Skip to main content

Vi inviterer til et webinar som vil gjøre nettbutikken din bedre

AI og stjerner på nett

Clerks produktevangalist, Stefan Lorenz Olsen, vil sammen med Jonas Kipperberg fra Lipscore Real Reviews snakke om hva AI-drevne verktøy og kundeanmeldelser betyr for nettsalg, og hva du må gjøre for å gjøre dette til en suksess for nettbutikken din.

Synes du dette høres interessant ut? 🤩

Webinar 6. februar 2024 kl. 09:00 - 09:45

AI og stjerner

Vi har invitert AI spesialistene fra Clerk og kundeanmelderne fra Lipscore til webinar

Live webinar

"AI og stjerner på nett"


6. februar 2023 kl. 09:00 - 09:45

Påmelding til AI og stjerner webinaret

Dagens webinar handler om "kundegenerert innhold". Godt hjulpet av AI teknologi. Nettbutikk- funksjonene som hjelper deg til økt besøk og konvertering. 

Nettbutikk- tjenesten Lipscore hjelper deg å spre ditt gode rykte ved å samle inn stjerner og omtaler, tjenesten Clerk.io gir kunden det  innholdet kunden vil ha. Begge sørger for økt konvertering, og det beste av alt, det er kundene som genererer innhold og markedsfører nettbutikken.

Påmelding "AI- og stjerner på nett"  6. februar 2024.

Trygghet kommer høyt opp når en kunde skal velge å handle for første gang i en nettbutikk. De fleste butikker har hatt stor hjelp av at kunder har anbefalt dem via jungeltelegrafen. Brukergenerert innhold dreier seg om å gire opp denne effekten.

Clerk.io er en AI- tjeneste som personifiserer kundebesøket samtidig som den også gjør kunden trygg ved å vise hva som er mest populært, hva som passer til produktet du ser på, hva andre har kjøpt, og på en enkel måte viser et større produktutvalg når kunden kikker på et valgt produkt.

Både Lipscore og Clerk.io sørger for tryggere handel, beriker innholdet i nettbutikken og guider kunden til det hun vil ha. Begge tjenester er nå mer eller mindre uvurderlige «merselgere» til de fleste Digitroll- nettbutikkleveranser.

Back to top