nopCommerce ​bygget på siste Microsoft teknologi

nopCommerce er en helt unik åpen kildekode ​nettbutikkprogramvare bygget på Microsoft .Net rammeverket.  Stappfull av "out of the box" funksjoner og  full fleksibilitet til å skreddersy funksjonalitet til din bedrifts behov.

Microsoft rammeverket gjør at nopCommerce ansees som en svært moderne og trygg nettbutikkløsning. Våren 2021 vil nopCommerce versjon 4.4 være tilgjengelig med .Net 5 rammeverket. 

Digitroll har nå Nordens største kompetansemiljø på nopCommerce nettbutikkløsning.

nopCommerce ehandelsløsning har en imponerende mengde  ferdige "ut av boksen moduler" for å dekke både B2B og B2C- kunders behov for nettbutikk. Digitroll er en nettbutikkekspert med ​all ​kompetanse til å kreddersy nopCommerce til dine nåværende eller fremtidige behov. 

  • Åpen kildekode​ og gratis, ingen lisensavgift
  • Nyskapende og aller siste teknologi - Microsoft ASP.Net Core 3.1
  • Over 60 000 nettbutikker kjører med nopCommerce (nov 2020)
  • Høyeste score av Google Page speed index - ​kjør en "speed test"
  • Bygget på den sikreste og mest feilfrie teknologiske plattformen
  • Svært konkurransedyktig i investering og ikke minst drift
  • Verdensomspennende bidrag på plugins og funksjonalitet med over 250 000 medlemmer
  • Ferdige integrasjoner mot mange POS- og ERP- systemer
  • Et trygt valg
alt-er-mulig

Kontakt Digitroll

Bilde av Patrick Dahl

Patrick Dahl

Daglig leder

T: +47 55 27 30 41
M: +47 975 99 994
E: patrick@digitroll.no

Kontakt Digitroll

anja-øren-wanvik_round

Anja Øren Wanvik

Prosjektleder

T: 55 27 30 45
M: 41 49 77 22
E: anja@digitroll.no


​Integrasjon ​ERP/POS

Dynamics NAV

Digitroll har ehandelsintegrasjon for nopCommerce mot ​​​mange ERP- og butikkdatasystemer, som f.eks. Dynamics NAV, Uni Økonomi, Visma  og ​PCK

Betaling og frakt

Digitroll har vært partner med Nets i over 15 år

Digitroll har integrasjon mellom nopCommerce og betalingsløsningene Nets, Klarna, Afterpay  ​m.flere. Frakt gjennom integrasjon Bring Fraktguiden, Logistra, MyBring og Consignor. 

Ferdige designmaler

noptemplate nopCommerce Digitroll
På samme måte som med f.eks. Magento kan vi også levere ferdige designmaler til nopCommerce. Vi lar oss imponere over funksjonalitet og muligheter som nopCommerce gir rett "ut av boksen".  

Pakket med funksjoner og gratis

nopCommerce nettbutikk har stor fleksibilitet til å tilpasses dine behov. Standard funksjoner som bonussystem, multi-store og pakkebygger er bare noen av 1000 plug-inns du kan utvide løsningen med.

Digitroll webbyrå og netthandelsekspert
 

Ferdig designmal eller utvikle unikt webdesign

De fleste av våre kunder velger webdesign basert på en ferdig utviklet nopCommerce designtemplate (mal) som utgangspunkt for sin nye nettbutikk. En mal kan vi selvsagt også endre i alle retninger, eller den passer allerede perfekt til din nettbutikk.

Til en ferdig designmal gjør vi ønskede tilpasninger og implementerer moduler og plug-inns etter behov, eller vi lager de du trenger. Integrasjon mot kassesystemer eller ERP- systemer en en type tilpasning vi gjør for alle våre kunder.  

Digitroll som del av Media Bergen har kanskje 50 designere til rådighet for å designe din nye nettbutikk fra bunn. Vi mangler ikke designkompetanse, men vi anbefaler deg å kikke på ferdige designtemplates først. 

Nå er nopCommerce bygget på et teknologisk rammeverk som er selve industristandarden, det synes også i feilprosenten i ehandelsprogramvaren og også i designmalene som er tilgjengelig for løsningen.  ​nopCommerce er så å si feilfri og ​gir alltid en åpen butikk for dine kunder.