Du er her:

Om netteksperten Digitroll

Høsten 2019 feiret vi 20 år som et av landets ledende webselskap. Siden 1999 har vi vært en av landets ledende leverandører av nettsider og nettbutikker.

Vi er en strategisk samarbeidspartner for et stort antall bedrifter og organisasjoner i og utenfor Norge. 

Vi leverer både hyllevare og skreddersøm. Alt kalibrert for salgsvekst, budsjettmål, og kostnadseffektiv lønnsomhet. Og ikke minst: Alt levert med entusiasme og faglig dyktighet i alle ledd.

Del av Media Bergen konsernet

Høsten 2017 ble Digitroll en del av Media Bergen gruppen (derfor har vi et relativt nytt org. nummer). Nå har vi 240 kolleger i søsterselskaper som Oktan, NorPR, Respons analyse, Cox, Keyteq og Per Høj for å nevne noen, alle med relaterte tjenester til hva Digitroll tilbyr sine kunder.

Vår forretningsidé

Som del av det største kommunikasjonshuset utenfor Oslo kan vi levere alt du trenger. Design, nettstrategi, kommunikasjon, publiseringsverktøy og ehandelsløsninger er kjernekompetansen i Digitroll.

Selv forretningsidèen vår er brukervennlig: Digitroll leverer strategiske løsninger for vekst og lønnsomhet.

Kontakt oss gjerne for en hyggelig webprat

Kvalitet og driftsikkerhet

Et hovedfokus da selskapet ble etablert i 1999 var å arbeide med en industriell profesjonell teknologi. Å bruke teknologi levert av en verdensledende aktør som Microsoft gav oss viktig trygghet i forhold til stabilitet og sikkerhet. Vi fokuserer derfor all vår energi på å bli bedre på å levere nettløsninger med den funksjonaliteten som våre kunder ønsker, og ikke lappe sikkerhetshull i rammeverket eller i plugins.

Digitroll med topprating

Digitroll er en sunn og solid samarbeidspartner. Siden 2004 har vi hatt trippel A (høyeste kredittrating) ratet av Soliditet.

Digitroll og referanser

Siden 1990- tallet har vi designet og utviklet nettløsninger for selskaper i og utenfor Norge. Vi lager løsninger du tjener penger på. Erfaring har vi fra mer enn 1000 webprosjekter og flere millioner brukertimer. Er kundene fornøyde? Våre publiserings- og ehandelsløsninger har mange referanser, og vår kundeliste lang.


Kontakt oss gjerne for en hyggelig webprat

Digitroll er del av byrånettverket Media BergenDel av Media Bergen

3. oktober 2017 ble Digitroll en del av Media Bergen konsernet. Det betyr at vi er en del av et stort fellesskap med 240 andre kolleger i relaterte fagfelt. 

Ingen troll hos oss

Noen tror at navnet "Digitroll" har noe med troll å gjøre. Troll lik de som bor i skogen. Vi er ikke slike troll.

Digitroll het på 1990- tallet Digital Trolldom. I 1999 forkortet vi navnet til Digitroll. Så det Digitroll driver med er altså trolldom. Digital magi. Intet mindre. 

Kontakt Digitroll

anja-øren-wanvik_round

Anja Øren Wanvik

Prosjektleder

T: 55 27 30 45
M: 41 49 77 22
E: anja@digitroll.no

Kontakt Digitroll

Bilde av Patrick Dahl

Patrick Dahl

Daglig leder

T: +47 55 27 30 41
M: +47 975 99 994
E: patrick@digitroll.no