettbutikkløsning integrert med Tripletex

Optimaliser din forretning: Integrering av Digitroll nettbutikker med Tripletex regnskapssystem

Unngå dobbeltarbeid

Vedlikehold nettbutikken gjennom Tripletex

Kundeordrer

Ordrer i nettbutikken overførers til Tripletex som webordre

Beholdning og pris

Oppdateres automatisk fra Tripletex

Nettbutikk integrert med Tripletex

Effektiv regnskapsautomatisering for økt kundefordel.

Å drive en nettbutikk innebærer en rekke oppgaver, fra lagerstyring til kundeservice og markedsføring. For å sikre en effektiv drift og en sømløs kundeopplevelse, er det avgjørende å mestre håndteringen av kunde- og varedata i ditt regnskapssystem. Dette daglige arbeidet gir deg ikke bare bedre innsikt i virksomhetens ytelse, men gir deg også verktøyene du trenger for å ta informerte beslutninger og optimalisere driften. Les mer om våre nettbutikkløsninger.

Driftssikkerhet

Nettbutikk basert på Microsofts .NET- rammeverk. Den ekte sikre teknologien.

Frakt, betaling, AI osv.

Klarna, Vipps, Bring,  Clerk, Lipscore... hos oss får du alt du trenger. Les om våre nettbutikk- løsninger.

Bygge ut over tid

Åpen kildekode, modulbasert og tilrettelagt for å bygges ut med nye funksjoner.

 

I dagens digitale forretningsverden er effektivitet og nøyaktighet avgjørende for suksess. For e-handelsvirksomheter er det å holde styr på økonomiske data, bestillinger og lagerbeholdning en viktig del av den daglige driften.

Her kommer integrasjonen mellom Digitrolls nettbutikker og Tripletex regnskapssystem til nytte. Denne sømløse koblingen mellom nettbutikk og Tripletex kan hjelpe virksomheter med å forenkle vedlikeholdet av en nettbutikk, automatisere og strømlinje regnskapsprosessen, og samtidig redusere risikoen for feil.

Hva innebærer Tripletex- integrasjonen?

Integrasjonen mellom Digitrolls nettbutikker og Tripletex regnskapssystem gir virksomheter en rekke fordeler. Her er noen av høydepunktene:

  1. Automatisert varedataoverføring:
    Integreringen tillater en sømløs og automatisert overføring av vare- og ordredata mellom nettbutikken og Tripletex. Dette betyr at du ikke lenger trenger å manuelt overføre salgsdata, bestillinger eller lagerbeholdning til regnskapssystemet.

  2. Sanntidsoppdateringer:
    Dataene blir oppdatert i sanntid, noe som gir deg en nøyaktig oversikt over virksomhetens økonomiske helse og lagerstatus til enhver tid.

  3. Redusert feilrate:
    Ved å eliminere manuell datainntasting, reduserer integrasjonen risikoen for feil og unøyaktigheter i regnskapet.

Integrasjonen mellom Digitrolls nettbutikker og Tripletex regnskapssystem gir deg muligheten til å forbedre virksomhetens effektivitet, redusere manuelt arbeid og øke nøyaktigheten i regnskapsdataene. Ved å automatisere prosesser knyttet til  oppdatering av varedata ett sted, salg, lagerstyring og betaling, kan du fokusere mer på vekst og kundebehandling. 

Ta skrittet mot en mer effektiv virksomhet ved å dra nytte av denne koblingen mellom Digitroll og Tripletex.

Lyst å vite mer?

Kontakt vår nettbutikk- ekspert for en digital kopp kaffe.

Patrick Dahl
Patrick Dahl
Daglig leder/ Siv.øk NHH

Hva støttes i Digitrolls Tripletex- integrasjon?

Maksimer verdien av Digitroll Tripletex integrert nettbutikk: Integrer Tripletex regnskapssystem for sømløs overføring av kunder, ordre, produkter og lager mellom Tripletex og nettbutikk.

Vi har utviklet en synk som overfører alle ønskede varedata fra Tripletex til nettbutikken din. Det betyr at du øker effektiviteten i driften din ved færrest mulige steder du må vedlikeholde varedata. Varedata er her også lagerbeholding og priser. 

Vårt råd er at det ved første gangs innleggelse av varedata i regnskapssystemet Tripletex berikes mest mulig for å dra nytte av dette når en nettbutikk- kunde besøker varens PDP.

Integrasjonen mellom en Digitroll åpen kildekode nettbutikk og Tripletex er basert på Tripletex' API.

Vår integrasjon gjør at en nettbutikkordre overføres sømløst fra nettbutikken til Tripletex der den behandles som en webordre. 

Integrasjonen mellom en Digitroll åpen kildekode nettbutikk og Tripletex er basert på Tripletex' API.

 

Digitrolls Tripletex nettbutikk- integrasjon overføres automatisk lagertall fra Tripletex til nettbutikken. Dette sikrer at du gir sannferdig info til kundene og at du ikke får bestillinger på varer som er utgått fra lager. 

Integrasjonen mellom en Digitroll åpen kildekode nettbutikk og Tripletex er basert på Tripletex' API.

Nettbutikkintegrasjonen sørger for at allerede eksisterende (opprettede) kunder i Tripletex blir overført til nettbutikken. 

Ønsker du en ny Tripletex integrert nettbutikk med Digitroll?

Digitroll hjelper deg med å bygge din merkevare på nett med gode nettsider og nettbutikk.

Kontakt oss på tlf. +47 55 27 30 40

Back to top