Skip to main content

Vi inviterer til et webinar som vil gjøre nettbutikken din bedre

AI og stjerner på nett

Clerks produktevangalist, Stefan Lorenz Olsen, vil sammen med Jonas Kipperberg fra Lipscore Real Reviews snakke om hva AI-drevne verktøy og kundeanmeldelser betyr for nettsalg, og hva du må gjøre for å gjøre dette til en suksess for nettbutikken din.

Synes du dette høres interessant ut? 🤩

Webinar 6. februar 2024 kl. 09:00 - 09:45

AI og stjerner

Vi har invitert AI spesialistene fra Clerk og kundeanmelderne fra Lipscore til webinar

Live webinar

"AI og stjerner på nett"


6. februar 2024 kl. 09:00 - 09:45
Påmelding til AI og stjerner webinaret


Vi tar deg med inn i en verden der kundegenerert innhold og avansert AI-teknologi går hånd i hånd for å transformere dine kunders nettbutikkopplevelser.

Digitroll har gleden av å invitere deg til et direktesendt webinar med Jonas Kipperberg fra Lipscore og Stefan Lorentz Olsen fra Clerk.io. Fokuset vil være på å forbedre den digitale handleopplevelsen for dine kunder.


🚀 Boost besøk og konvertering med  en AI-drevet nettbutikkløsning med kundegenerert innhold!

Vi vet at tillit er nøkkelen når det gjelder å overbevise kunder om å handle i din nettbutikk. Det er her konseptet med "kundegenerert innhold" kommer inn i bildet. Tenk deg at du kan dra nytte av anbefalinger fra ekte kunder som har handlet hos deg. Dette er nøyaktig hva vi skal utforske i dette webinaret!

🌟 Lipscore: Stjerner og omtaler som skaper rykte

Lipscore (RealReviews) gir deg muligheten til å bygge opp ditt gode rykte på nett ved å samle stjerner og omtaler fra dine fornøyde kunder. Dette er ikke bare en viktig tillitsbygger, men også en kraftig konverteringsdriver.

🔎 Clerk.io: AI som personaliserer, guider, og beroliger

Clerk.io tar personalisering til neste nivå ved å gi kundene akkurat det de vil ha. Den hjelper også med å skape en følelse av trygghet ved å vise populariteten til produkter, tilby passende anbefalinger, vise hva andre har kjøpt, og utvide produktutvalget på en brukervennlig måte. Clerk.io er den ultimate guidepartneren som hjelper kundene dine med å finne det de søker etter. Husk å melde deg på

🤝 Sammen for tryggere handel og rikere innhold

Både Lipscore og Clerk.io er de hemmelige våpnene bak vellykkede nettbutikker som setter trygghet og kundeopplevelse i sentrum. Disse tjenestene fungerer som uunnværlige "merselgere" for de fleste Digitroll-nettbutikkleveranser.

🔍 Utforsk synergien: AI-personifisering og kundegenerert innhold

Lær hvordan du kan kombinere AI-drevet personifisering og kundegenerert innhold fra anmeldelser og rangeringer. Dette er nøkkelen til å skape en nettbutikk som ikke bare tilfredsstiller kundene, men også begeistrer dem. Meld deg på vårt kommende webinar og bli med oss i jakten på det ultimate nettbutikk-eventyret! Vi vil dele innsikter, tips og triks for å hjelpe deg med å ta din nettbutikk til nye høyder ved hjelp av AI og kundegenerert innhold. Det er på tide å forvandle din digitale handelsplattform til noe bedre! 🚀💻🛒

Vi gleder oss til dette webinaret - og meld deg gjerne på→

Paneldeltakere

Stefan Lorentz Olsen
Produkt evangelist
Patrick Dahl
Daglig leder/ Siv.øk NHH
Jonas Kipperberg
Partnersjef Lipscore
Back to top