Skip to main content

Personvernerklæring for Digitroll AS

Ditt personvern er viktig for oss. Denne privacy policyen forklarer hvordan Digitroll AS samler, bruker, behandler og beskytter dine personlige opplysninger. Vi oppfordrer deg til å lese nøye gjennom denne policyen.

Denne erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles personopplysninger fra deg.

Hva slags informasjon samler vi inn?
Vi kan samle inn følgende typer personlig informasjon når du bruker våre tjenester:

 1. Navn og kontaktinformasjon, inkludert e-postadresse, jobbtelefonnummer og din arbeidsgivers postadresse.
 2. Informasjon du gir oss når du kontakter kundeservice eller gir tilbakemelding.
 3. Informasjon om enheten og nettleseren du bruker for å få tilgang til våre tjenester, inkludert IP-adresse og informasjon om informasjonskapsler.
 4. Det omfatter også for eksempel hvis du kontakter oss via kontaktskjemaer, hvis vi gjennomfører webbaserte undersøkelser og lignende der du fritt gir opp dine personopplysninger.

Hvordan bruker vi informasjonen?
Vi kan bruke dine personlige opplysninger for følgende formål:

 1. For å behandle dine bestillinger og leveringer.
 2. For å administrere din webløsning og gi kundestøtte.
 3. Det er nødvendig for å levere avtalte tjenester (avtaleoppfyllelse) til deg
 4. For å forbedre våre tjenester og tilpasse dem til dine behov.
 5. Det er nødvendig av hensyn til vår oppfyllelse av lovpålagte krav
 6. Behandlingen av personopplysninger er nødvendig for å utføre en oppgave i allmennhetens interesse eller utøve offentlig myndighet
 7. Vi har berettiget interesse for behandlingen, som for eksempel markedsføring, analyse og forbedre din opplevelse og våre tjenester og produkter
 8. For å overholde juridiske forpliktelser og beskytte våre rettigheter og eiendeler.

 Se ellers Personvernforordningen art. 6.1.   

Deler vi din informasjon med andre?
Vi kan dele dine personlige opplysninger med tredjeparter som bistår oss med tjenester som ERP/POS- leverandører, frakt og betalingspartnere. Vi deler kun informasjon som er nødvendig for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg. Vi vil aldri selge eller dele dine opplysninger med tredjeparter for markedsføringsformål uten ditt samtykke.

Hvordan beskytter vi din informasjon?
Vi tar sikkerheten til dine personlige opplysninger på alvor og tar rimelige forholdsregler for å beskytte dem mot uautorisert tilgang, endring eller ødeleggelse. Vi bruker bransjestandard sikkerhetstiltak for å beskytte dine opplysninger.

Dine valg og rettigheter
Du har rett til å be om tilgang til, korrigering eller sletting av dine personlige opplysninger. Du kan også trekke tilbake eventuelle samtykker du har gitt oss for behandling av dine opplysninger. For å utøve dine rettigheter eller hvis du har spørsmål om vår personvernerklæring, vennligst kontakt oss.

Endringer i vår personvernerklæring
Vi forbeholder oss retten til å oppdatere eller endre denne personvernerklæringen etter behov. Eventuelle endringer vil bli kunngjort på vår nettside, og den oppdaterte erklæringen vil gjelde fra datoen for endringen.

Kontakt oss
Hvis du har spørsmål om vår privacy policy eller hvordan vi håndterer dine personlige opplysninger, vennligst kontakt oss gjennom kontaktskjema

Back to top