Du er her:

Om ehandelsekspertene Digitroll

Digitroll ble stiftet i 1999 og kommunikasjon på internett er det vi lever av.

Vi er en strategisk samarbeidspartner for et stort antall bedrifter og organisasjoner i og utenfor Norge. Som webbasert kommunikasjonshus er vi blant landets ledende på kostnadseffektive nettløsninger med hovedvekt på ehandel. Vi tør å kalle oss ehandelseksperter.

Vi leverer både hyllevare og skreddersøm, alt kalibrert for salgsvekst, budsjettmål, og kostnadseffektiv lønnsomhet.

Del av Media Bergen konsernet

Høsten 2017 ble Digitroll en del av Media Bergen gruppen (derfor har vi et relativt nytt org. nummer). Nå har vi 240 kolleger i søsterselskaper som Oktan, NorPR, Respons analyse, Cox, Keyteq og Per Høj for å nevne noen, alle med relaterte tjenester til hva Digitroll tilbyr sine kunder. Det gjør oss mer interessant ​for din bedrift. . ​Å være del av Media Bergen er også kompetansedrivende for ansatte i Digitroll, det er nemlig kompetanse vi leverer til våre kunder.  Digitroll er utvilsomt ehandelsekspertene i konsernet men vi er ikke utlært. Det er vår store motivasjon.

Vår forretningsidé

Som del av det største kommunikasjonshuset utenfor Oslo kan vi levere alt du trenger. -Design, nettstrategi, kommunikasjon, publiseringsverktøy og ehandelsløsninger er kjernekompetansen i Digitroll. Selv forretningsidèen vår er brukervennlig: Digitroll leverer strategiske løsninger for vekst og lønnsomhet.

Digitroll med topprating

Digitroll er en sunn og solid samarbeidspartner. Siden 2004 har vi hatt trippel A (høyeste kredittrating) ratet av Soliditet.

Digitroll og referanser

Siden 1990- tallet har vi designet og utviklet nettløsninger for selskaper i og utenfor Norge. Vi lager løsninger du tjener penger på. Erfaring har vi fra mer enn 1000 webprosjekter og flere millioner brukertimer. Er kundene fornøyde? Våre publiserings- og ehandelsløsninger har mange referanser, og vår kundeliste lang.Del av Media Bergen

3. oktober 2017 ble Digitroll en del av Media Bergen konsernet. Det betyr at vi er en del av et stort fellesskap med 240 andre kolleger i relaterte fagfelt. 

Meget godt 20​1​​8 for Digitroll

Driftsresultatet for Digitroll ser som alltid bra ut. Det ser ut til å bli vårt nest beste år noen gang. Er hos revisor nå, kommer snart.

Ingen troll hos oss

Noen tror at navnet "Digitroll" har noe med troll å gjøre. Troll lik de som bor i skogen. Vi er ikke slike troll.

Digitroll het på 1990- tallet Digital Trolldom. I 1999 forkortet vi navnet til Digitroll. Så det Digitroll driver med er altså trolldom. Digital magi. Intet mindre. 

Kontakt Digitroll

Arnstein

Arnstein Raunehaug

Key Account Manager

T: +47 55 27 30 44
M: +47 917 08 924
E: arnstein@digitroll.no