Du er her:

Om Digitroll

Kommunikasjon på internett er det vi lever av.

Vi er en strategisk samarbeidspartner for et stort antall bedrifter og organisasjoner i og utenfor Norge. Som webbasert kommunikasjonshus er vi blant landets ledende på kostnadseffektive løsninger, design, publiseringsverktøy, intranettløsninger, BankID, ehandel, mobile sider, sosiale medier, kommunikasjon, pr og webspråk.

Vi leverer både hyllevare og skreddersøm, alt kalibrert for salgsvekst, budsjettmål, og kostnadseffektiv lønnsomhet.

Vår forretningsidé

Som det største webbaserte kommunikasjonshuset utenfor Oslo kan vi levere alt du trenger. -Design, nettstrategi, kommunikasjon, publiseringsverktøy og ehandelsløsninger er kjernekompetansen i Digitroll. Selv forretningsidèen vår er brukervennlig: Digitroll leverer strategiske løsninger for vekst og lønnsomhet.

Digitroll med topprating

Digitroll er en sunn og solid samarbeidspartner. Siden 2004 har vi hatt trippel A (høyeste kredittrating) ratet av Soliditet.

Digitroll og referanser

Siden 1990- tallet har vi designet og utviklet nettløsninger for selskaper i og utenfor Norge. Vi lager løsninger du tjener penger på. Erfaring har vi fra mer enn 1000 webprosjekter og flere millioner brukertimer. Er kundene fornøyde? Våre publiserings- og ehandelsløsninger har mange referanser, og vår kundeliste lang.


Del av Media Bergen

3. oktober i år ble Digitroll en del av Media Bergen konsernet. Det betyr at vi er en del av et stort fellesskap med 270 andre kolleger i relaterte fagfelt. 

Godt 20​1​6 for Digitroll

Driftsresultatet for Digitroll ser som alltid bra ut. Vi øker driftsmarginen vår til ca. 20% i det spesielle året 2016. Les mer.

Ingen troll hos oss

Noen tror at navnet "Digitroll" har noe med troll å gjøre. Troll lik de som bor i skogen. Vi er ikke slike troll.

Digitroll het på 1990- tallet Digital Trolldom. I 1999 forkortet vi navnet til Digitroll. Så det Digitroll driver med er altså trolldom. Digital magi. Intet mindre. 

Kontakt Digitroll

Arnstein

Arnstein Raunehaug

Daglig leder

T: +47 55 27 30 44
M: +47 917 08 924
E: arnstein@digitroll.no