Nettbutikkløsningen Lynx Responsiv

Med modulkonseptet Lynx Responsiv har vi spesialisert oss på nettløsninger med ubegrenset funksjonalitet integrert med ditt administrative system. 

Selvsagt klargjort for å virke i  "alle dingser". 

Lynx Responsiv er et norskutviklet ehandelskonsept basert på Microsoft .Net teknologi. Første Lynx nettbutikk ble levert i april år 2000, så dette er markedets mest gjennomprøvde system.

Med Lynx eHandel kan du skreddersy din netthandel, tjene penger fra første dag, og når som helst utvide butikken med moduler fra Lynx-konseptet

Responsiv nettbutikk

Kundene dine har med seg mobilen overalt, og de vil bruke den til å handle dine produkter. Lynx eHandel er responsiv og tilpasser seg automatisk PC skjerm, tablet, mobil osv.

Tilpass nettbutikken med moduler

Lynx eHandel gir deg også frihet til å bestemme utviklingstempoet. Du kan starte med full pakke fra øverste hylle, eller velge en forsiktig oppstart og øke funksjonaliteten etter behov. Digitrolls netthandelsløsninger er uansett skreddersydd for deg som vil starte netthandel. Mer om ehandelsmoduler.

Å drive netthandel er mye markedsføring, men for å lykkes må du ha et godt datagrunnlag. 

Integrasjoner med økonomisystemer

Dobbeltarbeid er oppskrytt, og vellykket integrering er kort sagt en premiss for lønnsom nettbutikksatsing. Vår første nettbutikk integrerte vi med Uni Økonomi. I dag integrerer vi Lynx eHandel med alt fra NAV Dynamics og AX til Visma BusinessVisma Global, Mamut og Uni Økonomi V3, osv. 

Kompetanse om ehandel betyr noe

Hundrevis av ehandelsprosjekter har lært oss så mye at vi ikke kvier oss for å si høyt at vi kan ehandel. Vil du vite mer, utdyper vi med glede. Men suksessen med ehandels skyldes først og fremst den unike kompetansen vårt fagmiljø har på nettløsninger, programvare og de forretningsprosessene som avgjør om din nettbutikk blir vellykket og lønnsom

Slapp av - en Digitroll nettløsning virker

Vi har levert ehandelsprosjekter siden årtusensskiftet, og vi vet ​en del om netthandel. Vårt fagmiljø er din trygghet, enten det er ehandelsintegrasjon Dynamics NAV, Uni Micro, eller vedlikehold via nettbutikkens admin og CMS verktøy.

Tiles module 

Ny ​modul for å lage dynamisk forside og forsider til varegrupper.Det skal være lett og ledig, ikke låst og rigid. Se eks. på magasinet.no eller Princessbutikken.

Kontakt Digitroll

Bilde av Patrick Dahl

Patrick Dahl

Salgssjef ehandel

T: +47 55 27 30 41
M: +47 975 99 994
E: patrick@digitroll.no