Skip to main content

Fiken integrert nettbutikk

B2B- eller B2C- nettbutikk integrert med regnskapssystemet Fiken

Rik på muligheter

Fiken nettbutikken kan utvides med over 1500 plugins, bl.a. AI- generator for varetekster i nettbutikken.

Sikker teknologi

Fiken- nettbutikken er bygget på Microsofts .NET- rammeverk.

Åpen og fri

Fiken- nettbutikken er åpen kildekode og stappfull av funksjonalitet.

Noen fordeler med en Fiken integrert nettbutikk fra Digitroll

Fiken er et populært skybasert regnskapssystem som er spesielt utviklet for små bedrifter og gründere. Systemet gir en enkel og brukervennlig måte å administrere økonomi og regnskap på, inkludert fakturering, bokføring, momsrapportering og mye mer. 

Digitroll er kjent for å levere kvalitetsnettbutikkløsninger, og Fiken har etablert seg som en ledende kraft innen skybasert regnskapsprogramvare. Når disse to kreftene kombineres, oppnår bedrifter en unik mulighet til å håndtere økonomistyring og e-handel på en måte som er både praktisk og effektiv.

 

Hva gjør integreringen mellom Digitroll nettbutikk og Fiken?

Integreringen mellom Digitroll nettbutikk og Fiken regnskapssystem gir bedrifter en rekke fordeler og muligheter:

 1. Automatisk synkronisering av varedata
  En av de mest verdifulle aspektene ved denne integrasjonen er evnen til å oppdatere nettbutikken din med varedata direkte fra Fiken. Dette betyr at når du legger til nye produkter eller tjenester i Fiken, blir disse automatisk tilgjengelige i nettbutikken din. Dette sparer tid og eliminerer behovet for manuell inntasting (dobbeltarbeid) av vareinformasjon i nettbutikken din.

 2. Oppdatert lagerstyring
  Integrasjonen gir også mulighet for nøyaktig lagerstyring. Når en kunde gjør en bestilling i nettbutikken din, trekkes varene automatisk fra lageret i Fiken. Dette betyr at du alltid har en oppdatert oversikt over tilgjengelige produkter og kan unngå overbooking.

 3. Automatisert ordrehåndtering
  Når en bestilling blir gjort i nettbutikken din, blir ordren automatisk overført til Fiken regnskapssystem. Dette gir deg en praktisk måte å administrere ordrer på, lage fakturaer, og holde oversikt over inntekter og utgifter.

 4. Bedre økonomisk oversikt
  Oversikt Integrasjonen gir deg også en mer omfattende økonomisk oversikt. Du kan enkelt få tilgang til rapporter og analyser som gir deg innsikt i nettbutikkens ytelse, salgsinntekter og kostnader. Dette gir deg verdifull informasjon for å ta informerte forretningsbeslutninger.

Integrasjonen mellom Digitroll nettbutikk og Fiken regnskapssystem gir bedrifter en kraftig verktøykasse for effektiv økonomistyring og e-handel. Med automatisk synkronisering av varedata, oppdatert lagerstyring, automatiserte ordrehåndtering og bedre økonomisk oversikt, blir det enklere å drive en nettbutikk med suksess. Utforsk mulighetene som denne integrasjonen tilbyr, og opplev hvordan den kan forenkle din forretningsdrift og bidra til økt lønnsomhet.

Vite mer om nettbutikk?

Ønsker du mer informasjon om Digitroll nettbutikk integrert med Fiken?

Patrick Dahl
Patrick Dahl
Daglig leder/ Siv.øk NHH

Integrasjonen mellom nettbutikken og Fiken

Du kan gi dine eksisterende kunder tilgang til nettbutikken. 

Du kan synkronisere varer (varedata) fra Fiken til nettbutikken for å unngå dobbeltarbeid med oppdateringer både i Fiken og i nettbutikken. Gjør at du kan fokusere på å berike varene ett sted (i Fiken!). 

Alle varepriser synkroniseres fra Fiken til nettbutikken. 

Lagerbeholdning overføres fra Fiken til nettbutikken.

Kundeordrer synkes/overføres til fiken. Hvis kunden eksisterer i Fiken vil ordren bli lagt til kunden i Fiken. Hvis det er en ny kunde anbefaler vi at kundeordren legges til et kontantkundenummer. 

"Min side"- funksjon hvor kunden etter pålogging har full oversikt (intervallsøk) over alle tidligere fakturaer, også de som ikke er blitt gjort gjennom nettbutikken men gjennom andre salgskanaler. 

Ønsker du en ny nettbutikk med Digitroll?

Digitroll hjelper deg med å bygge din merkevare på nett med gode nettsider og nettbutikk. Dette er hva vi mener betyr noe når man skal drive digital handel mellom bedrifter.

Kontakt oss på tlf. +47 55 27 30 40

Back to top