nopCommerce med Microsoft teknologi

nopCommerce er en helt unik åpen kildekode ​nettbutikkprogramvare bygget på Microsoft .Net teknologi.  Stappfull av "out of the box" funksjoner og full fleksibilitet til å skreddersy funksjonalitet til din bedrifts behov.

Digitroll har Nordens største kompetansemiljø på nopCommerce nettbutikkløsning.

nopCommerce ehandelsløsning har en imponerende mengde  ferdige "ut av boksen moduler" for å dekke både B2B og B2C- kunders behov for nettbutikk. Digitroll er en nettbutikkekspert med ​all ​kompetanse til å kreddersy nopCommerce til dine nåværende eller fremtidige behov. 

  • Åpen kildekode
  • nyskapende og aller siste teknologi - Microsoft ASP.Net Core 3.1
  • Høyeste score av Google Page speed index - ​kjør en "speed test"
  • Bygget på den sikreste og mest feilfrie teknologiske plattformen
  • Svært konkurransedyktig i investering og ikke minst drift
  • Verdensomspennende bidrag på plugins og funksjonalitet
  • Ferdige integrasjoner mot mange POS- og ERP- systemer
  • Et trygt valgÅpen kildekode e-handelsprogramvare, mestvoksende e-handelsløsning i verden, ASP.NET ​Core teknologi, mobiltilpassede løsninger... kombinert med Digitrolls 20 år lange kompetanse på e-handel er dette en ​god kombinasjon for din neste e-handelssatsing. Fra august 2020 leverer vi også den teknisk nyvinnende nopCommerce 4.3 versjonen. 

Kontakt oss! 

Be oss gjerne om en demo av nopCommerce, vi vet at du vil bli imponert. Se nopCommerce egne nettsider for mer informasjon.

Kontakt Digitroll

Bilde av Patrick Dahl

Patrick Dahl

Daglig leder

T: +47 55 27 30 41
M: +47 975 99 994
E: patrick@digitroll.no

​Integrasjon ​ERP/POS

Dynamics NAV

Digitroll har ehandelsintegrasjon for nopCommerce mot ​​flere ERP- og butikkdatasystemer, som f.eks. Dynamics NAV, Uni Økonomi, Visma Global og ​CS-Web fra Visma Retail

Betaling og frakt

Dibs betalingsløsning nopCommerce

Digitroll har integrasjon mellom nopCommerce og betalingsløsningene Dibs, Netaxept og Klarna ​m.flere. Frakt gjennom integrasjon Bring Fraktguiden, MyBring og Consignor. 

Ferdige designmaler

noptemplate nopCommerce Digitroll
På samme måte som med f.eks. Magento kan vi også levere ferdige designmaler til nopCommerce. Vi lar oss imponere over funksjonalitet og muligheter som nopCommerce gir rett "ut av boksen".  

Pakket med funksjoner og gratis

nopCommerce nettbutikk har stor fleksibilitet til å tilpasses dine behov. Standard funksjoner som bonussystem, multi-store og pakkebygger er bare noen av 1000 plug-inns du kan utvide løsningen med.

Digitroll webbyrå og netthandelsekspert
 

Ferdig designmal eller utvikle unikt webdesign

De fleste av våre kunder velger webdesign basert på en ferdig utviklet nopCommerce designtemplate (mal) som utgangspunkt for sin nye nettbutikk. En mal kan vi selvsagt også endre i alle retninger, eller den passer allerede perfekt til din nettbutikk.

Til en ferdig designmal gjør vi ønskede tilpasninger og implementerer moduler og plug-inns etter behov, eller vi lager de du trenger. Integrasjon mot kassesystemer eller ERP- systemer en en type tilpasning vi gjør for alle våre kunder.  

Digitroll som del av Media Bergen har kanskje 50 designere til rådighet for å designe din nye nettbutikk fra bunn. Vi mangler ikke designkompetanse, men vi anbefaler deg å kikke på ferdige designtemplates først. 

Nå er nopCommerce bygget på et teknologisk rammeverk som er selve industristandarden, det synes også i feilprosenten i ehandelsprogramvaren og også i designmalene som er tilgjengelig for løsningen.  ​nopCommerce er så å si feilfri og ​gir alltid en åpen butikk for dine kunder.