Du er her:
Åpen kildekode .Net nopCommerce nettbutikk

nopCommerce nettbutikk

nopCommerce er en åpen kildekode ehandelsløsning med mengdevis av "out of the box" funksjoner og fleksibilitet til å skreddersy funksjonalitet til din bedrifts behov.

nopCommerce nettbutikkprogramvare har en imponerende mengde moduler for å dekke både B2B og B2C- kunders behov for nettbutikk. Digitroll er en ASP.Net utviklingsbedrift med stor ​kompetanse til å kreddersy nopCommerce til dine eventuelle behov. 

Åpen kildekode ehandelsprogramvare, 1000vis av kunder over hele verden, ASP.NET MVC teknologi, mobiltilpassede løsninger... kombinert med Digitrolls mer enn 17 år lange kompetanse på ehandel er dette en ​god kombinasjon for din neste ehandelssatsing. Kontakt oss! 

Se nopCommerce egne nettsider for mer informasjon.


Kontakt Digitroll

Bilde av Patrick Dahl

Patrick Dahl

Rådgiver ehandel

T: +47 55 27 30 41
M: +47 975 99 994
E: patrick@digitroll.no

​Integrasjon ​ERP/POS

Dynamics NAV

Digitroll har ehandelsintegrasjon for nopCommerce mot ​​flere ERP- og butikkdatasystemer, som f.eks. Dynamics NAV, Uni Økonomi, Visma Global og ​CS-Web fra Visma Retail

Betaling og frakt

Dibs betalingsløsning nopCommerce

Digitroll har integrasjon mellom nopCommerce og betalingsløsningene Dibs og Klarna Checkout. Frakt gjennom integrasjon Bring Fraktguiden, MyBring og Consignor. 

Ferdige designmaler

noptemplate nopCommerce Digitroll
På samme måte som med f.eks. Magento kan vi også levere ferdige designmaler til nopCommerce. Vi lar oss imponere over funksjonalitet og muligheter som nopCommerce gir rett "ut av boksen".  

Pakket med funksjoner og gratis

nopCommerce nettbutikk har stor fleksibilitet til å tilpasses dine behov. Standard funksjoner som bonussystem, multi-store og pakkebygger er bare noen av 1000 plug-inns du kan utvide løsningen med.

Matvarehuset bruker nopCommerce fra digitroll
 
Mange kunder velger webdesign basert på en ferdig utviklet nopCommerce designtemplate (mal). En mal kan selvsagt også endres i alle retninger, farger, fonter osv., eller den passer allerede perfekt til din nettbutikk.

Som oftest lager vi skreddersøm, som f.eks. til kundene Matvarehuset eller Barbermesteren. Begge disse har et webdesign unikt utviklet for dem. Skreddersydde løsninger kan også få lagt inn moduler og plug-inns etter behov, eller vi kan lage nye moduler. For både Matvarehuset og Barbermesteren utviklet vi f.eks. en ny standard betalingsløsning for abonnement.