Du er her:

Om nettbutikkeksperten Digitroll

Digitroll ble stiftet i 1999. Høsten 2019 feirer vi 20 år som et av landets ledende webselskap.

Vi er en strategisk samarbeidspartner for et stort antall bedrifter og organisasjoner i og utenfor Norge. Som webbasert kommunikasjonshus er vi blant landets ledende på kostnadseffektive ​nettbutikker og nettsider- med hovedvekt på netthandel.

Som webveteran med 20 års erfaring - har vi fortjent tittelen e-handelsekspert.

Vi leverer både hyllevare og skreddersøm. Alt kalibrert for salgsvekst, budsjettmål, og kostnadseffektiv lønnsomhet. Og ikke minst: Alt levert med entusiasme og faglig dyktighet i alle ledd.

Del av Media Bergen konsernet

Høsten 2017 ble Digitroll en del av Media Bergen gruppen (derfor har vi et relativt nytt org. nummer). Nå har vi 240 kolleger i søsterselskaper som Oktan, NorPR, Respons analyse, Cox, Keyteq og Per Høj for å nevne noen, alle med relaterte tjenester til hva Digitroll tilbyr sine kunder. Det gjør oss mer interessant ​for din bedrift. Å være del av Media Bergen er også kompetansedrivende for ansatte i Digitroll, det er nemlig kompetanse vi leverer til våre kunder.  Digitroll er utvilsomt ehandelsekspertene i konsernet men vi er ikke utlært. Det er vår store motivasjon. Vi utvikler oss ukentlig sammen med våre kunder, slik at vi alle blir bedre.

Digitroll-i-MediaBergen

Vår forretningsidé

Som del av det største kommunikasjonshuset utenfor Oslo kan vi levere alt du trenger. Design, nettstrategi, kommunikasjon, publiseringsverktøy og ehandelsløsninger er kjernekompetansen i Digitroll.

Selv forretningsidèen vår er brukervennlig: Digitroll leverer strategiske løsninger for vekst og lønnsomhet.

Digitroll med topprating

Digitroll er en sunn og solid samarbeidspartner. Siden 2004 har vi hatt trippel A (høyeste kredittrating) ratet av Soliditet.

Digitroll og referanser

Siden 1990- tallet har vi designet og utviklet nettløsninger for selskaper i og utenfor Norge. Vi lager løsninger du tjener penger på. Erfaring har vi fra mer enn 1000 webprosjekter og flere millioner brukertimer. Er kundene fornøyde? Våre publiserings- og ehandelsløsninger har mange referanser, og vår kundeliste lang.Del av Media Bergen

3. oktober 2017 ble Digitroll en del av Media Bergen konsernet. Det betyr at vi er en del av et stort fellesskap med 240 andre kolleger i relaterte fagfelt. 

Ingen troll hos oss

Noen tror at navnet "Digitroll" har noe med troll å gjøre. Troll lik de som bor i skogen. Vi er ikke slike troll.

Digitroll het på 1990- tallet Digital Trolldom. I 1999 forkortet vi navnet til Digitroll. Så det Digitroll driver med er altså trolldom. Digital magi. Intet mindre. 

Kontakt Digitroll

anja-øren-wanvik_round

Anja Øren Wanvik

Prosjektleder

T: 55 27 30 45
M: 41 49 77 22
E: anja@digitroll.no

Kontakt Digitroll

Bilde av Patrick Dahl

Patrick Dahl

Daglig leder

T: +47 55 27 30 41
M: +47 975 99 994
E: patrick@digitroll.no