Nettbutikkintegrasjon ERP- eller butikkdatasystem

Dobbeltarbeid er unødvendig, derfor tenker vi først varedatagrunnlag og integrasjon når vi snakker om første bud om suksess med netthandel.

Digitroll har laget ehandelsintegrasjoner mot faktura-, ERP og butikkdatasystemer siden 1999. Vi kan økonomi, vi kan ERP, vi kan forretningsprosesser. 

Vi har lang erfaring med integrasjoner mot større forretningssystemer som Dynamics NAV, Visma Global, Visma Business og Dynamics AX.

Vi har levert utallige ehandelsintegrasjoner mot mindre økonomisystemer som Uni Økonomi  og butikkdatasystemer som PCKasse, Best Value, Farmapro, Visma Retail og Front Systems m.flere.


Se i oversikten til høyre og under for et utvalg av våre ehandelsintegrasjoner mot ERP- og butikkdatasystemer.

Andre integrasjoner: alt fra integrasjon mot IBM AS 400 Løsning 1, butikkdatasystemet Lindbak og Apos. 


Dynamics NAV

Dynamics NAV ehandel

Digitroll er en av de mest erfarne leverandørene i Norge mht integrasjon mot ERP- systemet Dynamics NAV (tidligere MBS Navision). Les mer om NAV (Navision) integrasjonen.


Uni Micro

Uni Økonomi og ehandel med integrasjon

Vi leverte vår første ehandelsløsning med integrasjon mot Uni Økonomi på 1990- tallet. Mange år senere finnes det vel egentlig ingen andre med mer kompetanse og funksjonalitet når det gjelder Uni Økonomi og nettbutikk.


Dynamics NAV


Dynamics AX ehandelsintegrasjon

Digitroll har også utviklet integrasjoner mot Dynamics AX (tidligere Axapta) for hovedsaklig B2B nettbutikker. En ehandelsintegrasjon for AX kunder vil bestå av noe standardfunksjonalitet i tillegg til skreddersøm som utvikles for det enkelte prosjekt i samarbeid med ERP- leverandøren.


Visma


Visma eHandel

For å hjelpe Visma-kunder som skal på nett har vi sammen med samarbeidspartnerne Vitari og Isonor IT laget fullverdige standard ehandelsintegrasjoner mot Visma Business og Visma Global.


Kontakt Digitroll

Bilde av Patrick Dahl

Patrick Dahl

Daglig leder

T: +47 55 27 30 41
M: +47 975 99 994
E: patrick@digitroll.no

Litt om hva nettbutikk handler om

Kontakt Digitroll

Einar Godø

Einar Godø

CTO / Utviklingssjef

T: +47 55 27 30 40
M:
E: einar@digitroll.no
Kunden har alltid nett